- Konu Sahibi meryemhilall
-
Canm idrarda en erken 11-12. Gun ciksr yumurtalamadan sonra 24-25si catladi desen yumurtani 9gun olmus daha erken yaniMerhabalar geçen ayın9 da adet oldum doktora gittim femara verdi bide yumurta takıbı yaptık 2 yumurtam olmuştu sağ tarafta 23 ağustos ağrım çok oldu sonra 27 de doktora gittim çatlamış dedi tabi öğünler denedik her gün yumurtam geç çatladı geç çatlayınca geç dinlenme olurmu dün bi erken gebelik testi yaptım negatıfti acaba çokmu erken yaptım bide 3 cü yumurta takıp edişim 2 tanesini çatlattık her seferinde tutmadı başk doktora gittim o çatlatmadı kendi çatlıycak dedi tabi o sure zarfında doktora gidiyordum şimdi adetimin geçmesini bekliyorum acaba nezamn adet olcam yada bişeyler olmuşmudur
Aslında ilk önce rahim filmi çektiriip teavi yöntemlerine öyle başlamak lazım. Boşa kürek sallamamak için.Yok canım bu ay yapmadım.. geçen ay yaptım onu da o zamanlar da boş çabaymış.. tüplerim tıkalı çıktı bu ay açıldı işte
Cnm emin olamamış belki de öyle bişey yok bozma moralini hemen cuma günü mutlaka kendi tedavi doktoruna git herhangi bi şikayetin var mı kasıklarda ağrı lekelenme gibi falanBugun baska bi doktora gittim yaknda yumurtanin biri kistlesmiş dedi ama tam eminde olamadi cuma kendi doktoruma gidicem ama cok moralim bozuldu butun yol agladim
Kasigim dun kotuydu bugun biseyim yok lekelenmede yok ama usgde gordum bariz belliydi bak cektim fotosunu ataymCnm emin olamamış belki de öyle bişey yok bozma moralini hemen cuma günü mutlaka kendi tedavi doktoruna git herhangi bi şikayetin var mı kasıklarda ağrı lekelenme gibi falan
27si oldum igneyi ve 26sinda 17 ve 20mm vardi iki tane igneye ragmen nasil catlamadi anlamadim daha once hic basima gelmemisti 4 kere klomen kullanmama ragmen cok moralim bozulduCnm emin olamamış belki de öyle bişey yok bozma moralini hemen cuma günü mutlaka kendi tedavi doktoruna git herhangi bi şikayetin var mı kasıklarda ağrı lekelenme gibi falan
Ba tam emin olamamış dur bakalım Allahtan ümit kesilmez strese sokma kendini stres daha büyük zarar veriyorBugun baska bi doktora gittim yaknda yumurtanin biri kistlesmiş dedi ama tam eminde olamadi cuma kendi doktoruma gidicem ama cok moralim bozuldu butun yol agladim
Stres mtres yok artik bugun o kadar cok agladimki nolcaksa olsun dedim onumuzdeki ay da rahim filmi cektiricem tedaviyi birakicamBa tam emin olamamış dur bakalım Allahtan ümit kesilmez strese sokma kendini stres daha büyük zarar veriyor
Hayır bırakma neden bırakıyorsun şuan üzgünsün diye sağlıklı düşünemiyorsun yapma böyleStres mtres yok artik bugun o kadar cok agladimki nolcaksa olsun dedim onumuzdeki ay da rahim filmi cektiricem tedaviyi birakicam
Ama yiprandim baksana bardaga dolu tarafindan bile bakamiyorum diger yumurtam catlamis en azindan demek yerine uzuyorum kendimiHayır bırakma neden bırakıyorsun şuan üzgünsün diye sağlıklı düşünemiyorsun yapma böyle
Kız önemli olan yumurtanın çatlaması zaten ya çatlamasaydı? Biliyorum zor bir süreç bende 1 yıldır uğraşıyorum ama nasip olmadı daha kendimizi bırakmamamız lazım canımAma yiprandim baksana bardaga dolu tarafindan bile bakamiyorum diger yumurtam catlamis en azindan demek yerine uzuyorum kendimi
O da dogru ikisi de kist olabilirdi haklisin.. ama sanrm dolmuşum patladim bugunKız önemli olan yumurtanın çatlaması zaten ya çatlamasaydı? Biliyorum zor bir süreç bende 1 yıldır uğraşıyorum ama nasip olmadı daha kendimizi bırakmamamız lazım canım
Çok normal canım insanın bazen ümitleri de sabrıda tükeniyor ne olursa olsun olumlu düşünmekten başka bir seçeneğimiz yok bu yoldaO da dogru ikisi de kist olabilirdi haklisin.. ama sanrm dolmuşum patladim bugun
Maalesef oyle.. sagol canm destegin icinÇok normal canım insanın bazen ümitleri de sabrıda tükeniyor ne olursa olsun olumlu düşünmekten başka bir seçeneğimiz yok bu yolda
Ne demek canım lafı bile olmazMaalesef oyle.. sagol canm destegin icin
Bende umit ediyodum arada agri oluyo diye ama sanrm agriyi yapan bebek degil kistmisNe demek canım lafı bile olmazzaten 3-4 günüdür kendimde belirti arıyorum kasıklarımda gün içinde ara ara batma ve biraz ağrı oluyor kafamda deli sorular
Yumurtlama ağrısına benzer bir ağrı mı sendeki deBende umit ediyodum arada agri oluyo diye ama sanrm agriyi yapan bebek degil kistmis
Sag kasiktan rahime dagilan bi agri adet olacakmişim gibiYumurtlama ağrısına benzer bir ağrı mı sendeki de
Normalde her ay öyle ni oluyor sendeSag kasiktan rahime dagilan bi agri adet olacakmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?