• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar geçen ayın9 da adet oldum doktora gittim femara verdi bide yumurta takıbı yaptık 2 yumurtam olmuştu sağ tarafta 23 ağustos ağrım çok oldu sonra 27 de doktora gittim çatlamış dedi tabi öğünler denedik her gün yumurtam geç çatladı geç çatlayınca geç dinlenme olurmu dün bi erken gebelik testi yaptım negatıfti acaba çokmu erken yaptım bide 3 cü yumurta takıp edişim 2 tanesini çatlattık her seferinde tutmadı başk doktora gittim o çatlatmadı kendi çatlıycak dedi tabi o sure zarfında doktora gidiyordum şimdi adetimin geçmesini bekliyorum acaba nezamn adet olcam yada bişeyler olmuşmudur

Merhabalar geçen ayın9 da adet oldum doktora gittim femara verdi bide yumurta takıbı yaptık 2 yumurtam olmuştu sağ tarafta 23 ağustos ağrım çok oldu sonra 27 de doktora gittim çatlamış dedi tabi öğünler denedik her gün yumurtam geç çatladı geç çatlayınca geç dinlenme olurmu dün bi erken gebelik testi yaptım negatıfti acaba çokmu erken yaptım bide 3 cü yumurta takıp edişim 2 tanesini çatlattık her seferinde tutmadı başk doktora gittim o çatlatmadı kendi çatlıycak dedi tabi o sure zarfında doktora gidiyordum şimdi adetimin geçmesini bekliyorum acaba nezamn adet olcam yada bişeyler olmuşmudur
Canm idrarda en erken 11-12. Gun ciksr yumurtalamadan sonra 24-25si catladi desen yumurtani 9gun olmus daha erken yani

Bugun baska bi doktora gittim yaknda yumurtanin biri kistlesmiş dedi ama tam eminde olamadi cuma kendi doktoruma gidicem ama cok moralim bozuldu butun yol agladim😭

Bugun baska bi doktora gittim yaknda yumurtanin biri kistlesmiş dedi ama tam eminde olamadi cuma kendi doktoruma gidicem ama cok moralim bozuldu butun yol agladim😭
Cnm emin olamamış belki de öyle bişey yok bozma moralini hemen cuma günü mutlaka kendi tedavi doktoruna git herhangi bi şikayetin var mı kasıklarda ağrı lekelenme gibi falan

Cnm emin olamamış belki de öyle bişey yok bozma moralini hemen cuma günü mutlaka kendi tedavi doktoruna git herhangi bi şikayetin var mı kasıklarda ağrı lekelenme gibi falan
Kasigim dun kotuydu bugun biseyim yok lekelenmede yok ama usgde gordum bariz belliydi bak cektim fotosunu ataym

Eklentiler

• IMG_20200902_171100.jpg
    IMG_20200902_171100.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 27
27si oldum igneyi ve 26sinda 17 ve 20mm vardi iki tane igneye ragmen nasil catlamadi anlamadim daha once hic basima gelmemisti 4 kere klomen kullanmama ragmen cok moralim bozuldu

Ba tam emin olamamış dur bakalım Allahtan ümit kesilmez strese sokma kendini stres daha büyük zarar veriyor

Ama yiprandim baksana bardaga dolu tarafindan bile bakamiyorum diger yumurtam catlamis en azindan demek yerine uzuyorum kendimi
Kız önemli olan yumurtanın çatlaması zaten ya çatlamasaydı? Biliyorum zor bir süreç bende 1 yıldır uğraşıyorum ama nasip olmadı daha kendimizi bırakmamamız lazım canım

Kız önemli olan yumurtanın çatlaması zaten ya çatlamasaydı? Biliyorum zor bir süreç bende 1 yıldır uğraşıyorum ama nasip olmadı daha kendimizi bırakmamamız lazım canım
O da dogru ikisi de kist olabilirdi haklisin.. ama sanrm dolmuşum patladim bugun 🥺

Ne demek canım lafı bile olmaz 😍 zaten 3-4 günüdür kendimde belirti arıyorum kasıklarımda gün içinde ara ara batma ve biraz ağrı oluyor kafamda deli sorular 😅
Bende umit ediyodum arada agri oluyo diye ama sanrm agriyi yapan bebek degil kistmis😂😂😂

Back