Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi geldim doktordan maalesef yine olmadı klomen işe yaramamış aynı yerinde saymış yumurtalar bu ayı pas geçeceğiz ama nolur nolmaz siz ilişkiye devam edin dedi adetliyken yine gel başka tahlil isticem dedi amh değerime bakacakmış erken menapoz durumu mu var diye üzüldüm biraz doktor da üzüldüğümü anlayınca asla moralini bozma gebe kalmanın onlarca yolu var klomen olmaz başka bişeyle olur sen benim umutlu olduğum bi hastamsın sakın umutsuzluğa düşme dedi bende durumlar böyle kızlar hakkımızda hayırlısı buymuş inşallah sizlerden iyi haberler duyarım da moralim yerine gelir biraz

Canimm sakin uzulme pes etme klomen olmadi ama gonal-f var onla buyur yumurtan her ilac her insana yaramiyor sonucta sende pko varmiydi belki soylemissindir ama unuttum
Birde ne guzel bi doktora denk gelmişsin bak saja ne kadar guzel konusmus

Canimm sakin uzulme pes etme klomen olmadi ama gonal-f var onla buyur yumurtan her ilac her insana yaramiyor sonucta sende pko varmiydi belki soylemissindir ama unuttum
Birde ne guzel bi doktora denk gelmişsin bak saja ne kadar guzel konusmus
Evet cnm sağolsun halden anlayan bi doktor baya konuştu benimle hasta kabul etmedi içeri. Bakalım inşallah şu amh değerim de iyi çıkar erken menapoz yoktur inşallah pko vardı olmaz mı hiç hem de troid ve insülin direnciyle destekli yok cnm daha ilk ayımdı pes etmem Allahın izniyle mutlaka zamanı vardır kızımı da çok bekledim ben ve beklediğime değdi Rabbime şükürler olsun evladı olmayan bütün kullara nasip etsin

Canm pkolular da amhin dusuk cikmasi cook kucuk ihtimal hic uzulme tam.tersi pkolularda amh normalden yuksek cikiykr kizin nasil olmuştu kac ay surdu tedaviylemi oldu umut ol banadaamin aminn inşallahh bu yolda bekleyen herkes kavussun inşallah

Cnm peki amh nin yüksek olması da sorun olmuyor mu

Bende de pko var bizim en nütük6 sorunumuz yumurta tembelliği zaten geçen ay benim de 2 yumurtam 11 mm kalmıştı bu ay Allahın izniyle 21 mm oldu strese girme daha çok etkilemesine hormonlarını yediğine içtiğine dikkat et bol bol da su iç

Kizlar igneden sonraki 13.gun kan testi versem gebelik kesin belli olurmu?
Cnm değer düşük çıkar ama çıkar bence varsa yaptırabilirsin tabi bekleyebilme durumun varsa 1 gün daha bekle tam kesin olur bu arada belirtin var mı u hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…