- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah ol derse olacakAlaahhııımm duy sesimizi
Sen bilirsinde ben olsam doktorumu degistirirdim diger ayBilmiyorum canım
Doktorum annemin de doktoru işinde baya baya uzmanSen bilirsinde ben olsam doktorumu degistirirdim diger ay
Bana tuhaf geldi kendin bilirsin canim oyle diyorsan vardir bi bildigiDoktorum annemin de doktoru işinde baya baya uzman
Direk kan ver bence varsa direk cikar idrar testi icin erken olablir bosa gitmesin testin canmBakalım yarın testi mi yenilincem inşaAllah pozitif olur
Şuan hastaneye gitme durumum yok canım köyde oturuyorum ilçeye 45 dkDirek kan ver bence varsa direk cikar idrar testi icin erken olablir bosa gitmesin testin canm
He anladim canm neyse sabah ilk idrarla yap bakalim inşalllah cikarŞuan hastaneye gitme durumum yok canım köyde oturuyorum ilçeye 45 dk
Normal test yapıcam canımHe anladim canm neyse sabah ilk idrarla yap bakalim inşalllah cikarerken testmi yapcaksin normalmi
Az testin varsa bugunde degilde 3-4gun sonra yap bence ama cok testin varsa yap gitsinCuma günü yaptım negatif ti
Canım birşey sorucam iğneden sonra mı 14 gün sayacağız yoksa iğne olduğu günden itibaren mi?Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah ol derse olacak
Ben hep igneden sonraki gunden sayiyorum canm yani igne gununu dahil etmedenCanım birşey sorucam iğneden sonra mı 14 gün sayacağız yoksa iğne olduğu günden itibaren mi?
2 tane varAz testin varsa bugunde degilde 3-4gun sonra yap bence ama cok testin varsa yap gitsin
Bende hic yok almamak icin zor tutuyorum kendimi,2 tane var
Evet insan öyle oluyor eşim hep diyordu adetin geçmeden almıcam artık diye gene ikna ettim aldım 4 tane 2sni yaptım 2 tane kaldıBende hic yok almamak icin zor tutuyorum kendimi,
Tamam canım teşekkür ediyorumBen hep igneden sonraki gunden sayiyorum canm yani igne gununu dahil etmeden
O kadar cok para verdimki ovulasyon testlerine gebelik testlerine bu sefer inat ettimEvet insan öyle oluyor eşim hep diyordu adetin geçmeden almıcam artık diye gene ikna ettim aldım 4 tane 2sni yaptım 2 tane kaldı
Cnm iğneden sonraki günden sayman gerekiyor çünkü iğneden bi gün sonra çatlıyor yumurta geneldeCanım birşey sorucam iğneden sonra mı 14 gün sayacağız yoksa iğne olduğu günden itibaren mi?
Tamam canım teşekkür ediyorumCnm iğneden sonraki günden sayman gerekiyor çünkü iğneden bi gün sonra çatlıyor yumurta genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?