- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi meryemhilall
İnşallah biri bari catlamistirBende ilk defa vuruldum bu ay okumuştum burada iğneye rağmen geç çatlayan ama tabi en doğru sonucu doktorun söyleyecek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah biri bari catlamistirBende ilk defa vuruldum bu ay okumuştum burada iğneye rağmen geç çatlayan ama tabi en doğru sonucu doktorun söyleyecek :)
İnşallah olmamıştır canımBenm yumurtam kendide catliyordu aslinda bazen kist olduysa baya sasiricam yani☹
Çatlamıştır benceİnşallah biri bari catlamistir
Denk geldimi gelmedi mi diye surekli dusundum bugun bi atamadim kafamdan, iliski zamanlamasi tutmustur inşallahÇatlamıştır bence
İğneden önce 2 gün iğneden sonra 3 gün öneriyor genelde doktorlar denk gelmiştir bence senin 3 gün değerlendirmişsin zatenDenk geldimi gelmedi mi diye surekli dusundum bugun bi atamadim kafamdan,☹ iliski zamanlamasi tutmustur inşallah
Off olan ollmustur olmadiysada olmamistir bu saatten sonra dusunsek nolur zatenİğneden önce 2 gün iğneden sonra 3 gün öneriyor genelde doktorlar denk gelmiştir bence senin 3 gün değerlendirmişsin zaten
Sorma sorma tuttu tuttmadı mı diye düşünmekten delircem bende artıkOff olan ollmustur olmadiysada olmamistir bu saatten sonra dusunsek nolur zaten
Ahh bi tutsaaa,Sorma sorma tuttu tuttmadı mı diye düşünmekten delircem bende artık
Ne zaman catladi yumurtan doktor ne dedi catlamadan sonra eger dollenme olduysa 12gun sonra en erken idrarda cikar canmHanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
Bilmiyorum ki canım doktoruma adetken görüştük hormon testi yapmıştı Yumurta çatlamasını falan bişey söylemedi bana belirli günler verdi bana bunları değerlendir diye o kadarNe zaman catladi yumurtan doktor ne dedi catlamadan sonra eger dollenme olduysa 12gun sonra en erken idrarda cikar canm
Keşkeee valla tutsa ihtiyacı olan birkaç kişiyi sevindircem sözüm var kendimeAhh bi tutsaaa,
Yumurta takibi yapmadi mi yani?Bilmiyorum ki canım doktoruma adetken görüştük hormon testi yapmıştı Yumurta çatlamasını falan bişey söylemedi bana belirli günler verdi bana bunları değerlendir diye o kadar
Ah ah benimde ne sozlerim varda işte ortada olan yokKeşkeee valla tutsa ihtiyacı olan birkaç kişiyi sevindircem sözüm var kendime
Hayır adetliydim Yumurta takibi nasıl oluyor bilmiyorum doktorum bulunduğum ilde değil sürekli gidemiyorum maalesefYumurta takibi yapmadi mi yani?
Bence doktorunu degistir canim klomen veriliyorsa kesinlikle yumurta takibi yapilmali bende ilceden gidiyorum mesela illaki ayda 2kere cagiriyor takip icin klomen takip gerektiren bi ilac kendisinin sana şu şu tarihte gel demesi gerekiyorduHayır adetliydim Yumurta takibi nasıl oluyor bilmiyorum doktorum bulunduğum ilde değil sürekli gidemiyorum maalesef
Bana adet olursan 2.günü gel olmazsan 5eylülde gel demişti bide belirli günler verdi o günlerde münasebet olsun dediBence doktorunu degistir canim klomen veriliyorsa kesinlikle yumurta takibi yapilmali bende ilceden gidiyorum mesela illaki ayda 2kere cagiriyor takip icin klomen takip gerektiren bi ilac kendisinin sana şu şu tarihte gel demesi gerekiyordu
Mesela takiplerde yumurta kac mm gelmiş kendi catlayabilcek durumdami yoksa igne gereklimi vs bunlara karar veriliyorBana adet olursan 2.günü gel olmazsan 5eylülde gel demişti bide belirli günler verdi o günlerde münasebet olsun dedi
Bilmiyorum canımMesela takiplerde yumurta kac mm gelmiş kendi catlayabilcek durumdami yoksa igne gereklimi vs bunlara karar veriliyor
Alaahhııımm duy sesimiziAh ah benimde ne sozlerim varda işte ortada olan yok