• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalar gunde 1-2mm buyuyor 3 gunde 17mme geldiyse kendi catlayabilir ama buyumeyedebilir bilemeyz,😕 pcoslularda hormonal dengesizlige bagli ara knama olablr ama bu surekli olirsa bi daha doktora danisin tekrar
Geçen ay olmadı mesela ara kanama ondan önceki bir iki ayda olmuştu kanama derken aslında lekelenme tarzında genelde peçeteye silince gelen türden oluyo öyle adam akıllı adet kanaması değil

Geçen ay olmadı mesela ara kanama ondan önceki bir iki ayda olmuştu kanama derken aslında lekelenme tarzında genelde peçeteye silince gelen türden oluyo öyle adam akıllı adet kanaması değil
O zaman hormonlardan kaynaklidir canm sukur smearde temizmis zaten

Kızlar merhaba pazsrtesi çatlatma iğnesini yaptıracağım saat vermedi doktor pazartesi yaptır dedi saat vermesi mi gerekiyodu
Benim doktor saat veriyor ama seninki vermemiş demekki önemli değil. Önemli olan ilişki saati bu yüzden ilişki olabilecek saate göre ayarla iğne saatini çünkü genelde doktorlar iğneden sonraki 33. Ve 36. Saat aralıklarında ilişki öneriyor

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağlık ocağına yaptıracağım ordaki hemşire dedi doktor saat verdi mi diye bende hayır dedim o zaman sabah 11 gibi gel dedi yaa benim doktor çok mu rahat bilemedim

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağlık ocağına yaptıracağım ordaki hemşire dedi doktor saat verdi mi diye bende hayır dedim o zaman sabah 11 gibi gel dedi yaa benim doktor çok mu rahat bilemedim
O zaman pazartesi 11 de vurulacaksan iğneyi ilişkinin salı günü akşam 8 ve 11 arası olması gerekiyor

Yok cnm ya maalesef olsa yapsam olurdu emin olurdum hiç değilse bilemedim cnm ya dediğin gibi her zamanki ara kanamam da olabilir çünkü 3 günde 12 mm lik yumurtanın büyüyüp kendiliğinden çatlaması biraz imkansıZ gibi geldi. Bi de bişey soracağım cnm perşembe günü takibe gidip geldikten bikaç saat sonra lavaboya gittim Uzayan bi akıntı geldi her zaman görmediğim bişeydi ama galiba. Yumurtlama zamanı geliyormuş diye biliyorum acaba perşembe günü gittiğimde yumurtam çatlamış bu yüzden görmemiş olabilir mi acaba
Uzayan akıntı yumurtlama günü olur yumurta çatlatmışsa yine de görülür diye biliyorum kimisi doktora gittiğinde ultrasondan bakıp yumurtan çatlamış diye söylüyor çünkü

İnşallah canım 🤲🏼 sende bir belirti vs var mı? Benim 9.gün hiç belirtim filan yok 😅
Dun gece agridan zor uyudum makat bolgemde bile batmalar ve agri oldu kasigim felaketti 3gun oldu igne olali iliski yasarkende cok agrim oldu kasigimda cuma doktora gidicem yumurtam catlamismi diye kist olustu diye iskillendim cunku daha once igneden sonra bu kadr agrim olmamisti benim

Dun gece agridan zor uyudum makat bolgemde bile batmalar ve agri oldu kasigim felaketti 3gun oldu igne olali iliski yasarkende cok agrim oldu kasigimda cuma doktora gidicem yumurtam catlamismi diye kist olustu diye iskillendim cunku daha once igneden sonra bu kadr agrim olmamisti benim
Benimde öyle oldu kız iğneyi vurdum ertesi gün akşam ilişkiye girdik 2 saat sonra yumurtanın olduğu yer felaket sancıdı sabaha kadar daha da ağrım vs başka bir belirtim olmadı araştırdığım kadarıyla yumurta çatlayınca o ağrı oluyormuş

Benimde öyle oldu kız iğneyi vurdum ertesi gün akşam ilişkiye girdik 2 saat sonra yumurtanın olduğu yer felaket sancıdı sabaha kadar daha da ağrım vs başka bir belirtim olmadı araştırdığım kadarıyla yumurta çatlayınca o ağrı oluyormuş
Ama benm yumurtamin dunden onceki gun catlamasi gerekti 28in gece en gec

Geç çatlamış olabilir mi peki?
Zannetmiyorum 36saat sonra kesin catlar diye iliski oneriyor ya doktor🙄 neyse bakalim inşallah kistlesmemiştir yumurta 4kere klomen kullandim hic basima gelmedi kist.. bebek tutunma agrisi desem mumkun degil catlamanin 3.gunu

Zannetmiyorum 36saat sonra kesin catlar diye iliski oneriyor ya doktor🙄 neyse bakalim inşallah kistlesmemiştir yumurta 4kere klomen kullandim hic basima gelmedi kist.. bebek tutunma agrisi desem mumkun degil catlamanin 3.gunu
Bende ilk defa vuruldum bu ay okumuştum burada iğneye rağmen geç çatlayan ama tabi en doğru sonucu doktorun söyleyecek :)

Back