• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm inşallah tutmuştur ama bunu söylemek için çok erken şuanda bütün hamilelik belirtilerini yaşayabilirsin çünkü bi tedavi sürecindesin ve ilaç iğne kullandın maalesef bu ilaçların yaptığı yan etkiler hamilelik belirtileriyle o kadar benziyor ki insan hamileyim sanıyor kendini bütün bu saydığın belirtiler ilaçlardan da olabilir yani ama inşallah bebeğin sana tutunmuştur olumlu düşünelim biz 😊
Amin inşallah canım inşallah bebeğim benimledir

Kızlar acil cvp verin lütfen daha önceki mesajlarımı okumuşsunuzdur iki kere yumurtlama takibine gittim ikisindede yumurtamın 12 mm de kaldığını söylemişti doktor ve 3 gün daha kullanmamı söylemişti klomeni. Bugün o 3 günün sonu ve bende kahverengi kanama oldu normalde de arada sırada polikistik overli olduğum için adet döneminin ortasında böyle lekelenmelerim oluyodu ama şimdi ilaç kullanınca korktum doğrusu klomen kullanırken böyle bişey yaşadınız mı hiç acaba büyümemiş olan yumurta büyüyüp çatlamış olabilir mi

Kızlar acil cvp verin lütfen daha önceki mesajlarımı okumuşsunuzdur iki kere yumurtlama takibine gittim ikisindede yumurtamın 12 mm de kaldığını söylemişti doktor ve 3 gün daha kullanmamı söylemişti klomeni. Bugün o 3 günün sonu ve bende kahverengi kanama oldu normalde de arada sırada polikistik overli olduğum için adet döneminin ortasında böyle lekelenmelerim oluyodu ama şimdi ilaç kullanınca korktum doğrusu klomen kullanırken böyle bişey yaşadınız mı hiç acaba büyümemiş olan yumurta büyüyüp çatlamış olabilir mi
Bende pkoluyum ama hiç ara kanama durumu yaşamadım ama sende oluyormuş her ay yaşadığın ara kanama olabilir muayeneye ne zaman gideceksin canım? Elinde ovülasyon testi varsa yapabilirsin takip amaçlı

Bende pkoyum hic ara kanama yasamadim.. catlamista olabilir hic belli olmaz

İgne sonrasi yaklasik 8-9gun ovu testi pozitif cikiyor canim ben denemistim icinde hcg varya ignenin o yuzden lhta yukseliyor
Benim ilk 3-4 gün kopkoyu çıktı diğer günler fazla koyu çıkmadı dün akşam gebelik testi yaptım o da hayalet çizgi gibi çıktı iğne etkisi bu kadar kısa sürede atılmaz tutmadı herhalde düşüncesi oluştu kafamda 🙄

Benim ilk 3-4 gün kopkoyu çıktı diğer günler fazla koyu çıkmadı dün akşam gebelik testi yaptım o da hayalet çizgi gibi çıktı iğne etkisi bu kadar kısa sürede atılmaz tutmadı herhalde düşüncesi oluştu kafamda 🙄
Oyle dusunme canm benm 12.gune kadr hcg pozitfti cok umitlenmistim ve 16.gun regli oldum igne etkisi bende 13.gun gecti en garantisi 14 15. Gunler test yapmak

Dün test yaptım idrar testi negatif çıktı bugün 18 gün midem çok bulanıyor kasıklarım iki gün önce ağrıyordu şuan geçti göğüslerim çok hassaslasti başım çok ağrıyor işten geldim yemek dahi yiyemeden yatağa girdim çok kötüyüm
Benimde 10 .günüm inşallah hamilesindir canım benimde kasıklarim ağrıyo ve bacaklarima vuruyor 14.günü kan vericem

Bende pkoyum hic ara kanama yasamadim.. catlamista olabilir hic belli olmaz
Cnm ben de bu ara kanamalar için doktora gittim smear falan da yaptırdım kötü bişey çıkmadı çok şükür nette yazıyordu polikistik ara kanama yapar diye ondan bende ona yordum açıkcası. Bilemedim ki ya 3 günde 12 mm lik yumurta büyüyüp çatlar mı kendiliğinden

Cnm ben de bu ara kanamalar için doktora gittim smear falan da yaptırdım kötü bişey çıkmadı çok şükür nette yazıyordu polikistik ara kanama yapar diye ondan bende ona yordum açıkcası. Bilemedim ki ya 3 günde 12 mm lik yumurta büyüyüp çatlar mı kendiliğinden
Yumurtalar gunde 1-2mm buyuyor 3 gunde 17mme geldiyse kendi catlayabilir ama buyumeyedebilir bilemeyz,😕 pcoslularda hormonal dengesizlige bagli ara knama olablr ama bu surekli olirsa bi daha doktora danisin tekrar

Bende pkoluyum ama hiç ara kanama durumu yaşamadım ama sende oluyormuş her ay yaşadığın ara kanama olabilir muayeneye ne zaman gideceksin canım? Elinde ovülasyon testi varsa yapabilirsin takip amaçlı
Yok cnm ya maalesef olsa yapsam olurdu emin olurdum hiç değilse bilemedim cnm ya dediğin gibi her zamanki ara kanamam da olabilir çünkü 3 günde 12 mm lik yumurtanın büyüyüp kendiliğinden çatlaması biraz imkansıZ gibi geldi. Bi de bişey soracağım cnm perşembe günü takibe gidip geldikten bikaç saat sonra lavaboya gittim Uzayan bi akıntı geldi her zaman görmediğim bişeydi ama galiba. Yumurtlama zamanı geliyormuş diye biliyorum acaba perşembe günü gittiğimde yumurtam çatlamış bu yüzden görmemiş olabilir mi acaba

Back