• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç ay etkisi mi var ben HGS den önce iki kez hgsden sonra klomen ve iğne yaptim bugün 16.gunu daha test yapmadım iğnenin o ay için etkisi var sadece inşallah bu ay olur
Niye böyle dediki bu doktor folik asitte vermedi ben sordum hamile kaldıktan sonra içersin dedi reklam mış folik asit

Geçen ay benim de 2 yumurtam 11 mm kalmıştı ilaç vs vermemişti bana çok yüklenmek istemiyorum demişti
Aslında doktoruma güveniyorum ama ne bileyim hiç bu kadar çok içmemiştim bu saatten sonra büyür mü ki peki yanında alternatif başka kür falan uygulasam mı bal tarçın çörek otu kürü yapıyorlardı sanki bu yumurta büyümesi için

Aslında doktoruma güveniyorum ama ne bileyim hiç bu kadar çok içmemiştim bu saatten sonra büyür mü ki peki yanında alternatif başka kür falan uygulasam mı bal tarçın çörek otu kürü yapıyorlardı sanki bu yumurta büyümesi için
Evet doğru ama adetin ikinci günü başlanıyordu o küre yumurtlama görülünce bırakılıyordu ama yine de bi dene istersen canım işe yarar belki

Kizlar ignemi bugun 12de yaptim hayirlisiyla bu ay gebe kalirim inşalllah şu onumuzdeki 2 hafta foruma girmeyip baska seylerle mesgul olayim diyorum kendinize iyi bakin inşallah buraya hamileyiiiiiim yazarim geldigimde🥰

merhaba arkadaşlar
mensimin 3.günü bu gün klomene başladım bakalım nasip olur inşallah hayırlısı ile bu ay :anneadayı: 5 gün sabah 2 akşam 2 tane al dedi doktor bu üçüncü kullanışım . sonra 3 gün geçsinkontrole gel dedi sonrasında ne yapılacak çok merak ediyorum bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah

merhaba arkadaşlar
mensimin 3.günü bu gün klomene başladım bakalım nasip olur inşallah hayırlısı ile bu ay :anneadayı: 5 gün sabah 2 akşam 2 tane al dedi doktor bu üçüncü kullanışım . sonra 3 gün geçsinkontrole gel dedi sonrasında ne yapılacak çok merak ediyorum bakalım güzel sonuçlar alırız inşallah
Doz alımı genelde sabah 1 akşam 1 olmak üzere alınır 2 kutu mu klomen verdi sana

Doz alımı genelde sabah 1 akşam 1 olmak üzere alınır 2 kutu mu klomen verdi sana
Bu üçüncü kullanışıymış ya arkadaşın muhtemelen sbah akşam 1 doz yeterli gelmedi diğer aylarda dozu arttırmış bu ay sanki benim iş de öyle olacak. Gibi sabah akşam 1 benim için de olmadı ☹️

Bu üçüncü kullanışıymış ya arkadaşın muhtemelen sbah akşam 1 doz yeterli gelmedi diğer aylarda dozu arttırmış bu ay sanki benim iş de öyle olacak. Gibi sabah akşam 1 benim için de olmadı ☹
Bol bol incir ve kırmızı meyve tüket ben bu ay öyle yaptım geçen ay benimde 11 mm kalmıştı canım

normalde 50 mg olandan kullandım 2 kez bi sabah bi akşam .bu kez 2 kutu 50 mg olandan aldrdı sabah 2 akşam 2 kullan 5 gün dedi sonra üç gün bekle gel dedi bende bilmiyorum ki geçen ay solda 2 sağda bi yumurtam vardı boyutlarıda gayet iyiydi ama olmadı

Bu üçüncü kullanışıymış ya arkadaşın muhtemelen sbah akşam 1 doz yeterli gelmedi diğer aylarda dozu arttırmış bu ay sanki benim iş de öyle olacak. Gibi sabah akşam 1 benim için de olmadı ☹

yeterli gelmedi aynen sanrm bende acemisiyim ama her ay bi tık arttrcam tedaviyi dedi merakla bekliyorum

Kizlar bu gun asilamamin 5 gunu cok nadir kasik agrisi oluyor hapsirinca iki kasik ta da agri oldu acaba tutmusmudur
Cnm inşallah tutmuştur ama bunu söylemek için çok erken şuanda bütün hamilelik belirtilerini yaşayabilirsin çünkü bi tedavi sürecindesin ve ilaç iğne kullandın maalesef bu ilaçların yaptığı yan etkiler hamilelik belirtileriyle o kadar benziyor ki insan hamileyim sanıyor kendini bütün bu saydığın belirtiler ilaçlardan da olabilir yani ama inşallah bebeğin sana tutunmuştur olumlu düşünelim biz 😊

Back