Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sadece 12. gün ilişki söyledi başka söylemedi ama bende günaşırı denemeyi düşünüyorum aslında benim yumurtlama sıkıntım yok t rahimliyim neden klomen verdi anlamadım
T rahimi genelde histeroskopiyle duzeltiyorlar ama belkide seninki cok ileri T rahim degildir

Hayırlısı olsun cnm benim Rabbim çok bekletmesin inşallah bakalım bende yarın gidicem yine doktora benim yumurtalar gelişti mi acaba çok merak ediyorum pazartesi günü en büyüğü 12 mm demişti
Gelismistir hic merak etme 17-18,falan olsun tamamdir zaten

Selinos cnm bu arada hangi çatlatma iğnesinden verdi sana iki tane var bildiğim kadarıyla ovitrelle ve pregnly diye ovitrelle i kendin vurabiliyorsun göbeğine koluna ya da bacağına ama pregnly kalçaya yapılıyor sadece

merhaba arkadaşlar dün sabah hasta oldum olmadı bu ay inşallah önümüzdeki ay doktorum bi doz arttrcaz tedaviyi dedi adetin ikinci günü sabah akşam ikişer tane klomen kullancam günde toplam 4 tane 5 gün sonra 3 gün bekleyip doktora gitcem devamında ne yapılacak bende bilmiyorum inşallah güzel olacak herkes için hayırlısı olsun benim içinde

Amin inşallahh onumuzdeki ay guzel haberler aliriz hepimiz pes etmek yok devamm

Klomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
Ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay ilk defa klomen kullandım bugün çatlatma iğnesinin birinci gününü saymazsak 14 günü başka bir topikte işte konuştum aslında Yeliz diye bir arkadaşımız var biraz rahatlattı beni bugün aslında test yaparsam pozitif ya da negatif olarak çıkacak ama korkuyorum test yapmaya yani negatif görmekten çok korkuyorum göğüslerimde hassasiyet çok fazla dokunamıyorum bile aynı zamanda sarı akıntım var bu sarı akıntı kana dönüşecek mi diye de çok korkuyorum yani hiç iyi değilim şu an böyle olan var mı

Bence hiç korkma arkadaşım yap elinde testin varsa kesin sonuç çıkar varsa ki inşallah vardır mutlu oluruz yoksa da psikolojik olarak hiç değilse adetini geciktirmezsin çünkü ben de bu yollardan geçtim biliyorum o hatayı yaptım boşu boşuna kaç ay adetimi geciktirdim normalde adetten önce eğer göğüs ağrın hassasiyetin olmuyosa bence hamilesin çünkü benim kızımda en büyük Belirtim göğüslerimdi özellikle uçlarına dokunamıyodum

Yapacağım evet yarın inşallah sabah olmazsam regl

Benim sadece iğnenin ertesi günü sancım oldu daha belirtim yok 4.günümdeyim iğnenin adet gününü bekle istersen canım

Merhaba arkadaşlar bugün randevum vardı klomeni bitirip gittim.Yumurtalarım büyümüş çatlatma iğnesi verdi pazartesine 3 gün değerlendirin dedi.İğnenin 3 ay etkisi varmış 3 ay sonra gel dedi ınşallah bu ay olur çok heycanlıyım insallah hepimizin bebişleri gelir sağlıcakla

Üç ay etkisi mi var ben HGS den önce iki kez hgsden sonra klomen ve iğne yaptim bugün 16.gunu daha test yapmadım iğnenin o ay için etkisi var sadece inşallah bu ay olur

Kızlar moralim sıfırlandı resmen doktordan geliyorum şimdi pazartesi yumurtan takibine gittiğimde büyümemişti yumurtalar bi 3 gün daha devam et dedi klomene 3 gün daha içtim bugün gittim aynı yerinde saymış benim yumurtalar hiç gelişmemiş yine 3 gün daha kullan dedi ama bu saatten sonra büyür mü bilmiyorum çok canım sıkıldı var mı başına böyle bişey gelen bu kadar klomen kullanmak da iyi mi bilmiyorum bir ayda

Geçen ay benim de 2 yumurtam 11 mm kalmıştı ilaç vs vermemişti bana çok yüklenmek istemiyorum demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…