• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı Klomen'e başlayanlar buyurun içeri 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru hatırlıyorsun canım 2.ayım bu ay :) sen kullanıyor musun?
Canım benimde 3. Ayim maalesef bu son ay sonrası rahim filmi demişti. Hapimin sonunu şimdi atacagim ve hap bitecek ama bu ay fazla akıntı var bugün 3 kez çamaşır değiştirdim bende gün aşırı degerlendirmeye başladım şimdiden

Canım benimde 3. Ayim maalesef bu son ay sonrası rahim filmi demişti. Hapimin sonunu şimdi atacagim ve hap bitecek ama bu ay fazla akıntı var bugün 3 kez çamaşır değiştirdim bende gün aşırı degerlendirmeye başladım şimdiden
Ben diğer ay bir belirti yaşamamıştım bende bugün kullanmaya başladım :) belki akıntı yumurtlama döngüsü başladığı içindir ovülasyon testi varsa elinin altında takip et derim

Arkadaşlar merhaba, klomen ve catlatma ignesi hk bilgi verir misiniz ? Ne zaman yapilir neden yapilir doktor mu ister biz mi demeliyiz?
Hormon ultrason alttan muayene esimin sonuclari hepsi normal,yarin doktora gideceğim adetim 9 gun once bitti adet düzensizliğim var ama. Bir yil oldu evleneli, oneriniz var mi

Kontrol e gidecekmisin yoksa gittin mi canım. Doktor çatlayıp catlamqdigini görüyor o yüzden sordum
Çağırmadı ki canım sadece 12. Gün gittim 22 mm olmuş 2 3 güne çatlar dedi o gün rahim filmi de çektim falan üst üste geldi her şey yumurtlama akıntımı görmedim normalde her ay olurdu

Back