- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 73
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Klomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım başka bı topik de görüyordum seni sende 2 3 aydır kullanıyorsun sanırım klomeni degilmi yanlış hatirlamiyorsam.Klomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
Doğru hatırlıyorsun canım 2.ayım bu ay :) sen kullanıyor musun?Merhaba canım başka bı topik de görüyordum seni sende 2 3 aydır kullanıyorsun sanırım klomeni degilmi yanlış hatirlamiyorsam.
Canım benimde 3. Ayim maalesef bu son ay sonrası rahim filmi demişti. Hapimin sonunu şimdi atacagim ve hap bitecek ama bu ay fazla akıntı var bugün 3 kez çamaşır değiştirdim bende gün aşırı degerlendirmeye başladım şimdidenDoğru hatırlıyorsun canım 2.ayım bu ay :) sen kullanıyor musun?
Ben diğer ay bir belirti yaşamamıştım bende bugün kullanmaya başladım :) belki akıntı yumurtlama döngüsü başladığı içindir ovülasyon testi varsa elinin altında takip et derimCanım benimde 3. Ayim maalesef bu son ay sonrası rahim filmi demişti. Hapimin sonunu şimdi atacagim ve hap bitecek ama bu ay fazla akıntı var bugün 3 kez çamaşır değiştirdim bende gün aşırı degerlendirmeye başladım şimdiden
Bende 3.gününde canimKlomenin 2.günümdeyim umarım bu ay güzel sonuçlar alırız sizde durumlar nedir
Bende de öyle oldu canım önceki ay sonra kist oluştuKızlar ben de klomen kullandım ve hiç yumurtlama akıntım olmadı acaba çatlamadı mı korkuyorum yaa
Hadii yaaa... 12. Gün 22 mm olmuştu doktor çatlar demişti canımmBende de öyle oldu canım önceki ay sonra kist oluştu
Benim 4 yumurtadan fazlaydı canım 20 mmHadii yaaa... 12. Gün 22 mm olmuştu doktor çatlar demişti canımm
Çok geçmiş olsun canım Benim de iki tane yaa.. ağrı sancı oldu mu peki?Benim 4 yumurtadan fazlaydı canım 20 mm
Sagol canım Kimyasal oldu canım arkasından kist oluştu şimdi 2. DenememÇok geçmiş olsun canım Benim de iki tane yaa.. ağrı sancı oldu mu peki?
İnş bu sefer olur canım... benim de inş kist oluşmamıştır ya korktumm vallaSagol canım Kimyasal oldu canım arkasından kist oluştu şimdi 2. Denemem
Hayır tabikide gün aşırı yapmaya özen gösterin derim bazilqrinki hemen çatlıyor kontrolden önce o yüzden değerlendirKizlar klomen kullanirken iliski yasakmi bende pazar gunu baslicam
Olmaz canım stres yapma benim içime doğdu bence hamilesinİnş bu sefer olur canım... benim de inş kist oluşmamıştır ya korktumm valla
Kontrol e gidecekmisin yoksa gittin mi canım. Doktor çatlayıp catlamqdigini görüyor o yüzden sordumİnş bu sefer olur canım... benim de inş kist oluşmamıştır ya korktumm valla
Çağırmadı ki canım sadece 12. Gün gittim 22 mm olmuş 2 3 güne çatlar dedi o gün rahim filmi de çektim falan üst üste geldi her şey yumurtlama akıntımı görmedim normalde her ay olurduKontrol e gidecekmisin yoksa gittin mi canım. Doktor çatlayıp catlamqdigini görüyor o yüzden sordum