Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da öyle geliyor benim yumurtlama günü hafif ağrım oluyor bu ay ilk defa dün oldu o ağrı yani öncesinde yumurtladığımı sanmıyorum ama olsun ikisine de razıyım sonuçta yumurtlamayı yakalamış oluyorum gebede olsam razıyım yumurtlamaysada razıyım sonu hamilelik olsun da :)
Hadi inşallah değerlendir madem :))

Kızlar buda normal gebelik testi buda 2 dk içinde çıktı şaşırdım açıkçası bu kadar erken çıkmasına ay acaba doğrumu ya🙈

Eklentiler

• IMG_20200726_140259.jpg
    IMG_20200726_140259.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 90
Evet canım çok haklısın bende çok istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa, dün akşam başladı şuan bitti zaten lekelenme şeklindeydi, bu adet değil eminim, 2 seçenek var, ya yerleşme kanamasıydı ya da yumurtlama kanamasıydı, bazen nadiren yumurtlama günü de lekelenme olurmuş bende buara geç yumurtlama bekliyordum belki odur diyorum gaza gelmemeye çalışıyorum ama umut dünyası birkaç gün bekleyip test yapıcam negatif çıkarsa yumurtlamadır dicem artık bakalım
Buarada yazmayı unutmuşum laboquick kullanıyorum, belkide anlattığın şey başıma geldi
İnşallah yerleşme kanamsıdır miniğin seninledir canım. Ama yumurtlama lekelenme si ihtimaline karşı değerlendir yine boş geçme :) Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Kızlar buda normal gebelik testi buda 2 dk içinde çıktı şaşırdım açıkçası bu kadar erken çıkmasına ay acaba doğrumu ya🙈
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım. Bu testler kanda hcg 20 civarıyken bile gösteriyor. Yani çizgi hemen çıktıysa gebelik var demektir. İnşallah sağlıkla ilerlesin canım hayırlı olsun

Kızlar adetime 1 hafta var elimde comfort marka erken gebelik testi vardı yapayım dedim iki dk içinde böyle çıktı acaba olabilir mi yani bu kadar erken çıkması tabi çokta ümit etmiyorum sadece merak bi yapayım dedim ama
En son üç yıl önce böyle heyecanla paylaşmıştım çok güzel bir duygu hemen kan testiyle teyit edin hayırlı olsun

Çok net gebelik gözüküyor adete kaç gün varken yaptınız testi

Çok net gebelik gözüküyor adete kaç gün varken yaptınız testi
Adete 1 hafta var öylesine yaptım aslında hiç bir belirti vs yok tabi ama silik cıkınca şaşırdım, kan testi için bekliyim diyorum birkaç gün birdaha yaparım evde test daha net cıkarsa giderim doktor güler bana 1 hafta kala kan testi diye😅

Adete 1 hafta var öylesine yaptım aslında hiç bir belirti vs yok tabi ama silik cıkınca şaşırdım, kan testi için bekliyim diyorum birkaç gün birdaha yaparım evde test daha net cıkarsa giderim doktor güler bana 1 hafta kala kan testi diye😅
Adetin 30 gün fln herhalde yada erken yumurtladın çok erken çıkmış
Olsun heyecanını yaşa ama kan testi ver kanda kesin sonuç mutlaka 🧿😘

X