Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 1 hafta var elimde comfort marka erken gebelik testi vardı yapayım dedim iki dk içinde böyle çıktı acaba olabilir mi yani bu kadar erken çıkması tabi çokta ümit etmiyorum sadece merak bi yapayım dedim ama

Eklentiler

• IMG_20200726_112148.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 84
Durum güncellemesi yapıyorum çatlatma iğnesinin 10. günü duphastonun 6. günü. 3 gündür adet olacakmışım gibi kasıkagrım var. Göğüs hassasiyeti hala yok. Doktorun hesabına göre adet olmama 5 gün var benim hesabıma göre 7 gün. Bakalım hangimiz haklı çıkacağız

O marka ilişkiden iki gün sonra doğru sonuç vereceğini vaat ediyor. Ben de çizgiyi görüyorum inşallah doğrudur

O marka ilişkiden iki gün sonra doğru sonuç vereceğini vaat ediyor. Ben de çizgiyi görüyorum inşallah doğrudur
İnşallah ama bugün daha yumurtlamadan 9 gün geçti en erken 12 gün deniyor ya ama geçen aylarda yaptım bu marka hiç hayali bir çizgi görmemiştim bakalım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Adetime 1 hafta (7) var betaHcg 0.1 çıktı eylül topiği açmakta var galiba nasipte ... :/ hatta galiba değil %100
Daha erken değil mi canım hcg için?
İkinci çizgi var kan verirdim ben olsam

Her ay %25 hamile kalma şansı var diye okumuştum. O yüzden sağlıklı anne-baba adaylarının 6 ay doğal deneyip olmuyorsa doktora görünmesi gerekiyor. Stressiz şekilde geçirin bu süreci.

Ben hamile değilim ama daha kolay olsun diye yaptıklarımı yazabilirim istersen :)

İnşallah ama bugün daha yumurtlamadan 9 gün geçti en erken 12 gün deniyor ya ama geçen aylarda yaptım bu marka hiç hayali bir çizgi görmemiştim bakalım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
9 gün geçtiyse doğru sonuç olma ihtimali çok yüksek. 2 gün sonra normal gebelik testi deneyin derim bir de. Inşallah dogrudurrrrr

Canım sevinirim

Canım sevinirim

-Ben yaklaşık 10 gündür içinde demir, çinko, c vitamini takviyesi olan bir aminoasit alıyorum.
-Eşim ve ben günde iki sefer birer tatlı kaşığı soğuk infüzyon keçi boynuzu özü yiyoruz.
-Eşim e vitamini alıyor
-Birer avuç ceviz ve fındık yiyoruz
-incirli cevizli ezme ve cevizli sucuk ara ara yiyoruz
-ovulasyon testi kullandım bu ay ve olması gereken tüm günleri değerlendirdik.
-yarım saat bazen sağ bacağımı karnıma çekip, bazen biraz daha yükseğe kaldırıp dinlendim.
-bir saat wcye gitmedim, 2-3 saat de duş almadım

Bu kadar

Aa ben hemen kalkıp duş alıyordum

Olablr canım inşallah vardır bazıları 9 gün önceden cıkablyor benim arkadasımda öyle oldu

Yerleşmedir o da

Daha ok erken değil mi yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti testi yaptığınızda?
Canım 7 gün falan geçti yumurtlamanın üzerinden ben rahatsızlandım bayağı doktorda kan testi idrar testi falan yaptır dedi bana beta bakalım hem dedi bende açık açık daha yeni yumurtladım yoktur diyemedim sonra işte öyle oldu.

Evet canım çok haklısın bende çok istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa, dün akşam başladı şuan bitti zaten lekelenme şeklindeydi, bu adet değil eminim, 2 seçenek var, ya yerleşme kanamasıydı ya da yumurtlama kanamasıydı, bazen nadiren yumurtlama günü de lekelenme olurmuş bende buara geç yumurtlama bekliyordum belki odur diyorum gaza gelmemeye çalışıyorum ama umut dünyası birkaç gün bekleyip test yapıcam negatif çıkarsa yumurtlamadır dicem artık bakalım
Buarada yazmayı unutmuşum laboquick kullanıyorum, belkide anlattığın şey başıma geldi

Yumurtlama olabilir diye aklıma geldi benim de.

Yumurtlama olabilir diye aklıma geldi benim de.
Bana da öyle geliyor benim yumurtlama günü hafif ağrım oluyor bu ay ilk defa dün oldu o ağrı yani öncesinde yumurtladığımı sanmıyorum ama olsun ikisine de razıyım sonuçta yumurtlamayı yakalamış oluyorum gebede olsam razıyım yumurtlamaysada razıyım sonu hamilelik olsun da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…