- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
O marka ilişkiden iki gün sonra doğru sonuç vereceğini vaat ediyor. Ben de çizgiyi görüyorum inşallah doğrudurKızlar adetime 1 hafta var elimde comfort marka erken gebelik testi vardı yapayım dedim iki dk içinde böyle çıktı acaba olabilir mi yani bu kadar erken çıkması tabi çokta ümit etmiyorum sadece merak bi yapayım dedim ama
İnşallah ama bugün daha yumurtlamadan 9 gün geçti en erken 12 gün deniyor ya ama geçen aylarda yaptım bu marka hiç hayali bir çizgi görmemiştim bakalım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahO marka ilişkiden iki gün sonra doğru sonuç vereceğini vaat ediyor. Ben de çizgiyi görüyorum inşallah doğrudur
Daha erken değil mi canım hcg için?Adetime 1 hafta (7) var betaHcg 0.1 çıktı eylül topiği açmakta var galiba nasipte ... :/ hatta galiba değil %100
İkinci çizgi var kan verirdim ben olsamKızlar adetime 1 hafta var elimde comfort marka erken gebelik testi vardı yapayım dedim iki dk içinde böyle çıktı acaba olabilir mi yani bu kadar erken çıkması tabi çokta ümit etmiyorum sadece merak bi yapayım dedim ama
Brdaki arkadaslar size sorum olacak ,benim evliliğimin 2. Ayı dolmak üzere agustosta hamile kalma şansım yüzde kaç sizce her hangi bir hasyalıgım yok adetlerim cok düzenli ama eşim cok sigara içiyor,normalde bebek konusunda acele etmezdim ama ablamın 4 senedir cocugu olmadı o yüzden benide korku saldıgı için korunmadım hiç evlendigimden beri önerebileceginiz bişe varmı kolay hamile kalmak için
9 gün geçtiyse doğru sonuç olma ihtimali çok yüksek. 2 gün sonra normal gebelik testi deneyin derim bir de. Inşallah dogrudurrrrrİnşallah ama bugün daha yumurtlamadan 9 gün geçti en erken 12 gün deniyor ya ama geçen aylarda yaptım bu marka hiç hayali bir çizgi görmemiştim bakalım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Canım sevinirimHer ay %25 hamile kalma şansı var diye okumuştum. O yüzden sağlıklı anne-baba adaylarının 6 ay doğal deneyip olmuyorsa doktora görünmesi gerekiyor. Stressiz şekilde geçirin bu süreci.
Ben hamile değilim ama daha kolay olsun diye yaptıklarımı yazabilirim istersen :)
Canım sevinirim
Aa ben hemen kalkıp duş alıyordum-Ben yaklaşık 10 gündür içinde demir, çinko, c vitamini takviyesi olan bir aminoasit alıyorum.
-Eşim ve ben günde iki sefer birer tatlı kaşığı soğuk infüzyon keçi boynuzu özü yiyoruz.
-Eşim e vitamini alıyor
-Birer avuç ceviz ve fındık yiyoruz
-incirli cevizli ezme ve cevizli sucuk ara ara yiyoruz
-ovulasyon testi kullandım bu ay ve olması gereken tüm günleri değerlendirdik.
-yarım saat bazen sağ bacağımı karnıma çekip, bazen biraz daha yükseğe kaldırıp dinlendim.
-bir saat wcye gitmedim, 2-3 saat de duş almadım
Bu kadar
Aa ben hemen kalkıp duş alıyordum
Olablr canım inşallah vardır bazıları 9 gün önceden cıkablyor benim arkadasımda öyle olduKızlar adetime 1 hafta var elimde comfort marka erken gebelik testi vardı yapayım dedim iki dk içinde böyle çıktı acaba olabilir mi yani bu kadar erken çıkması tabi çokta ümit etmiyorum sadece merak bi yapayım dedim ama
İnşallah acaba kan testinde belli olur mu yoksa bekliyim mi9 gün geçtiyse doğru sonuç olma ihtimali çok yüksek. 2 gün sonra normal gebelik testi deneyin derim bir de. Inşallah dogrudurrrrr
Yerleşmedir o daMoralim yerlerde gece gece uyuyamadım yumurtlamadım derken bir de bir iki damla açık kahve leke geldi adet olucam galiba ama hangi ara yumurtladım onu anlamıyorum, bir de nette şey okudum nadiren yumurtlama günü de kanama olabiliyormuş acaba değerlendirsem mi kanama şeklinde yoğun değil çok hafif açık kahve leke gibi
Canım 7 gün falan geçti yumurtlamanın üzerinden ben rahatsızlandım bayağı doktorda kan testi idrar testi falan yaptır dedi bana beta bakalım hem dedi bende açık açık daha yeni yumurtladım yoktur diyemedim sonra işte öyle oldu.Daha ok erken değil mi yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti testi yaptığınızda?
Evet canım çok haklısın bende çok istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa, dün akşam başladı şuan bitti zaten lekelenme şeklindeydi, bu adet değil eminim, 2 seçenek var, ya yerleşme kanamasıydı ya da yumurtlama kanamasıydı, bazen nadiren yumurtlama günü de lekelenme olurmuş bende buara geç yumurtlama bekliyordum belki odur diyorum gaza gelmemeye çalışıyorum ama umut dünyası birkaç gün bekleyip test yapıcam negatif çıkarsa yumurtlamadır dicem artık bakalımCanım sen hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun. Laboquick markada bazen yumurtlama hafif açık görünüp yanıltıcı olabiliyor. İnstagramda çok gördüm slip testle aynı anda yapmış kadın birinde yumurtlama var diğerinde yok gibi görünüyor. Eğer koyulaşma sonrası birkaç gün silik olup tekrar koyulaşmaya başladıysa hamilelik olabilir. Bu leke da yerleşme kanaması olabilir. Ümitlendirmek istemem ama böyle örnekler çok gördüm. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım benim de adete yakın testlerim hep koyuydu
ay inş keşke ya keşkeYerleşmedir o da
Yumurtlama olabilir diye aklıma geldi benim de.Evet canım çok haklısın bende çok istiyorum keşke yerleşme kanaması olsa, dün akşam başladı şuan bitti zaten lekelenme şeklindeydi, bu adet değil eminim, 2 seçenek var, ya yerleşme kanamasıydı ya da yumurtlama kanamasıydı, bazen nadiren yumurtlama günü de lekelenme olurmuş bende buara geç yumurtlama bekliyordum belki odur diyorum gaza gelmemeye çalışıyorum ama umut dünyası birkaç gün bekleyip test yapıcam negatif çıkarsa yumurtlamadır dicem artık bakalım
Bana da öyle geliyor benim yumurtlama günü hafif ağrım oluyor bu ay ilk defa dün oldu o ağrı yani öncesinde yumurtladığımı sanmıyorum ama olsun ikisine de razıyım sonuçta yumurtlamayı yakalamış oluyorum gebede olsam razıyım yumurtlamaysada razıyım sonu hamilelik olsun da :)Yumurtlama olabilir diye aklıma geldi benim de.