Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 1 hafta (7) var betaHcg 0.1 çıktı eylül topiği açmakta var galiba nasipte ... :/ hatta galiba değil %100

Merhaba canım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Bat 22 ağustos beni de eklersen sevinirim inşallah hayırlı gelir topiğine :)
Merhaba canım Hoşgeldin ekliyorum hemen kendimden ümitli değilim artık inşaallhh sizlere şans getirir bu topik 😘😘

Arkadaşlar günlerdir adeta pikmiş gibi böyle koyu ayın 16 sından beri sürekli pik sanıyorum ama bir türlü silikleşmiyor çatlamıyor galiba bilemiyorum, aranızda anlayan bilen var mı? Geçen ay aşırı geç yumurtladım bu ay da mı öyle olacak acaba? 5 sene önce ilk kızımda pko var demişti doktor ama kızıma ilk ay hamile kalmıştım. Bu sefer gebelik denemelerinden önce doktora gittim birkaç ay önce kontrol oldum pko filan yok dedi doktorum varsa da geçmiş dedi ama şimdi gebelik istediğimden beri aşırı geç yumurtluyorum hep böyle koyu çıkıyor normal mi bu?
Hamile olanlarda aynı böyle oluyor bence hamilesin 😍😍

Canım spermlerin cogu ölüymüş yani ondan
Anladım canım tedavi görüyor mu inşallah Rabbim gönlündekini versin bir an önce her kadının biyolojik Takvimi farklı sen endişe etme ya benim de olmazsa diye ki ablanın sebebi eşinden ötürüymüş

Anladım canım tedavi görüyor mu inşallah Rabbim gönlündekini versin bir an önce her kadının biyolojik Takvimi farklı sen endişe etme ya benim de olmazsa diye ki ablanın sebebi eşinden ötürüymüş
Diger ablam ilk ayında hamile kaldı mesela neye baglı bu hemen kalma olayı anlamıyorum 🤔keşke bendede öyle olsaydı

Yok bence sende var bşyler 16 sınsdan beri böyle olamaz
Moralim yerlerde gece gece uyuyamadım yumurtlamadım derken bir de bir iki damla açık kahve leke geldi adet olucam galiba ama hangi ara yumurtladım onu anlamıyorum, bir de nette şey okudum nadiren yumurtlama günü de kanama olabiliyormuş acaba değerlendirsem mi kanama şeklinde yoğun değil çok hafif açık kahve leke gibi 😥

Diger ablam ilk ayında hamile kaldı mesela neye baglı bu hemen kalma olayı anlamıyorum 🤔keşke bendede öyle olsaydı
Ne desek boş aslında günü saati belli doğacak olan çocuğun stres yapıyoruz boşuna bile bile nasip kader

Moralim yerlerde gece gece uyuyamadım yumurtlamadım derken bir de bir iki damla açık kahve leke geldi adet olucam galiba ama hangi ara yumurtladım onu anlamıyorum, bir de nette şey okudum nadiren yumurtlama günü de kanama olabiliyormuş acaba değerlendirsem mi kanama şeklinde yoğun değil çok hafif açık kahve leke gibi 😥
Kan ver istersen pazartesi günü hamile olanlarda koyu çıkıyomuş ovulasyon testi stres yapma o da geciktirir eğer adet olacaksan

Kan ver istersen pazartesi günü hamile olanlarda koyu çıkıyomuş ovulasyon testi stres yapma o da geciktirir eğer adet olacaksan
Aynen canım adete dönecek mi onu bekliyorum dönmezse evde test yaparım ya da kan vermeye giderim, durduk yere heycanlandım

Canım sen hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsun. Laboquick markada bazen yumurtlama hafif açık görünüp yanıltıcı olabiliyor. İnstagramda çok gördüm slip testle aynı anda yapmış kadın birinde yumurtlama var diğerinde yok gibi görünüyor. Eğer koyulaşma sonrası birkaç gün silik olup tekrar koyulaşmaya başladıysa hamilelik olabilir. Bu leke da yerleşme kanaması olabilir. Ümitlendirmek istemem ama böyle örnekler çok gördüm. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım benim de adete yakın testlerim hep koyuydu

Adetime 1 hafta (7) var betaHcg 0.1 çıktı eylül topiği açmakta var galiba nasipte ... :/ hatta galiba değil %100
Daha ok erken değil mi yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti testi yaptığınızda?

X