- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 32
Nasıl gidiyor senin ?Ahhh keşkeee
Umarım umudu olan kimsenin umudu kırılmasınnnnAhahajaah tamam ı zaman bebebğimmm
Umarım olmam da listede kalırımmm
Yumurtlamam oldu bakalım ilişki gün aşırıNasıl gidiyor senin ?
Oldu mu yumurtlaam falan ?
Nasıl takip ediyorsun neler yapıyorsun ilişki olarak
Sen testle mi yumurtlama yakalıyorsun canımNasıl gidiyor senin ?
Oldu mu yumurtlaam falan ?
Nasıl takip ediyorsun neler yapıyorsun ilişki olarak
Ben normalde her ay öyleydim tatlımSen testle mi yumurtlama yakalıyorsun canım
Ben her ay üst üste yumurtlamadan sonra ilişki yapıyordum.Kızlar ovulasyon testinde pik gordukten sonra nasıl değerlendiriyorsunuz? Benim bu ay takibimi doktor yaptı ama bir şeyleri hep yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum nedense
Ateş nasıl yaaaBen normalde her ay öyleydim tatlım
Ama bu ay yapmicam test
Çok stress okuyorum test yaptığımda
Hemen koşa koşa üst üste ilişki yapıyorum
Yoruluyorum..
Eşimi de yoruyorum...
Artık bu ay ateş ölçmeye başladım. Onu deniyorum
İlişkiyede senşnji gibi gün aşırı yapıcam.
Kasmicam...
Bugğn yarın olması lazım benimde yumurtlama ateşim baya düştü bakaşım :)
Valla ben her ay gün aşırı ilişki yapıyorum yumurtlama olsun olmasınKızlar ovulasyon testinde pik gordukten sonra nasıl değerlendiriyorsunuz? Benim bu ay takibimi doktor yaptı ama bir şeyleri hep yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum nedense
Cuma sabah çatlatma iğnesi oldum cumartesi sabahından itibaren 12 saatte bir önerdiBen her ay üst üste yumurtlamadan sonra ilişki yapıyordum.
Ama bu ay gün aşırı yapmaya başladım.
Domtor nasıl tavsiye etti kuzum sana ?
Evet geöen ay gezerken bir anda onu gördüm onu keşfettim :)Ateş nasıl yaaa
12 saat bir çok değil mi yaCuma sabah çatlatma iğnesi oldum cumartesi sabahından itibaren 12 saatte bir önerdi
O zaman tutmadı herhalde benim ateşim yokEvet geöen ay gezerken bir anda onu gördüm onu keşfettim :)
Mesela adet günün ateşin çok düşüyor.
Yumurtlama güni de ateşin düşüyor.
O şekilde anlayabiliyorsunX
Sabah 6-8 arası her gün aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından derece ile ölçüp bu şekilde not alıyorsun bebeğim.
Bemim 2 gündğr düştü...
sanırım yumurtkamam yaklaştıEki Görüntüle 2666650
Eğer hamileysen de ateş bart zamanı yüksek düşmüyor
AhahahaaO zaman tutmadı herhalde benim ateşim yok
Yok elimi alnıma koydum hiç yok yaniAhahahaa
Evde derecen var mı ?
Yarın sabah istersen dene bak kaç çıkacak
AHAHaahahahahaahahahahaaYok elimi alnıma koydum hiç yok yani
Ben de öyle düşünüyorum. Aman ya yeter bir buçuk sene oldu her günüm stresle geçiyor oldu mu olacak mı ne zaman olacak diye. Biktim vallahi bazen yeter istemiyorum çocuk mocuk çıkardım aklımdan diyorum 10 dakika falan sürüyor. Allahım aklımı almadan bi bebek verir inşallah12 saat bir çok değil mi ya
Spermleri öldürürsün gibime geliyor...
Gün aşırı mantıklı
Ya da en fazla 24 saatte bir olaaydı bari
Ben kan testi yaptırdım sağlık ocağında bana değerlerin iyi almana gerek yok demişti ama kullanmıyorum o yüzden bendeBir sağlık çalışanı olarak söylüyorum, her gebelik planlayana folik asit takviyesi alması önerilir. Eğer benim gibi pkos var ise inofolik combi gibi konuya özel folik asitler tavsiye edilir. Ancak 1 yıl çocuk deneyip de 1 yıl kadar uzun süre folik asit kullanımının da yan etkileri olacağı kanısındayım.
AhahahahahahahhaahahahahaBen de öyle düşünüyorum. Aman ya yeter bir buçuk sene oldu her günüm stresle geçiyor oldu mu olacak mı ne zaman olacak diye. Biktim vallahi bazen yeter istemiyorum çocuk mocuk çıkardım aklımdan diyorum 10 dakika falan sürüyor. Allahım aklımı almadan bi bebek verir inşallah