Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakıyorum hemen canım. Ben biraz paniğim sabredemiyorum sanırım 💃😅
Ben adetim kesilir kesilmez başladım belli olmaz diye 11. Gün (adetin başladığı günü 1 sayıyoruz) yumurtladım. Ben de sabırsız olmayıp yapmasam eğer kaçardı belki 🤗

Kızlar sizce yumurtladın mı ? Çok erken değil mi? Reglim 8 gün sürdü hemen ardından başladım 9.(üsteki) 10. Ve 11. günü yaptım bugün
IMG_20200723_151226.jpg

Herkese merhaba, ilk kez bir konuda yorum yazmanın heyecanıyla bazı şeyler değişir diye düşünüyorum. 2 yıldır evliyim henüz hiç gebelik yaşamadım. Tüm kontroller sorunsuz çıktı. Bu ay doktor kontrolünde Klomen kullandım. BAT 29.07.2020 beni de ekler misiniz? Tarih yaklaştıkça heyecan artıyor. Kendimi tutuyorum daha test yapmadım. 25inde ilk testimi yapacağım. Yükselen Progesteron etkisiyle heralde, göğüs ağrılarım ve kasıklarımda sancı var. Hayırlısı deyip bekliyorum :110: jnci jnci

Ben folik asit kullanmıyorum hepiniz kullanıyor musunuz kızLar ?
Bir sağlık çalışanı olarak söylüyorum, her gebelik planlayana folik asit takviyesi alması önerilir. Eğer benim gibi pkos var ise inofolik combi gibi konuya özel folik asitler tavsiye edilir. Ancak 1 yıl çocuk deneyip de 1 yıl kadar uzun süre folik asit kullanımının da yan etkileri olacağı kanısındayım.

Herkese merhaba, ilk kez bir konuda yorum yazmanın heyecanıyla bazı şeyler değişir diye düşünüyorum. 2 yıldır evliyim henüz hiç gebelik yaşamadım. Tüm kontroller sorunsuz çıktı. Bu ay doktor kontrolünde Klomen kullandım. BAT 29.07.2020 beni de ekler misiniz? Tarih yaklaştıkça heyecan artıyor. Kendimi tutuyorum daha test yapmadım. 25inde ilk testimi yapacağım. Yükselen Progesteron etkisiyle heralde, göğüs ağrılarım ve kasıklarımda sancı var. Hayırlısı deyip bekliyorum :110: jnci jnci
İnşaAllahhhh hamilesindirrrrr

X