- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
Ahahahahah tamamAHAHaahahahahaahahahahaa
Kız öyle anlayamazsın ahahhaha
Dil altından sabah yataktan kalkmadan bakacan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahah tamamAHAHaahahahahaahahahahaa
Kız öyle anlayamazsın ahahhaha
Dil altından sabah yataktan kalkmadan bakacan
Eklerim canım inşallh temiz çıkar seninde sonuçlarınBeni de eklermisiniz bat 16.08 bEnde evlendigimden beri bebek bekliyorum 1 yılı geçti hiç korunmadim eşim test yaptırdı temiz çıktı bende bu ay iyice muayne oldum yarın hgs çektirecem orda belli olacak artık bi problem var mı diye hormonlara falan bakıldı temizdi hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Merhaba benide ekler misiniz Bat 19 Ağustosİnşallhhhh gelmezsiiiinnnnnn
Ekliyorum canım hoşgeldinnnnMerhaba benide ekler misiniz Bat 19 Ağustos
Bende pko var ama doktorum sendrom olmadığını söylüyor sonuca çok iyi dedi zaman verdi stresi at üzerinden dedi onu da nasıl yapıcam bilmiyorum düşünmüyorum diyorum ay boyunca ama adet zamanı ya leke oluyorum ya gecikiyor hop başa dönüyorum yine süreci zihnimde yönetemiyorum kendini rahat bırakıp hamile kalanlar nasıl yapıyor acabaBen baktırmıştım, daha doğrusu doktorum rutin kontrolde her şeye bakınca Amh'de bakmıştı 2.42 benim değerim ve doktorum değerin gayet iyi olduğunu söylemişti. Şimdi sistemden baktım sizin değeriniz de referans aralığı içinde kalıyor ama üst sınıra daha yakın. Pkonuz yok değil mi?
Bu işlem devlet hastanelerinde ücretli miMerhaba kizlar,
Bugün femara nin 4. Günü haftaya persembe Kontrolle gitcem insallah igneden sonra hayirlisiyla bu ay olur. Gecen ay cok stres yapmisdim ama bu ay yapmamaya calisiyorum. Bu sürec ne ile destekliyebilirim bilginiz vsrmi?
Hacim veya başka bi açıklama yapmadı benim doktorum süre verdi sadece normal yolla gebe kalabilirsin dediBenimki 1.65 cıktı tam alt sınırda. Zaten yumurtalık hacmim çok küçükmüş yumurtalarım müdahale olmadan 3 4 mm üzerinde büyümüyor
Hamile kalmak için inofolic combi kullanan çok canım. Özellikle pko olanlar. Araştır istersen . Kafada taşıma olayını ben spor yaparak uzaklastirdim uğraş bul kendine. Rabbim kısa sürede hamiş yapsın hepimiziBende pko var ama doktorum sendrom olmadığını söylüyor sonuca çok iyi dedi zaman verdi stresi at üzerinden dedi onu da nasıl yapıcam bilmiyorum düşünmüyorum diyorum ay boyunca ama adet zamanı ya leke oluyorum ya gecikiyor hop başa dönüyorum yine süreci zihnimde yönetemiyorum kendini rahat bırakıp hamile kalanlar nasıl yapıyor acaba
Yok canim degil, ama ilaclarin bi kismini ödüyorsun diye biliyorum ama.fazla degilBu işlem devlet hastanelerinde ücretli mi
Bu değere göre evet canım var çok çok yeni zaten adetine de varmış daha normal yani pazartesi felan tekrardan kan verirsin değerinin yükselmesi lazım hayırlı olsun gözün aydın bu aradaOlur mu acaba ya? Genel kontrol için gideyim dedim doktora 4 tüp kan idrar smear falan alındı. Kan çıktı mı acaba diye e nabız a baktım 25.20 çıkmış değer. Çok çok şaşkınım. Hamile miyimdir şimdi ya
Henüz yeni miniminnacık bir bebiş Hayırlı olsunnOlur mu acaba ya? Genel kontrol için gideyim dedim doktora 4 tüp kan idrar smear falan alındı. Kan çıktı mı acaba diye e nabız a baktım 25.20 çıkmış değer. Çok çok şaşkınım. Hamile miyimdir şimdi ya
Amin inşallah ya Evet bir meşgale bulmaya çalışıyorum kendime bakalımHamile kalmak için inofolic combi kullanan çok canım. Özellikle pko olanlar. Araştır istersen . Kafada taşıma olayını ben spor yaparak uzaklastirdim uğraş bul kendine. Rabbim kısa sürede hamiş yapsın hepimizi