Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın, sağlıklı bir tosuncuğunuz olsun inşallah ❤💐 Verdiğiniz bilgileri yazdım bir kenara Allah razı olsun ❤
Allah sizden razı olsun dualarınız için. Insanın başkasına ettiği dua daha hayirliymis inşallah güzel haberleri alırız 😍

IMG_3032.JPG

Kızlar pik değil mi bu 🤓

Merhaba kızlar İki gündür göğüs ucum sızlıyor sol taraf nedir anlamadım hala da öyle bugün çatlamanın 6. Günü ama böyle bir belirti olamaz heralde eşime diyorum hamilesin diyor başım ağrıyor diyorum hamilesin diyor senin o dediğin akşam ilişki sabah mide bulantısı gibi anca filmlerde olur diyorum 😁

Merhaba kızlar İki gündür göğüs ucum sızlıyor sol taraf nedir anlamadım hala da öyle bugün çatlamanın 6. Günü ama böyle bir belirti olamaz heralde eşime diyorum hamilesin diyor başım ağrıyor diyorum hamilesin diyor senin o dediğin akşam ilişki sabah mide bulantısı gibi anca filmlerde olur diyorum 😁
Göğüs ucu sızlaması hamilelik belirtisi diyorlar ama şu an çok erken üzerinden 9/10 gün geçmesi lazım değil mi

Hahahah inşallah hamilesindir 😂🙏
Evet canım t daha koyu😍
Çok teşekkür ederimm 😍
Teşekkürler canım ay heyecanladım 😍 İnşallah bebişe dönüşür 🤗🤗

Benimde adetin 4.günü bugun klomene başladım bakalım hayırlısı :KK14: :KK53:

X