Ekliyorum kuzummm hoşgeldiiiiinnnn9 agustos beni de eklermisin canim temmuzdan geldiimjnci ☺
Hemennnnn ekliyorumMerhaba, bu gün adet oldum bat 11 ağustosİlk defa çok organize bir şekilde deneyeceğiz
Hoşbulduum bu ay histeroskopi oldum klomen tedavisi goruyordum 3 ay birakiyorum foruma da cok girmeyecegim kafa dagitma acisindan ama sessiz takipteyiim inşallah guzel haberlerle doneriim herkese gebelik nasip etsin inşallahh AllahEkliyorum kuzummm hoşgeldiiiiinnnn
Ekliyorum senide kuzumMerhaba ben de geldim bat 4 ağustos, 9. Ay denemesi için hazırız :))
Çok teşekkür ederimHemennnnn ekliyorum
Canım doktora falan gittin mi?Aylarca döngüm 28 30 gün filanken denemeye başladığım ay 45 günü buldu bu ay belki normal düzenimde yumurtlarım diye dikkatlice ovülasyon testi yapıyorum ama bir türlü olmuyor, bugün normalde 14. gün ama yumurtlama filan yok gene gecikecek galiba anlayamıyorum
İnşaAllah canımmm Rabbim gönül muradını versin tez vakitteHoşbulduum bu ay histeroskopi oldum klomen tedavisi goruyordum 3 ay birakiyorum foruma da cok girmeyecegim kafa dagitma acisindan ama sessiz takipteyiim inşallah guzel haberlerle doneriim herkese gebelik nasip etsin inşallahh Allah
Amiiin inşallahh kuzum hepimizeİnşaAllah canımmm Rabbim gönül muradını versin tez vakitte
Beni de ekle bacımsuİnş topikten topiğe geçenlerin son topiği olsun bu topik uzun zamandan beri bekleyen tüm herkese şans getirsin
Aaaahh aaahhhh aşkımsuuuu sende mi geldin HoşgeldinnnBeni de ekle bacımsu
Ağustos’taki bat ne canımsuuuTemmuz 20
Canısı benim düzensiz ya bu ayın 20 sinde olmam gerekiyor. Öyle olmuyor mu tam bilmiyorum.Ağustos’taki bat ne canımsuuu
Anladım kuzum dur bakalım inş yerleşmedirCanısı benim düzensiz ya bu ayın 20 sinde olmam gerekiyor. Öyle olmuyor mu tam bilmiyorum.
İnşallah bacımAnladım kuzum dur bakalım inş yerleşmedir
Gitmedim canım, denemeye başlamadan, her şey yolunda mı diye gitmiştim, sorun yok demişti, 6 ay kadar denerim olmazsa öyle giderim tekrar düşünüyorumDoktora gitti mi geçikmenin nedeni neymiş