Canım ama şöylede bşy var hamile olan kadının hep yumurtlama şeklinde gözüküyorSağol canim.. şu son testimi diyorsun çok damlatmisim diye ? Bugunki yani? Aslında hepsine aynı yaptım 4 damla yazıyor pakette öyle başlayınca öyle yaptım herseferinde.. belki damlarlar iriydi..
Vallaha inşallah dediğin gibidir canim .. testler açılma yapınca şüphelendim bakalim Hayırlısı.. arada yapmaya devam.edicem belki yeniden koyulaşma olursa sonra biraz geçince gebelik testi de yapabilirim..
Hooopşşşşgeldiiiinnnnn bacımmmsuuuuuuuu
Canım ama şöylede bşy var hamile olan kadının hep yumurtlama şeklinde gözüküyor
Tamammmmdır ekliyorummmmAynen bende öyle düşünüyorum .. insallah testlere devam edicem..
en iyisi sen beni ekle bu topiğe..bat tam belli olmamakla beraber 3 ağustos yaz sen.. bakalim neler olacak.. kafam çok rahat gerçekten cok sknti yapmiyorum acikcasi hayırlısı olsun hep..
Merhaba hoşşşgeldiiiiiiinnnnnMerhaba hanımlar. O topikten bu topiği yuvarlanmaca sporuna devamyeni bat 9 Ağustos
Aminn aminnn insallaahhh cumlemizinHooopşşşşgeldiiiinnnnn bacımmmsuuuuuuuu
İnşşşşş son topiğin olur
Tamammmmdır ekliyorummmm
Evetttt koyulaşmaya başlamışşşşya canim birsey diycem.. dun gece 03.55 de ovu testi yapmistim tuvalete gitmem gelince yapim bari demistim..cok daha fazla siliklesmisti en son yaptigim testten daha daha da az hatta belli bile degil.. ama bugun 15.00 de birdaha yaptim tekrar koyulasmaya baslamis gösterim bir bakarsann..
Eki Görüntüle 2661319
Eki Görüntüle 2661320
Evetttt koyulaşmaya başlamışşşş
Beni de ekler misiniz kimyasal geçirdim geçen ay dinlenmedeyim bat 16 Ağustos
Hoşbuldum canımMerhaba hoşşşgeldiiiiiiinnnnn
Ekliyorum kuzummmBeni de ekler misiniz kimyasal geçirdim geçen ay dinlenmedeyim bat 16 Ağustos
Kuzummm ben hiç denemedim bunları bilmiyorum vallahinedemekki simdi bu tekrar mi cikiyor yukari dogru pik olmasi icin yoksa baska sebeblerdenmi kafam karisit ilkkezde hayatimda deniyorum bu testleri ya
anammm sendemi geldin canimm.. Hayirlis insallah agustos ayi hepimize hayir getirirHoşbuldum canım
Kuzummm ben hiç denemedim bunları bilmiyorum vallahi
Hoşbulduk inşallah son topik olur bidaha gerek kalmaz hepimiz içinEkliyorum kuzummm ☹
Hoşgeldinnnn
Aminnn bir sonraki topik mayis anneleri olsun insallahhHoşbulduk inşallah son topik olur bidaha gerek kalmaz hepimiz için