- 18 Kasım 2019
- 5.164
- 4.883
Hay ağzın bal yesin inşallahAminnn bir sonraki topik mayis anneleri olsun insallahh
Aa ama bak Ağustos hamile kalsak temmuzun son adetten sayıyorlar üstüne on ay koyuyorlar Nisan annesi oluruzHay ağzın bal yesin inşallah
Aa ama bak Ağustos hamile kalsak temmuzun son adetten sayıyorlar üstüne on ay koyuyorlar Nisan annesi oluruzHay ağzın bal yesin inşallah
Ayy dogru diyosun kizAa ama bak Ağustos hamile kalsak temmuzun son adetten sayıyorlar üstüne on ay koyuyorlar Nisan annesi oluruz
Yanlış dua ederken bi ay daha boş geçmesinAyy dogru diyosun kizben 10 aylik dogurucam heralde
AminnnYanlış dua ederken bi ay daha boş geçmesininşallah ağustos bizim ayımız olsun
He valla bende geldimanammm sendemi geldin canimm.. Hayirlis insallah agustos ayi hepimize hayir getirir
Valla canim ne yalan soyleyim ben de bu ay hamile olduguma inandim ama nasip olmadiMerhaba kizlar nasılsınız???ben kac gündür buralari boşladim gecen ay o kadar inanmistimki hep arastirma seklindeydim simdi cok arastirma yapmak istemiyorum ne bileyim ya bakicaz
Kız baksana az önce yine yapım dedim içimdeki dürtüler işte daha bir koyularmış sanki..Evetttt koyulaşmaya başlamışşşş
Aynennnn bi tık daha koyulmuşKız baksana az önce yine yapım dedim içimdeki dürtüler işte daha bir koyularmış sanki..
Aklıma takılmıyor değil içindende hep biseyler geçiyor ama çok saçma belkide.. kafamda dediğim gibi çok rahat stressde değilim sadece ilkkez böyle bir takip yaptığım için heyecanliyim.. acaba diyorum bukadar silikken bukadar hızlı koyulaşmaya başlamaz pik olmak için kanamlarim yerleşme kanamasi olabilirmi yavas yavas hormon artış yapiyoda ondanmi çıkıyor acaba çok ilginç kaşıklarım zaten biraz tuhaf birsekilde ağrıyor benim öyle ağrılarım olma kizkenden beriAynennnn bi tık daha koyulmuş
Valla inş gönlünden geçen olsun kuzum ben hiç kullanmadım ovülasyon testi falanAklıma takılmıyor değil içindende hep biseyler geçiyor ama çok saçma belkide.. kafamda dediğim gibi çok rahat stressde değilim sadece ilkkez böyle bir takip yaptığım için heyecanliyim.. acaba diyorum bukadar silikken bukadar hızlı koyulaşmaya başlamaz pik olmak için kanamlarim yerleşme kanamasi olabilirmi yavas yavas hormon artış yapiyoda ondanmi çıkıyor acaba çok ilginç kaşıklarım zaten biraz tuhaf birsekilde ağrıyor benim öyle ağrılarım olma kizkenden beri
Doktora gitti mi geçikmenin nedeni neymişAylarca döngüm 28 30 gün filanken denemeye başladığım ay 45 günü buldu bu ay belki normal düzenimde yumurtlarım diye dikkatlice ovülasyon testi yapıyorum ama bir türlü olmuyor, bugün normalde 14. gün ama yumurtlama filan yok gene gecikecek galiba anlayamıyorum