yok canım gitmedim demin bir arkadaşa da yazdım denemeye başlamadan gitmiştim, sorun yok demiştiCanım doktora falan gittin mi?
Stres kaynaklı yaşıyorsun büyük ihtimalle canımyok canım gitmedim demin bir arkadaşa da yazdım denemeye başlamadan gitmiştim, sorun yok demişti
Canım ben duydum ama ne demek bilmiyorumKızlar selamMyom olan varmı içinizde? Bende geçen kontrolde duydum doktorumdan sende myom var dedi ama küçükmüş
Gecikme bence ni an önce git tadabiye başlamassınGitmedim canım, denemeye başlamadan, her şey yolunda mı diye gitmiştim, sorun yok demişti, 6 ay kadar denerim olmazsa öyle giderim tekrar düşünüyorum
Canım senin yumurtan büyümüyor ki niye hsg çekiliyorsun. Yumurtan büyüse ve aylarca tutmasa tamam da.. yumurta büyümeden.. bilemedim.Bugün doktora gittim rahim filmi istiyor hafta içi onu cekilcem hiç cekilmek istemiyorum ama temkinli ilerlememiz lazım diyor
Yumurta büyümediği nasıl anlaşılıyor ne oluyor yani adet falan mı olmuyorsun canımCanım senin yumurtan büyümüyor ki niye hsg çekiliyorsun. Yumurtan büyüse ve aylarca tutmasa tamam da.. yumurta büyümeden.. bilemedim.
Evet adetin gecikiyor ya da söktürücü ile adet oluyorsun. Ama arkadaş ilaç kullanmasına rağmen yumurtası istenilen büyüklüğe gelmiyorduYumurta büyümediği nasıl anlaşılıyor ne oluyor yani adet falan mı olmuyorsun canım
Anladım canım bilmiyordum böyle bşy olduğunu bu arada sen bizim topikte misinEvet adetin gecikiyor ya da söktürücü ile adet oluyorsun. Ama arkadaş ilaç kullanmasına rağmen yumurtası istenilen büyüklüğe gelmiyordu
Valla neresi denk gelirse benim gibi pco olanlar varsa okuyorum genelde, bazen de yorum yapıyorum canımAnladım canım bilmiyordum böyle bşy olduğunu bu arada sen bizim topikte misin
Anladım canımValla neresi denk gelirse benim gibi pco olanlar varsa okuyorum genelde, bazen de yorum yapıyorum canım
Benim adetlerim hep düzenlidir ama doktor benimkilere de küçük demişti. Acaba geçen ay küçükler diye büyümüyor diyebilir miyiz yoksa bu aydan aya değişen bir şey mi? Bende yumurta kalitesini arttırmak için karışım kullanıyorum bu ayEvet adetin gecikiyor ya da söktürücü ile adet oluyorsun. Ama arkadaş ilaç kullanmasına rağmen yumurtası istenilen büyüklüğe gelmiyordu
Canım valla benim adetim bugün bitti, adetlerim de çok düzensiz 30-50 arası değişiyor. 15 ağustos yaz olmadıAnladım canım
Ağustos bat söylede ekliyim seni de listeye
Bazı aylar büyümüyor ama bu herkeste böyle çok takılma. Eğer arka arkaya 3-4 ay büyümüyorsa bu sıkıntı işte, incir ye çok iyi geliyorBenim adetlerim hep düzenlidir ama doktor benimkilere de küçük demişti. Acaba geçen ay küçükler diye büyümüyor diyebilir miyiz yoksa bu aydan aya değişen bir şey mi? Bende yumurta kalitesini arttırmak için karışım kullanıyorum bu ay
YazıyorummmmmCanım valla benim adetim bugün bitti, adetlerim de çok düzensiz 30-50 arası değişiyor. 15 ağustos yaz olmadı
Hayır kuzum temmuzda oldun ya diğer ay ne zaman gelecekAsqım şimdi şey mi olcak Ağustos da olup sonra mı eklenen gerek
Ah canım herkes öyle diyor ama prolaktinim de yüksek çıktıBazı aylar büyümüyor ama bu herkeste böyle çok takılma. Eğer arka arkaya 3-4 ay büyümüyorsa bu sıkıntı işte, incir ye çok iyi geliyor