Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam Myom olan varmı içinizde? Bende geçen kontrolde duydum doktorumdan sende myom var dedi ama küçükmüş

Bugün doktora gittim rahim filmi istiyor hafta içi onu cekilcem hiç cekilmek istemiyorum ama temkinli ilerlememiz lazım diyor
Canım senin yumurtan büyümüyor ki niye hsg çekiliyorsun. Yumurtan büyüse ve aylarca tutmasa tamam da.. yumurta büyümeden.. bilemedim.

Canım senin yumurtan büyümüyor ki niye hsg çekiliyorsun. Yumurtan büyüse ve aylarca tutmasa tamam da.. yumurta büyümeden.. bilemedim.
Yumurta büyümediği nasıl anlaşılıyor ne oluyor yani adet falan mı olmuyorsun canım

Evet adetin gecikiyor ya da söktürücü ile adet oluyorsun. Ama arkadaş ilaç kullanmasına rağmen yumurtası istenilen büyüklüğe gelmiyordu
Anladım canım bilmiyordum böyle bşy olduğunu bu arada sen bizim topikte misin

Evet adetin gecikiyor ya da söktürücü ile adet oluyorsun. Ama arkadaş ilaç kullanmasına rağmen yumurtası istenilen büyüklüğe gelmiyordu
Benim adetlerim hep düzenlidir ama doktor benimkilere de küçük demişti. Acaba geçen ay küçükler diye büyümüyor diyebilir miyiz yoksa bu aydan aya değişen bir şey mi? Bende yumurta kalitesini arttırmak için karışım kullanıyorum bu ay

Bazı aylar büyümüyor ama bu herkeste böyle çok takılma. Eğer arka arkaya 3-4 ay büyümüyorsa bu sıkıntı işte, incir ye çok iyi geliyor

Mesela ben temmuzun 4 te adet oldum Ağustos’ta gelmesini beklediğim tarih 1 yani 1 Ağustos beklediğim adet tarihi o zamana kadar çalışma yapcaz tutarsaaaa Ağustos’ta hamile olcam Mavim25

Bazı aylar büyümüyor ama bu herkeste böyle çok takılma. Eğer arka arkaya 3-4 ay büyümüyorsa bu sıkıntı işte, incir ye çok iyi geliyor
Ah canım herkes öyle diyor ama prolaktinim de yüksek çıktı O yüzden incire yükleyemiyorum. Bende bal-polen-arısütü-propolisi deniyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…