- 12 Mayıs 2020
- 110
- 102
- 31
Göğüslerin çok acıyor çok uyuyorum ve sağ kasığımda hep bir sızı var canımhiç belirtın oldu mu
YAA ZATEN VARSA BİŞREY HEMEN ÇIKIYOR GERÇEKTEN BEKLEMEYE GEREK KALMIYORyavrum bu çizgi yaptığım gibi çıktı beklemedim hiç adetime 1 veya 2 gün var 2 ay önce bi kimyasal geçirmiştim
2. Dakikada çıktıKAÇINCI DAKİKASI BU RESİM
erken gebelik testi mi bu. BAta kaç gün var. Yada geciktin mi . Geciktiysen erken gebelikte daha koyu bir çizgi olması gerekir2. Dakikada çıktı
hoşgeldin benimde bat 30 hoş geldin aramıza :
Hoşbulduk canım bakalim hayırlısıyla olur inşaallah
Canım bata 2 gün var yumurtlamadan 1 buçuk hafta geçti 2 hafta oacakerken gebelik testi mi bu. BAta kaç gün var. Yada geciktin mi . Geciktiysen erken gebelikte daha koyu bir çizgi olması gerekir
aynen canım inşallahYAA ZATEN VARSA BİŞREY HEMEN ÇIKIYOR GERÇEKTEN BEKLEMEYE GEREK KALMIYOR
anladım canım hayırlıolsun benide yumurtlamadan 5 gün sonra sol kasık ağrım var hala sızlaması devam ediyor 8. gün test yaptım cıkmadı batı bekliyorumGöğüslerin çok acıyor çok uyuyorum ve sağ kasığımda hep bir sızı var canım
O zaman olabilr hamilliek silik biz çizgi ar bende görüyprumCanım bata 2 gün var yumurtlamadan 1 buçuk hafta geçti 2 hafta oacak
inşallah canım pazartrsi yin test yapıcam yarın yapsam hemen koyulaşırmı kiO zaman olabilr hamilliek silik biz çizgi ar bende görüyprum
inşallah seninkide çıkar canım benimanladım canım hayırlıolsun benide yumurtlamadan 5 gün sonra sol kasık ağrım var hala sızlaması devam ediyor 8. gün test yaptım cıkmadı batı bekliyorum
e pozitif tabiki canım hayırlı olsunArkadaşlar aranıza yeni katıldım bu testler yarım saat ara ile yapıldı.Sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 2681163
Teşekkürler canım olmuyordu 1 yıldır o yüzde şoktayım,e pozitif tabiki canım hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsunnn allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim :):)Teşekkürler canım olmuyordu 1 yıldır o yüzde şoktayım,
elinde fazla varsa test bakabilirsin. Koyulaşıyorsa değerin artıyor sağlıklı bir şeklde demektir.inşallah canım pazartrsi yin test yapıcam yarın yapsam hemen koyulaşırmı ki
Amin canım inşallahhayırlı uğurlu olsunnn allah kucağına almayıda nasip etsin canım benim :):)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayda nasip etsin bizede dua etArkadaşlar aranıza yeni katıldım bu testler yarım saat ara ile yapıldı.Sizce pozitif mi?Eki Görüntüle 2681163
Amin canım inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli,tez zamanda nasip etsin.Ben de bakalım bi kan testi yaptırayım.Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayda nasip etsin bizede dua etbende nerdeyse 1 yıldır deniyorum