- 4 Mayıs 2020
- 139
- 318
- 35
İnşallah canım sende bende hepimiz inşallahİnsallah emeklerinin karşılığını alırsın tez zamanda
Peki canım inşallah dediğin gibi olur inşallahBenim bir gün geçiyordu sabah yaptım testi evde hayalet çizgi çıkmıştı hemen ama bekle istersen adet gününü
hoşgeldin benimde bat 30 hoş geldin aramıza :)Aranıza geleyim mi hanımlarbu ay bnde denedim bakalım olacak mı bat 30 bekleyelim görelim mevlam ne eylerse güzel eyler isteyen herkese nasip olsun inşaallah gönlündeki....
Tebrikler hamilesin :)Benimde 23ü bat günüm 30 çıktı
Tebrikler aynıyız seninle benimde 33 çıktıBenimde 23ü bat günüm 30 çıktı
İnsallah rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahPeki canım inşallah dediğin gibi olur inşallah
Dün gece test yaptırdım tekrar 162ye yükselmiş canımTebrikler aynıyız seninle benimde 33 çıktıbenimde bat aynı senle
Ay maşallah sorunsuz ilerledim inşallah bende gidicem kısmetse ama bekliyom dedim bir iki gün dahaDün gece test yaptırdım tekrar 162ye yükselmiş canım
Hayalet bı cizgi var ne zaman çıktı kuruma çizgisini yoksa ilk dakikalarda mi cikti
yavrum bu çizgi yaptığım gibi çıktı beklemedim hiç adetime 1 veya 2 gün var 2 ay önce bi kimyasal geçirmiştimHayalet bı cizgi var ne zaman çıktı kuruma çizgisini yoksa ilk dakikalarda mi cikti
Acile mi gittin ne dedin yaptırmak için ben çok korkuyorum korona yüzünden acillere gitmeyeDün gece test yaptırdım tekrar 162ye yükselmiş canım
Ozaman var demekki ama daha çok yeni olabilir git bide kan ver istersen bendede böyle çıktı gittim kan verdim 33 çıktı sonucun yeni salı verdim dün aldım sonucumuyavrum bu çizgi yaptığım gibi çıktı beklemedim hiç adetime 1 veya 2 gün var 2 ay önce bi kimyasal geçirmiştim
pazartesi gününü beklicem canım inşallah çıkar bendede. seninde hayırlı olsun yavrumOzaman var demekki ama daha çok yeni olabilir git bide kan ver istersen bendede böyle çıktı gittim kan verdim 33 çıktı sonucun yeni salı verdim dün aldım sonucumu
Teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkımızda inşallahpazartesi gününü beklicem canım inşallah çıkar bendede. seninde hayırlı olsun yavrum
hiç belirtın oldu mupazartesi gününü beklicem canım inşallah çıkar bendede. seninde hayırlı olsun yavrum
bende var gibi gördüm inşallah
KAÇINCI DAKİKASI BU RESİM