Aaayyyy hamilesinnnnnArkadaşlar ben de 25 ağustosta adet olacaktım suan test yaptım pozitif ne yaocam doktora hemen gitmeli miyim bilmiyorumsuan ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 2681524
yapa adetine 3 gün kala falan yap erken gebelk teatini yazık pahalı o testleryok kuzum nornal testlerden yaptım yumurtlamamın 11 günü yarın erken gebelik yapayım dedim çıkma ihtimali var mı
evet iste bekleyim biraz dahayapa adetine 3 gün kala falan yap erken gebelk teatini yazık pahalı o testler
Beni de eylüle ekle canım, olmadıCanım ben eylül bat.bekliyorum
Canım eylül topiği açılmışBeni de eylüle ekle canım, olmadı
Hayırlı olsun canım Allahm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımızaArkadaşlar ben de 25 ağustosta adet olacaktım suan test yaptım pozitif ne yaocam doktora hemen gitmeli miyim bilmiyorumsuan ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 2681524
Amiiiin aminnn canımmm insallaaaahhhHayırlı olsun canım Allahm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza
İnşallahMaşallah inşallah kat kat artar
pazartesi keseyi gormeniz gerekiyor.gec dollenme olabilir.hayirli olsunKizlar beta 1539 çıktı ama adetim 10 gün oldu geceli 4 gün önce evde test yaptığımda baya belirgin çıkmıştı cizgi sizce değerim az mi
Teşekkürler pazartesi tekrar gidicem insallahpazartesi keseyi gormeniz gerekiyor.gec dollenme olabilir.hayirli olsun
Pek zannetmiyorum ama kişiden kişiye değişir tabiki belirtiler ben regl ile aynı belirtileri yasadimGrip hamilelik belirtisi olabilir mi arkadaşlar yaşayan var mı daha önce
Arkadaşlar ben de 25 ağustosta adet olacaktım suan test yaptım pozitif ne yaocam doktora hemen gitmeli miyim bilmiyorumsuan ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 2681524
Ayy çok mutlu bir haber üç kez tattım çok şükür inşaallah nasip olur çocuklarımı ve anneliği çok seviyorum yaş geccmeden tekne kazintimi alırım inşaallah Rabbimin izniyle ....biraz bekle kesen falan net görünsün ..sonra endiseleniyorsun boş yere bir hafta bekle derim rabbim sağlıkla kucağına aldirsinArkadaşlar ben de 25 ağustosta adet olacaktım suan test yaptım pozitif ne yaocam doktora hemen gitmeli miyim bilmiyorumsuan ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 2681524
Valla ben bi belirti yaşadım sayılmaz bazıları göğüslerde hassasiyet diyo kasıkta batma diyo herkeste ayrı oluyor her bünye bir değilPek zannetmiyorum ama kişiden kişiye değişir tabiki belirtiler ben regl ile aynı belirtileri yasadim
İnsaaalllahhhh çok teşekkür ederimmm haftaya gel keseyi görelim dedi haftaya perşembe gidicem bakalım rabbim hayırlısını versinAyy çok mutlu bir haber üç kez tattım çok şükür inşaallah nasip olur çocuklarımı ve anneliği çok seviyorum yaş geccmeden tekne kazintimi alırım inşaallah Rabbimin izniyle ....biraz bekle kesen falan net görünsün ..sonra endiseleniyorsun boş yere bir hafta bekle derim rabbim sağlıkla kucağına aldirsin