Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, ben Bu sene 14 nisan da 10+2 de bir düşük yaptım. Dr um genetik test istedi protein c aktivasyonuna bağlı pıhtılaşma problemim varmış. Bu ay planlı gebelik için gono-f 450ul başladık 3 kutu kullanıcam toplamda bugün 3. kutuya başlıyoruz. 150ul kullanıyorum günde. 22 ağustosta reglimin 3. Gününde yumurta sayımı yapıldı 4 adet vardı. 26 ağustosta 2 tane olgunlaşmış dedi dr um. Pek memnun olmamış gibiydi yüz ifadesi. 29 ağustosta tekrar gidicem dr a bu sefer yumurta büyüklüklerini de sorucam kendisine. Bu arada hamile kalmada zorluk çekmemiştim evlendikte 2 ay sonra hamile kaldım ama düşük yaşamam ve pıhtılaşma sorunumun olması korkutuyo biraz

Bende Pazartesi günü doktora gidicem kısmetse bekliyorum şimdilik iyice yükselsin değerim diye . Bat 23 u idi. 25 inde verdiğim kanda 32.9 çıkmıştı inşallah yukselmistir bugün dayanamadım tekrar ucuz testlerden aldım yaptim ikinci bayağı belirginlesti. Sanırım yukselise geçmiş ki ilk saniyede belli etti miniğim kendisini

Arkadaşlar ben de 25 ağustosta adet olacaktım suan test yaptım pozitif ne yaocam doktora hemen gitmeli miyim bilmiyorum suan ne yapacağımı bilmiyorum Eki Görüntüle 2681524
Ayy çok mutlu bir haber üç kez tattım çok şükür inşaallah nasip olur çocuklarımı ve anneliği çok seviyorum yaş geccmeden tekne kazintimi alırım inşaallah Rabbimin izniyle ....biraz bekle kesen falan net görünsün ..sonra endiseleniyorsun boş yere bir hafta bekle derim rabbim sağlıkla kucağına aldirsin

İnsaaalllahhhh çok teşekkür ederimmm haftaya gel keseyi görelim dedi haftaya perşembe gidicem bakalım rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…