Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
24. gün yuurtlama mı gördün. Adet döngün ne senin peki?

benim döngüm 33 gün normalde ama gec yumurtladım bu ay genelde 19. gün yumurtlamam olur bu ay 24 de oldu
Analadım ben 21. günden sonra test yapmmıyorum artık olmaz diye. 30-31 benim döngümde 15. gün olur genelde. Bu ay 14. gün ikinci çizgi hafif koyuydu 15 inde yapmayı unuttum. 16 sında da yaptığımda baya silikti ikinci çizgi. Bu ay böyle geçtigittiya adeti bekliyorum gideceğim tekrar doktora

bende akıntıdan anladım yumurtladığımı şimdi adeti bekliyorum test için dün yaptım çıkmadı 5 gün vardı belki cumartesi cıkar

Bugün benim bat'ım ama geçen ay şişip ağrıyan göğüsler bu ay hiiiiç ses çıkarmadılar. Hala gelen giden yok. 4 gün önce yaptığım test negatif çıktı. yarın sabah yeniden yapmayı planlıyorum.
(Bu arada geçen ay klomen bu ay da Femara kullandım. belirtiler ondan farklı olmuş olabilir.)

Hacamat yaptır Allah’ın izniyle olacaktır

Mrb topiğinizi yeni gördüm. Ben bu ay 17 sinde aşılama yaptım. Bat 3 Eylül. Bende sizler gibi bekliyorum. Test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Aşılamadan sonraki 9. günüm. Yarın ilk idrarla yapsam çıkar mı acaba..

Bilemedim canım kesildi hiç yok. Karnım belim ağrıyor kaç gündür olamıyorum. Sabah test yaptım negatif adete 3 gün var. Olsaydo illa ki silik de olsa çıkardı diyorum.
Benim bir gün geçiyordu sabah yaptım testi evde hayalet çizgi çıkmıştı hemen ama bekle istersen adet gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…