Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydn,Kızlar adetime 4-5 gün var aşırı belim ağrıyor birkaç gündür ve lekelenmem oldu devamı gelmedi. İlk kez böyle bişey yaşadım ne olabilir acaba?
SEninle aynı bat larımız. Tabi günü gününe gelirse kırmızılarmerhaba bende kayıt yapırmak istiyorum bat 30 ağustos
24. gün yuurtlama mı gördün. Adet döngün ne senin peki?ovülasyonun adetin 24 günü gördüm ve ovulasyondan 5 gün sonra sol kasığım ağrımaya başladı ve göbek çizgim olustı ve dün karın ağrısı başladı ve iki ağrıda devam ediyor bugünadetine 5 gün var inşallah bebistir
benim döngüm 33 gün normalde ama gec yumurtladım bu ay genelde 19. gün yumurtlamam olur bu ay 24 de oldu24. gün yuurtlama mı gördün. Adet döngün ne senin peki?
Analadım ben 21. günden sonra test yapmmıyorum artık olmaz diye. 30-31 benim döngümde 15. gün olur genelde. Bu ay 14. gün ikinci çizgi hafif koyuydu 15 inde yapmayı unuttum. 16 sında da yaptığımda baya silikti ikinci çizgi. Bu ay böyle geçtigittiya adeti bekliyorum gideceğim tekrar doktorabenim döngüm 33 gün normalde ama gec yumurtladım bu ay genelde 19. gün yumurtlamam olur bu ay 24 de oldu
bende akıntıdan anladım yumurtladığımı şimdi adeti bekliyorum test için dün yaptım çıkmadı 5 gün vardı belki cumartesi cıkarAnaladım ben 21. günden sonra test yapmmıyorum artık olmaz diye. 30-31 benim döngümde 15. gün olur genelde. Bu ay 14. gün ikinci çizgi hafif koyuydu 15 inde yapmayı unuttum. 16 sında da yaptığımda baya silikti ikinci çizgi. Bu ay böyle geçtigittiya adeti bekliyorum gideceğim tekrar doktora
Hamilesinn tebrikler inşallah düzenli artışın olurArkadaşlar beta degerim battan bir gün sonra 33. Kusur çıkmış ne diyeyim şimdi ben
Amin inşallah teşekkür ederim rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahHamilesinn tebrikler inşallah düzenli artışın olur
Ayyyyy hamilesinnnnnArkadaşlar beta degerim battan bir gün sonra 33. Kusur çıkmış ne diyeyim şimdi ben
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insâllahAyyyyy hamilesinnnnn
Sağlıkla gelsin
Hacamat yaptır Allah’ın izniyle olacaktırAltı yoldur evliyiz hiç korunmadık allah verirse sıkıntı yok dedik ama benim hep hayalimdi anne olmak hani lisedeyken falan hayal kurarsın ya ben bunun hayalini kurardım belkide bu kadar çok istiyorum diye olmuyordur bilmiyorum
Bilemedim canım kesildi hiç yok. Karnım belim ağrıyor kaç gündür olamıyorum. Sabah test yaptım negatif adete 3 gün var. Olsaydo illa ki silik de olsa çıkardı diyorum.günaydn,
Seninki yerleşme kanaması olabilir canım. 2 gün falan sürer yerlşeme kanaması. Yada adetin mi sökülüyor acaba?
Benim bir gün geçiyordu sabah yaptım testi evde hayalet çizgi çıkmıştı hemen ama bekle istersen adet gününüBilemedim canım kesildi hiç yok. Karnım belim ağrıyor kaç gündür olamıyorum. Sabah test yaptım negatif adete 3 gün var. Olsaydo illa ki silik de olsa çıkardı diyorum.
İnsallah emeklerinin karşılığını alırsın tez zamandaMrb topiğinizi yeni gördüm. Ben bu ay 17 sinde aşılama yaptım. Bat 3 Eylül. Bende sizler gibi bekliyorum. Test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. Aşılamadan sonraki 9. günüm. Yarın ilk idrarla yapsam çıkar mı acaba..