Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, anadolu yakası kartal, pendik, sancaktepe maltepe vs bildiğiniz varmı iyi bir kadın doğumcu özelde. Yumurta yakibi yaptırmk istiyorum

Selam canımm beni çıkarmamışsın listeden o
Selam canım beni çıkarmamışssın listeden unuttun sanırım ... Eylül ayı topiği açacak mısın

İnci hanım Bat 2 Eylül listeye eklerseniz sevinirim teşekkürler

Kızlar adetime 4-5 gün var aşırı belim ağrıyor birkaç gündür ve lekelenmem oldu devamı gelmedi. İlk kez böyle bişey yaşadım ne olabilir acaba?

Leke ne renkti? Kıvamı ve yoğunluğu nasıldı. Bu soruların cevabına göre regl başlayacak ya da yerleşme kanaması

Eylül topiğini ben açmadım canım
Biliyorum Eylül topiğinizi açmadığınızı benim net değildi? Ondan dedim inşallah bu ayda hamileyimdir (agustos için 5agustosda bat) yinede bat söyliyim dedim??? Yerine ifade edebilmişindirr umarım kendimi

Biliyorum Eylül topiğinizi açmadığınızı benim net değildi? Ondan dedim inşallah bu ayda hamileyimdir (agustos için 5agustosda bat) yinede bat söyliyim dedim??? Yerine ifade edebilmişindirr umarım kendimi
Temmuzda net değildi ağustosa nezaman adet olacağım olunca 5agustosda bat oldu bekliyom bebeğimi inşallah

Tamam şimdi Anladım canım 5 Ağustos’ta regl olmuşmuydun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…