Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında evet yapsam iyi olur ama eşim izin vermiyo bekleyelim diyo gecen ay test yapıp çok üzülmüştük ondan. Ama bu ovulasyon testi muhabbeti nedir hamileyken kesin bisey mi bu bilginiz var mi acaba
Ben yumurtlamam bittiği halde takip ediyorum ovulasyonla hala yeni bi yumurtlama olabilir mi diye. Varsa hamileliği de göreceğimi düşünüyorum. Eğer gebelik varsa ovulasyon testi de pike yakın bir koyu çıkıyormuş. Hamileliğini böyle öğrenen çok kişi var

Ne olacak benim halim bilmiyorum tamam diyorum boşver unut Gül gitsin ama olmuyor stresten kilo aldım buna da canım sıkılıyor insanlar gülecek ne buluyorlar anlamıyorum ben mutlu olamıyorum yanlış anlaşılmasın her Halime şükrediyorum ama artık içimden gelerek katıla katıla gülmek mutlu olmak istiyorum.

Ben 2 gun erken regl oldum bu ay ve 1 eylulde adet görünüyor inşallah guzel haber verebilirim jnci

Aslında evet yapsam iyi olur ama eşim izin vermiyo bekleyelim diyo gecen ay test yapıp çok üzülmüştük ondan. Ama bu ovulasyon testi muhabbeti nedir hamileyken kesin bisey mi bu bilginiz var mi acaba
Ovulasyonda eger kopkoyu ayni yumurtlamadaki gibi 2 cizgi olursa hamilelik vardir ama biri koyu digeri orta koyuulktaysa yoktur kopkoyu olcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…