Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bekliyorum kızlar bat 1 eylül dua edelim hep beraber 1 senedir istiyorum

Benimde dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım dün iki damla kahverengi leke geldi bugün sabah sildikce iki kere geldi kesildi acaba stresten mi oluyor bunlar . Dün test yaptım tek çizgi çıktı
Canım herşey etkileyebiliyor. Tabi güzel olanı düşünmek gerekirse yerleşme de olabilir. Yerleşmeden 3 gün sonra idrarda çıkar diye okumuştum bir yerde yarın tekrar test yap istersen

Canım ben 1 buçuk ay önce geçirdim. Adetten biraz fazla kanama oolmuştu pihtili ve çok daha sancılı geçmişti. Kiminin adetten hiç bir farkı yokmus gerçi. Test falan yaptın mı sen. Kaç gündür oluyor bu lekelenme

Merhaba kızlar 22 Temmuz adet günümdü. Yumurta takibi ve ovulasyon testi ile takibim sonucu 6 ağustos yumurtladığım gün o günü değerlendirdik. Zaten o zamana kadar gün aşırı değerlendirmeye başlamıştık tesadüfen de yine ilişki günü o güne denk geldi. Bugün yumurtlamanın 15. Günü ben 10 yada 11. Gunu idrar testi yapmıştım dayanamayıp ama bisey çıkmadı sanirim çok erken davrandım. Normalde yarın adet olmam gerekiyo yada diğer gun ama benim en ufak bi adet belirtim yok. Gecen ay da yine aynı şeyler olmuştu yumurta takibi vs. Ama gecen ay adetime 1 hafta kala belirtiler aşırı şekilde başlamıştı yani adet olacağımı anlamıştım. Çokta tecrubesizim herseye de umut bağlamak istemiyorum ama sizce hamile olma ihtimalim var mı ne yapmalıyim

Gunlerimiz ayni tipa tip dedigin gibi bende bekliyorum erken gebelik testi yaptim 10. Gun negatif bide sali guny yaptim normal oda negatif ve hic bi belirtim yok ne adet ne hamilelik test yapmayada korkuyorym beklicem bakalim

Ovulasyon döneminden sonra 5. gün basladi lekelenme. Hala devam ediyor gun asiri. Dün regl olmam gerekiyordu ama olmadim. Sol kasigim agriyor birde. Mide bulantim ve arasira baş dönmesi yasiyorm. Dis gebelik olmasin insallah ya.

Gunlerimiz ayni tipa tip dedigin gibi bende bekliyorum erken gebelik testi yaptim 10. Gun negatif bide sali guny yaptim normal oda negatif ve hic bi belirtim yok ne adet ne hamilelik test yapmayada korkuyorym beklicem bakalim
Yaaa inşallah ikimizde güzel haberler alırız bende test yapmaya korkuyorum pazartesiye kadar sure verdim kendime

Ovulasyon döneminden sonra 5. gün basladi lekelenme. Hala devam ediyor gun asiri. Dün regl olmam gerekiyordu ama olmadim. Sol kasigim agriyor birde. Mide bulantim ve arasira baş dönmesi yasiyorm. Dis gebelik olmasin insallah ya.
Yerlesme kanaması en fazla 3 gün sürer diye biliyorum canım. Allah muhafaza kist falan da olmuş olabilir. Hiç beklemeden doktora git bence.

Rica ederim canım. Inşallah güzel haberler alırsın.bana da haber ver. Benim de bat yarın yapicam yine test. Gerçi pek umudum yok ama

Rica ederim canım. Inşallah güzel haberler alırsın.bana da haber ver. Benim de bat yarın yapicam yine test. Gerçi pek umudum yok ama

Hanımlar bu benim tahlil sonucum doktorum ultrosanda polikistik over dedi sonra bu testleri yaptı sonuçlarım nasıl sizce?

Bu ay ovulasyon testiyle denedm ates olcumude yaptim hamilelik varsa ates artar diyolar ateside artma yok normal bundn onceki hamileligimde adetten 1 gun once yerlesme kanamasi olmustu simdi oda yok bu ay hic bi belirti yok

Yaaa inşallah ikimizde güzel haberler alırız bende test yapmaya korkuyorum pazartesiye kadar sure verdim kendime
Amin ins tum isteyenler guzel haber alsin ben sabrsizim biraz surekli deneyesim geliyo testi ama bu sabah atesimde artis gormeyince hevesim kacti yoktur dedim test yapmadm

Canım geçmiş olsun ne denirki. HEr kayıpran sonra sanki insan daha çok arzuluyor. allah sabır versin bizlere

Canım geçmiş olsun ne denirki. HEr kayıpran sonra sanki insan daha çok arzuluyor. allah sabır versin bizlere
Sağol canım. Gerçekten öyle. Kimyasaldan önce zamanı gelince olur diyordum sonraysa bu ay olsun nolur demeye başladım. Kafadan atınca olur biliyorum ama nasıl kafamdan atacağım onu bilemiyorum. Inşallah rabbim en kısa sürede uzun ömürlü saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…