Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba inşallah ALLAH'ım tez vakitte kucaklarımızı doldurur kızlar. bende de bir kürtaj bir kimyasal gebelik söz konusu . kimyasal gebelikten sonra doktor kontrolüne gittim 3 ay içerisinde hamile kalırsın dedi ama kimyasal geçireli 7 ay oldu hala bir şey yok . bat 24 ya da 26 ağustos . her ay olduğu gibi bu ay da beklemedeyim . kafadan atmak istedim bir ara başardım bunu yinede gebelik olmadı . bilmiyorum ama artık çok kafaya takar oldum . ne yapmam lazım onuda bilmiyorum .

Bende elendim bu ay zaten ümidim yok artık bidahada denemicem

24.08.2020........berna3

Eklentiler

• 9AB8A271-FFA4-40BF-B686-84D9820ECF95.jpeg
    43,8 KB · Görüntüleme: 44
İnci hanım siz herşeye rağmen Bat 2eylül listeye eklermisiniz sağolun tşk ederim

Benim reglim bu ay beklediğimden erken geldi yeni regl tarihim 31 ağustos hadi bakalım
Denemeye başladık başlayalı bi dengem şaştı, şoklardayım

Canım 5 gün erken geldi. Baya baya regldi. Hatta 16-17sinde(ağustos) yeniden pik oldum. 18inde çatladı. Takvime göre 31i regl olmam gerekiyor.
Aaaaa yerleşme olabilirrrrrr hatta kesin yerleşme ovülasyon pik gösteriyosa hamile olduğun içindir

Aaaaa yerleşme olabilirrrrrr hatta kesin yerleşme ovülasyon pik gösteriyosa hamile olduğun içindir
Yok kuzum bi yanlış anlaşılma var galiba adetten sonra yeniden pik oldu çatladı. Bu yeni yumurtlamam

Eklentiler

• IMG_3088.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu da adetten önceki yumurtlamam. Ayın 6 sında adet oldum 11inde bekliyordum . Sonra 17sinde yeniden pik oldum.

Eklentiler

• IMG_3096.PNG
    453,7 KB · Görüntüleme: 49
Benden hafif hafif kanamalar gelmeye basladi
Bekle bakalım regl olmazsan yarın tekrarlarsin inşaallah gelmez kırmızılar
Dun aksam akintini icersnde kirmizi kanama gordum ufacik 1 saat sonra toz pembe renk akinti geldi heralde adet baslicak dedim sabah hic bisey kalmadi ates olcumu yaptim alindan 37. 1 bugun kanama olmazsa dayanamicam sabah test yapicam

Ben onceki hamileliimde adetten 1 gun once ovulasyon yapmistm pik olmustu az once deneyim dedm oyle cikmadi artik sokulmeyi bekliyorum bu ayda olmadi

Kızlar ben hala adet olmadım normalde bugün ikinci günü olması lazım ama hiç bir adet belirtim yine yok. Test yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum negatif görürüm diye korkuyorum

Kızlar ben hala adet olmadım normalde bugün ikinci günü olması lazım ama hiç bir adet belirtim yine yok. Test yapsam mı yapmasam mı karar veremiyorum negatif görürüm diye korkuyorum
Ben olsam yapardım :) en kötü ne olabilir ki? Negatif çıkar kabullenilir, sonraki aya hazırlanılır

Ben olsam yapardım :) en kötü ne olabilir ki? Negatif çıkar kabullenilir, sonraki aya hazırlanılır
Aslında evet yapsam iyi olur ama eşim izin vermiyo bekleyelim diyo gecen ay test yapıp çok üzülmüştük ondan. Ama bu ovulasyon testi muhabbeti nedir hamileyken kesin bisey mi bu bilginiz var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…