Maalesef eylüle geçiyorumKızlar sürekli etiketliyorum amahamilelik var mı yoksa Eylüle mi geçtiniz?
@Chern30
@elefanteroxo
@certur
@Alisa Alisoy
@buzlubademlover
@Tuta92
@Bir_Mumine
Bu Son Olsun
@Cerenayan
@Lebenweise
@Evrence
@selcanevrenn20
@lavable16
@Duruuu
@Etatli
@Blacklight001
@yubucukp
fk99
@xy35
@Princessxxx
@Hadi yaaa
@Ulke34
lavieenrose26
Selinos
@Emel akdelun
@Elysia1
@HemsireHanim263
@Sugar11
@Hayat 45
@nisann_tr
@Uzaygemisi35
@Suhedadyms
@mrs ugandan
@olive_bluto
@aysebasar
@Menekse moru
@Camelwhite
@Uzmankezban
@fatmamutlu2727
@Sevval2222
@yesilli1
@SrDmrcn
@YusufunAnnesi23
@tokalak
@D0RIS
@ankay48
@elf93
@Atalanteda
@bbilge23
@Name06
@Minniemouse7
@birkadin0
L Limonlu Su
@Ayseee1987
Dido337
@Camerram
@Germanteacher
@Zeynepmina1982
@blm41
@kuzusunun_annesi
@MoonfacedMom
@Ffbaci
@Mrvhnm
@Eda0909090909
@Chocalete
S Sans2020
@nilay123
@Mavissss1
@Aytoss35
@lucesme
@Guli007
I ispinoza
@merve_1
ben hamileyim rabbim isteyen herkese versin beni silebilrsin canımKızlar sürekli etiketliyorum amahamilelik var mı yoksa Eylüle mi geçtiniz?
@Chern30
@elefanteroxo
@certur
@Alisa Alisoy
@buzlubademlover
@Tuta92
@Bir_Mumine
Bu Son Olsun
@Cerenayan
@Lebenweise
@Evrence
@selcanevrenn20
@lavable16
@Duruuu
@Etatli
@Blacklight001
@yubucukp
fk99
@xy35
@Princessxxx
@Hadi yaaa
@Ulke34
lavieenrose26
Selinos
@Emel akdelun
@Elysia1
@HemsireHanim263
@Sugar11
@Hayat 45
@nisann_tr
@Uzaygemisi35
@Suhedadyms
@mrs ugandan
@olive_bluto
@aysebasar
@Menekse moru
@Camelwhite
@Uzmankezban
@fatmamutlu2727
@Sevval2222
@yesilli1
@SrDmrcn
@YusufunAnnesi23
@tokalak
@D0RIS
@ankay48
@elf93
@Atalanteda
@bbilge23
@Name06
@Minniemouse7
@birkadin0
L Limonlu Su
@Ayseee1987
Dido337
@Camerram
@Germanteacher
@Zeynepmina1982
@blm41
@kuzusunun_annesi
@MoonfacedMom
@Ffbaci
@Mrvhnm
@Eda0909090909
@Chocalete
S Sans2020
@nilay123
@Mavissss1
@Aytoss35
@lucesme
@Guli007
I ispinoza
@merve_1
Hangi topik bende geliyorumAmin İnşallah ruyalarima bile giriyor bebeğim ama sonuc husranİnsAllah Allah nasip eder....eylul topigi hangisi???
ben eyluldeyim caneKızlar sürekli etiketliyorum amahamilelik var mı yoksa Eylüle mi geçtiniz?
@Chern30
@elefanteroxo
@certur
@Alisa Alisoy
@buzlubademlover
@Tuta92
@Bir_Mumine
Bu Son Olsun
@Cerenayan
@Lebenweise
@Evrence
@selcanevrenn20
@lavable16
@Duruuu
@Etatli
@Blacklight001
@yubucukp
fk99
@xy35
@Princessxxx
@Hadi yaaa
@Ulke34
lavieenrose26
Selinos
@Emel akdelun
@Elysia1
@HemsireHanim263
@Sugar11
@Hayat 45
@nisann_tr
@Uzaygemisi35
@Suhedadyms
@mrs ugandan
@olive_bluto
@aysebasar
@Menekse moru
@Camelwhite
@Uzmankezban
@fatmamutlu2727
@Sevval2222
@yesilli1
@SrDmrcn
@YusufunAnnesi23
@tokalak
@D0RIS
@ankay48
@elf93
@Atalanteda
@bbilge23
@Name06
@Minniemouse7
@birkadin0
L Limonlu Su
@Ayseee1987
Dido337
@Camerram
@Germanteacher
@Zeynepmina1982
@blm41
@kuzusunun_annesi
@MoonfacedMom
@Ffbaci
@Mrvhnm
@Eda0909090909
@Chocalete
S Sans2020
@nilay123
@Mavissss1
@Aytoss35
@lucesme
@Guli007
I ispinoza
@merve_1
Kızlar sürekli etiketliyorum amahamilelik var mı yoksa Eylüle mi geçtiniz?
Adet gununden 1 gun once yaptisan yada adet bekledigin gun koyu ama birinci cizgi kadar deilse yani c cizgisiyle ayni yada koyu deilse hamilelik yok ben boyle tecrube ettimEvet var yaptım ikinci çizgi çıktı ama birinci çizgi kadar koyu degildi
Ama daha çok erken 11 ay ya 11 yıl olsaydı ve senelerce bekleyenler var bu kendimize eziyet olur anca düşünmemek en iyisi benim de 14 ay oldu ve ben hiç korunmadimHer ay negatifi gormek yordu bence bizi ben 11aydir negatif goruyorum ve pozitif olacagina inancim bazen azaliyor..
Maalesef diğer aya umutlarKızlar sürekli etiketliyorum amahamilelik var mı yoksa Eylüle mi geçtiniz?
@Chern30
@elefanteroxo
@certur
@Alisa Alisoy
@buzlubademlover
@Tuta92
@Bir_Mumine
Bu Son Olsun
@Cerenayan
@Lebenweise
@Evrence
@selcanevrenn20
@lavable16
@Duruuu
@Etatli
@Blacklight001
@yubucukp
fk99
@xy35
@Princessxxx
@Hadi yaaa
@Ulke34
lavieenrose26
Selinos
@Emel akdelun
@Elysia1
@HemsireHanim263
@Sugar11
@Hayat 45
@nisann_tr
@Uzaygemisi35
@Suhedadyms
@mrs ugandan
@olive_bluto
@aysebasar
@Menekse moru
@Camelwhite
@Uzmankezban
@fatmamutlu2727
@Sevval2222
@yesilli1
@SrDmrcn
@YusufunAnnesi23
@tokalak
@D0RIS
@ankay48
@elf93
@Atalanteda
@bbilge23
@Name06
@Minniemouse7
@birkadin0
L Limonlu Su
@Ayseee1987
Dido337
@Camerram
@Germanteacher
@Zeynepmina1982
@blm41
@kuzusunun_annesi
@MoonfacedMom
@Ffbaci
@Mrvhnm
@Eda0909090909
@Chocalete
S Sans2020
@nilay123
@Mavissss1
@Aytoss35
@lucesme
@Guli007
I ispinoza
@merve_1
14ayda sende illaki bazi zamanlar umutsuzluga dusmussundur.. tabikide yolumuz daha cok uzun ollabilir ya da cok kisadir bilemeyiz hersey Allahtan hayirlisiAma daha çok erken 11 ay ya 11 yıl olsaydı ve senelerce bekleyenler var bu kendimize eziyet olur anca düşünmemek en iyisi benim de 14 ay oldu ve ben hiç korunmadim
Tabi ki de düştüm düşmedim değil14ayda sende illaki bazi zamanlar umutsuzluga dusmussundur.. tabikide yolumuz daha cok uzun ollabilir ya da cok kisadir bilemeyiz hersey Allahtan hayirlisi
İnşallah gec olsunda guc olmasin evladi Allah kimseye aratmasinTabi ki de düştüm düşmedim değil
Kısaca anlatmak gerekirse bu ay regl olmadan once rahim filmi çekilmiştim umutluyum daha günüm gelmeden test yaptım az da olsa yükselme olmuştu regl geçti test yapmış değerim düşmüştü işin kötüsü ben eşimi çok umutlandirmistim oldu diye hatta o gece okadar cok üzüldüm ve ağladım ki sonra toparladım daha iyisi olacak diye rabbim nasip eder inşallah hepimize sadece umutsuz olmayalım.demek istemiştim kuzenim 15 sene sonra ikiz bebek sahibi oldu onu düşünüyorum ne zaman üzülsem14ayda sende illaki bazi zamanlar umutsuzluga dusmussundur.. tabikide yolumuz daha cok uzun ollabilir ya da cok kisadir bilemeyiz hersey Allahtan hayirlisi
Normalde bugün adetimin 2.günü olması gerekiyordu ben bugün yaptımAdet gununden 1 gun once yaptisan yada adet bekledigin gun koyu ama birinci cizgi kadar deilse yani c cizgisiyle ayni yada koyu deilse hamilelik yok ben boyle tecrube ettim
Kesinlikle oyle aslinda cok umut ettigimiz icinde hayal kirikligi cok oluyor ama umut olmadan da olmaz bu surec olacagina inanmak gerek dedigin gibiKısaca anlatmak gerekirse bu ay regl olmadan once rahim filmi çekilmiştim umutluyum daha günüm gelmeden test yaptım az da olsa yükselme olmuştu regl geçti test yapmış değerim düşmüştü işin kötüsü ben eşimi çok umutlandirmistim oldu diye hatta o gece okadar cok üzüldüm ve ağladım ki sonra toparladım daha iyisi olacak diye rabbim nasip eder inşallah hepimize sadece umutsuz olmayalım.demek istemiştim kuzenim 15 sene sonra ikiz bebek sahibi oldu onu düşünüyorum ne zaman üzülsem
Erken yapmana gore baya belirgin cikmis canim masallah saglikla ilerler inşallah hayirli olsunTest resmim fakat adet günüm gelmedi.
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese versin.Erken yapmana gore baya belirgin cikmis canim masallah saglikla ilerler inşallah hayirli olsun