Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay negatifi gormek yordu bence bizi ben 11aydir negatif goruyorum ve pozitif olacagina inancim bazen azaliyor..
Ama daha çok erken 11 ay ya 11 yıl olsaydı ve senelerce bekleyenler var bu kendimize eziyet olur anca düşünmemek en iyisi benim de 14 ay oldu ve ben hiç korunmadim

Ama daha çok erken 11 ay ya 11 yıl olsaydı ve senelerce bekleyenler var bu kendimize eziyet olur anca düşünmemek en iyisi benim de 14 ay oldu ve ben hiç korunmadim
14ayda sende illaki bazi zamanlar umutsuzluga dusmussundur.. tabikide yolumuz daha cok uzun ollabilir ya da cok kisadir bilemeyiz hersey Allahtan hayirlisi

14ayda sende illaki bazi zamanlar umutsuzluga dusmussundur.. tabikide yolumuz daha cok uzun ollabilir ya da cok kisadir bilemeyiz hersey Allahtan hayirlisi
Tabi ki de düştüm düşmedim değil

Kısaca anlatmak gerekirse bu ay regl olmadan once rahim filmi çekilmiştim umutluyum daha günüm gelmeden test yaptım az da olsa yükselme olmuştu regl geçti test yapmış değerim düşmüştü işin kötüsü ben eşimi çok umutlandirmistim oldu diye hatta o gece okadar cok üzüldüm ve ağladım ki sonra toparladım daha iyisi olacak diye rabbim nasip eder inşallah hepimize sadece umutsuz olmayalım.demek istemiştim kuzenim 15 sene sonra ikiz bebek sahibi oldu onu düşünüyorum ne zaman üzülsem

Merhaba Kızlar daha önce yazmıştım beni de yazın listeye Bat 25 Ağustos sanırım görülmedi mesajım ben dün erken gebelik testi yaptım dün adete 4 gün kala resmini eklerim çift çizgi çıktı ama adet günüm de gelmediği için emin olamıyorum.

Kesinlikle oyle aslinda cok umut ettigimiz icinde hayal kirikligi cok oluyor ama umut olmadan da olmaz bu surec olacagina inanmak gerek dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…