Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende rüyamda kıvırcık saçlı beyaz tenli bir oğlum olduğunu görmüştüm. O döneme kadar düşünmüyordum hamilelik. İki aydır deniyorum. Bugün adet olmam gerekli ama büyük ihtimalle psikolojik hiç bir belirtim yok. Önceden karnım dizlerim başım ağrırdı adetten önce iki aydır hiç belirti yaşamadan adet oluyorum. İnşallah rüyalarımız gerçek olur

Bulantı 6,7 haftadan sonra başlar diye biliyorum
Kuzenimin çok erken başladı, biraz kişiye bağlı olabiliyor. Burada okuyorum bütün belirtiler oluyor fakat negatif çıkabiliyor çoğunlukla. Benim durumumsa tamamen psikolojik olabilir hiç bir fikrim yok test yapıp göreceğim .

merhaba benimde adetten 3 gun once lekelenmem oldu 6 saat falan surmustu hemen test yaptim ve net bi sekilde cikmisti 2. cizgi.insallah hamilesinizdir hayirlisi olsun:)

Arkadaslar size bişe sormak istiyorum 4 gün önce ovulasyon testi yapmıştım belli belirsiz ikinci çizgi cıktı şimdi adete 2 gün var yaptım daha koyu çıktı sizce hamile olma olasılıgım varmı elimde gebelik testi yok iki gün önce yaptım negatif cıkmıştı

Eklentiler

• DEFC788F-23B2-4CA6-B0BD-F769F755D91F.jpeg
    34,8 KB · Görüntüleme: 58
Ovulasyon testm böyle adete iki gün var ikinci kezmi yumurtluyorum acaba ben

Eklentiler

• 8DF83FDB-A08F-4AE7-88C1-7BA988E4F5F6.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 55
Gebelik olsa daha koyu çıkıyodu bi arkadaş ta atmıştı bu o kadar koyu değil laboquick ovulasyon testleri öyle görünüyo ama fark ettiysen silik bi tarafı var oraya bakmak lazım günün 1 gün geçtiğinde adet olmazsan gebelik testi yap bence yoksa çoook testler yaparsın benim gibi ama imkanın varsa sabredemiyorsan gebelik testi al bikaç tane ve her istediğinde yap

Bu testen önce yaptıgım test hiç yok denecek kadar silikti canım şimdi böyle çıkınca nedenini merak etmeye başladım gebelij testi yapıpta ümitlenmekte istemiyorum bi ihtimal daha var ikinci kez yumrtluyor olablrmiyim diye düşündm

Benim de sabah bulantım oluyor ve sol kasıkta çekilme batma tarzı ağrım vardı,bir iki gündür kasıkta herhangi ağrım yok bekliyorum
Benim adete 7 gün var işte bilmiyorum sonuç ne olur lekelenme de olmadı.çok da değerlendiremedik ama kuyruk sokumum ağrıyor ne hikmetse

O zaman tekrarlarsın testi ikisi de aynı koyulukta olursa demekki 2. Kez yumurtlamış olacaksın ama adetin de yaklaşmış bakalım hayırlısı olsun

Merhaba arkadaslar ben eylul ayinada adimi yazdirdim ama regl olmadim hala. Sadece surekli gelen degisik tonlarda bazen pembe bazen camur gibi lekelenme oluyor. Acaba kimyasal bir durummu yasiyorm merak ettim. Boyle bir durum mu yasaniyor kimyasal nasil oluyor

Benimde dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım dün iki damla kahverengi leke geldi bugün sabah sildikce iki kere geldi kesildi acaba stresten mi oluyor bunlar . Dün test yaptım tek çizgi çıktı

Beni de ekleyn bari :) BAT 30 Ağustos

Merhaba kızlar bir süredir hiç bakmıyordum kk ye. Temmuz 6 da kimyasal geçirdim. Önceki sattan tam 24 gün sonra.Kimyasaldan sonra yine 24 gün geçti ve regli oldum. Normalde 45 50 60 günde bir olan reglim düzene mı girdi bilmiyorum. Şimdi yine 24 gün olacak diye farzedersem yarın bat günüm. Bugün test yaptım negatif tabiki. Pek umudum yok ama. Göğüs ağrısı ve hassasiyeti var bir haftadır. Kasık ağrısı oluyor ara ara ve belimde de batmazlar oluyor. Inşallah bu ay olmuştur. Yoksa baya bir ara vermek zorunda kalacağım. Hepimiz için hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…