Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem erken gebelik hem normal yaptım umitlenemiyorum erken olanda çıkardı olsa değil mi?
Arkadasimin 5 yasinda kizi var ve erken gebelikte cikmadi sonra adeti 6 gun gecince anca normal testle cikti.Bazen gec dollenme olabiliyor ama tabi yumurtlamanin gec olmasiyla vs ilgili bu.Yinede Rabbimden hayirlisi ins vardir ve bekliyordur.

Arkadasimin 5 yasinda kizi var ve erken gebelikte cikmadi sonra adeti 6 gun gecince anca normal testle cikti.Bazen gec dollenme olabiliyor ama tabi yumurtlamanin gec olmasiyla vs ilgili bu.Yinede Rabbimden hayirlisi ins vardir ve bekliyordur.
Hayırlısı canim inşallah gozukmemistir ama vardır inşallah 🤷‍♀️
Ben erken yapmadım ama normalle erken arasındaki fark ne bilmyrm
Daha hassas diye biliyorum yani olsa 3 gun kala çıkardı diye düşündüm

Bu gece rüyamda bir bebek verikdi kucağıma. Ortalama 6 aylik kadar toplu çok güzel bir kız bebekti. Rüyada bile olsa o kadar guzeldi ki annelik. Acayip etkisinde kaldim ya🙏😊 rabbim nasip et nolursun🙏 tüm isteyenlere kucagimizi boş birakma. Amin🙏
Bazen malum oluyor derler ya inşallah haberci bi rüyadır rabbim isteyen herkese nasip etsin 😇🙏

Canım sen regli oldun merak ettim ya da test filan yaptın mı
Hayır hala olmadım.. testte yaptırmadım cesaret edemediğim için hala olurum belki diye bekliyorum. Göğüslerim hani adet tarihim geldiğinde dolgunlaşmıştı ama son iki gündür sızlamaya başladı aşırı derecede. Dedim sanırım regl olucam ama şuan bakıyorum geceki o sızlaması azalmış durumda. Kafam karışık bekliyorum öyle.. Sende durumlar ne canım ?

Hayır hala olmadım.. testte yaptırmadım cesaret edemediğim için hala olurum belki diye bekliyorum. Göğüslerim hani adet tarihim geldiğinde dolgunlaşmıştı ama son iki gündür sızlamaya başladı aşırı derecede. Dedim sanırım regl olucam ama şuan bakıyorum geceki o sızlaması azalmış durumda. Kafam karışık bekliyorum öyle.. Sende durumlar ne canım ?
Bende hala olmadım öyle bekliyorum :KK52: ne yapacağımı da bilmiyorum, reglim 2 gün geçince negatif çıkmıştı o yüzden gelir diye bekliyorum öyle halen

Merhaba kizlar naailsiniz nasil gidiyor beni adet 21i...bu ay hic bir belirtiler aramıyorum gecen ay tum belirtilerim vardi hatta reglden 1hafta once lekelenme oldu ..kizlar dedi yerelesme ola bilir coo umutluydum ama olmadi😣bu ay hic bi şeyi yormuyorum hamileliye.....belirrtiler var ama yormuyorum... İnsallah Allah isteyen her kese nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bu gece rüyamda bir bebek verikdi kucağıma. Ortalama 6 aylik kadar toplu çok güzel bir kız bebekti. Rüyada bile olsa o kadar guzeldi ki annelik. Acayip etkisinde kaldim ya🙏😊 rabbim nasip et nolursun🙏 tüm isteyenlere kucagimizi boş birakma. Amin🙏
b
Bende gormusdum 2 3gun kadar kucağımda bebeğimi 🥺🥺🥺 her gun bebeğe dair bir şey goruyorum🤦🏻‍♀️artik o kadar düşünüyorum ruyalarimda hep bebekle ilgili

Kızlar merhaba . Çarşamba günü kan testi verdim 1.20 çıktı . Daha sonra cuma günü gebelik testi yaptım silik çıktı ve lekelenme tarzında ara ara açık pembe ve kahverengi oldu daha sonra pazar günü acile gittim ve Kan testi yapıldı beta hcg 7,51 çıktı doğumhanede ebeler 200 mg Progestan yazdılar ve onu kullanıyorum Günde 2 kez . Ama onu içince sanki akıntım fazlalaştı . Bugün yine doktora gittim alttan muayene etti ve rahim duvarı 6mm dedi ince ama şuan yok da diyemem var da diyemem dedi yarın kan vermemi söyledi Şuan Muayeneden sonra kanamam arttı Az önce yine test yaptm pozitif yine İnanın delirmek üzereyim kanamam kırmızıya dönüyo ara ara böyle bir durum yaşayan var mı ? Lütfen cvp verin 😞
Beta gecikme gününe bakılırsa düşük değerde benim de lekelenmeler olmuştu kırmızıya döndükten sonra da düşük gerçekleşti zaten sağlıksız bir gebelikse eğer progestan veya diğer ilaçlar da fayda etmiyo düşük oluyo hayırlısı olsun allah hepimize sağlıklı evlatlar versin o yüzden düşük olursa da üzülme ben kendimi öyle teselli etmiştim vardır her şerde bir hayır😔🤲

Merhabalar kızlar benim 2 gündür kasıklarıma batmalar oluyor hatta belime de vuruyordu ve bu gün boyu sürdü 2 seneye yakın evliyiz ama 5 aydır deniyoruz ilk kez böyle şeyler yaşayınca bu ay oldu galiba dedim erken gebelik testi aldım bata 3 gün var yumurtlamadan da 12 gün geçti. Yani yine gol değil. Gece boyunca uykumda test yaptım bi rüyadan uyandım başka rüyada test yaptım kan verdim uykularımda doktorun batırdığı iğnenin acısını bile hissettim:KK48:tövbe yarabbi psikolojimi bozmamaya odaklanacağım artık 5 ayda bu hale gelinmez farkındayım ama uzun süredir bebek bekleyenler de benim geçtiğim bu yoldan geçmiştir. 2 ay önce kadın doğuma gitmiştim iyisin demişti ama ne bu batan şeyler nabız gibi ata ata batıyor bi göstermem lazım yeniden Kan testi idrar falan temiz ama regl olunca hormon testi yapcam inşallah bakalım hayırlısı :cry:

:KK49:Arkadaşlar 2 gün önce çok açık kahve, turuncu arası az bir lekelenme oldu . Sizce yerlesme kanaması olabilir mi ? Bugün bat tarihim ama herhangi bir adet olma belirtisi yok. Test yapmak için erken mi ? Yardımcı olursanız sevinirim😊

Benim alt karnımda sertlik var adetime 7 gün var ama sabahları midem bulanıyor hafif arada batma oluyor lekelenmem olmadı sizce olma olasılığı varmı? Adet belirtilerini yaşıyorum bel ağrısı kasık ağrısı vs.

Benim alt karnımda sertlik var adetime 7 gün var ama sabahları midem bulanıyor hafif arada batma oluyor lekelenmem olmadı sizce olma olasılığı varmı? Adet belirtilerini yaşıyorum bel ağrısı kasık ağrısı vs.
Benim de sabah bulantım oluyor ve sol kasıkta çekilme batma tarzı ağrım vardı,bir iki gündür kasıkta herhangi ağrım yok bekliyorum :işsiz:😁

X