Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende gitmedim 5 aydır deniyorum artık doktora gitmelisin bende gidicem bu ayda olmazsabende geldim kızlar çok mutsuzum 1 senedir olmuyor hiç doktora gitmedim gitmeli miyim acaba ilk başta olur diye korktum şimdide olmuyo
İnşş gelmezsiiiinnnn canııııımmmmmBen de gelicem gibi ama 1 2 gune belli olur sanirim
Bat ne zaman canımbende geldim kızlar çok mutsuzum 1 senedir olmuyor hiç doktora gitmedim gitmeli miyim acaba ilk başta olur diye korktum şimdide olmuyo
Yaaaaaa inşşşşşlllhhhh
Rabbiiimmm gönlüne ferahlık versinnnn canımBugün doktora gittim rahim filmi istiyor hafta içi onu cekilcem hiç cekilmek istemiyorum ama temkinli ilerlememiz lazım diyor
Rabbiiimmm gönlüne ferahlık versinnnn canım
Teşekkür ederim. Klomene başladım bugün 2.günüm. Ama ben bu ay da pek umutlu değilim klomenin başarı oranının düşük olduğunu duymuştum.Ekledim kuzummm hoşgeldiiiinnnnn
Bendee varim 2 Ağustos adet tarihim. İnşallah olmamAn itibariyle Umutlar Ağustos’a bağlandı
Kızlar Ben Nisandan Mayıs’a Sonra Haziran’a Oradan Temmuz’a Derken şimdi de .......
Ağustos topiğini açmış bulunmaktayım
Umarım bu son kırmızı kartımız olur
Temmuz’dan Umudunu kesip AĞUSTOS ayına Ümit bağlayanlar Hadi Gelin Kızlar
Veeeeeee Açılışı yapıyorum bol gebelerimiz
olsun inşaAllaaahhhh ♥
Beklenen Adet
Tarihi (BAT)ANNE ADAYI GECİKME
31.07.2020 •••••••@merakligzm
01.08.2020 ••••••• jnci
01.08.2020 ••••••• @elefanteroxo
01.08.2020 ••••••• @certur
01.08.2020 ••••••• @Monoceto
02.08.2020 ••••••• @Chern30
02.08.2020 ••••••• @buzlubademlover
03.08.2020 ••••••• --Kelebekmisali--
03.08.2020 ••••••• @Paresilaaa
04.08.2020 ••••••• @yelizzzzzzzzzz
04.08.2020 ••••••• @UnikornSaci
04.08.2020 ••••••• Nosking
06.08.2020 ••••••• @Elysia1
07.08.2020 ••••••• @fk99
07.08.2020 ••••••• Minicikpandam
10.08.2020 ••••••• @Sugar11
10.08.2020 ••••••• @Hayat 45
25.08.2020 ••••••• @maygirl59_
30.08.2020 ••••••• @sutlaacc
Ekliyorummmm hemeeeennnBendee varim 2 Ağustos adet tarihim. İnşallah olmam
Biliyorum çok sıkıcı bi cümle ama Her nasip vaktinin esiriAmin canım çok mu zor yumurta büyütmek anlamıyorum 10 aydır beni oyaliyor her yer Perşembe günü randevum var açık açık konuscam bu sefer sonucsuzluktan yoruldum artık
Yumurtlama tarihini atlamamak iyi değerlendirmek için şart yaGene dayanamadım ovulasyon testi sipariş ettim, ya kendimi şartlandırmak istemiyorum ama adetten hemen sonra başlayalım dedik tamam güzel ama böylede mecburi gibi oluyor eşime dedim sen istemiyonmu havasına girdi ben şartlandırmadım istediğim için yapıyorum diyor ama bende işten geliyorum yorgun oluyorum en azından yumurtlama günleri sık ilişki olur dedim
Ben hiç bilmiyorum benim daha 5. ay olcak bu ay Allahtan umut kesilmez ol der olur belli mi olurTeşekkür ederim. Klomene başladım bugün 2.günüm. Ama ben bu ay da pek umutlu değilim klomenin başarı oranının düşük olduğunu duymuştum.
Evet canım nolur bana da dua edin sizde dualarimdasinizBiliyorum çok sıkıcı bi cümle ama Her nasip vaktinin esiri
Her zamannnnnEvet canım nolur bana da dua edin sizde dualarimdasiniz
İdrarı çok damlatmışsın canım 8 temmuzdan önceki günlerde yumurtlama olmuş ..Tutma ihtimali var tabi inş tutmuştur adet olduğu halde hamile olan elbette oluyor çok nadirde olsa yanda üzerine olup sonra olmayadabilirsin