Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende geldim kızlar çok mutsuzum :KK43: 1 senedir olmuyor hiç doktora gitmedim gitmeli miyim acaba ilk başta olur diye korktum şimdide olmuyo :KK61:
Canım bende gitmedim 5 aydır deniyorum artık doktora gitmelisin bende gidicem bu ayda olmazsa

Rabbiiimmm gönlüne ferahlık versinnnn canım 🙏🏼

Amin canım çok mu zor yumurta büyütmek anlamıyorum 10 aydır beni oyaliyor her yer Perşembe günü randevum var açık açık konuscam bu sefer sonucsuzluktan yoruldum artık

Gene dayanamadım ovulasyon testi sipariş ettim, ya kendimi şartlandırmak istemiyorum ama adetten hemen sonra başlayalım dedik tamam güzel ama böylede mecburi gibi oluyor eşime dedim sen istemiyonmu havasına girdi ben şartlandırmadım istediğim için yapıyorum diyor🙈 ama bende işten geliyorum yorgun oluyorum en azından yumurtlama günleri sık ilişki olur dedim 😁

An itibariyle Umutlar Ağustos’a bağlandı 💆🏻‍♀️
Kızlar Ben Nisandan Mayıs’a Sonra Haziran’a Oradan Temmuz’a Derken şimdi de .......
Ağustos topiğini açmış bulunmaktayım
:duduk:
Umarım bu son kırmızı kartımız olur🙏🏼🙏🏼
Temmuz’dan Umudunu kesip
AĞUSTOS ayına Ümit bağlayanlar Hadi Gelin Kızlar 👭👭👭

Veeeeeee Açılışı yapıyorum bol gebelerimiz
olsun
inşaAllaaahhhh 🙏🏼

Beklenen Adet
Tarihi (BAT)
📌
ANNE ADAYI 🤰🏻GECİKME 📆

31.07.2020 •••••••@merakligzm
01.08.2020 ••••••• jnci jnci
01.08.2020 ••••••• @elefanteroxo
01.08.2020 ••••••• @certur
01.08.2020 ••••••• @Monoceto
02.08.2020 ••••••• @Chern30
02.08.2020 ••••••• @buzlubademlover
03.08.2020 ••••••• --Kelebekmisali-- --Kelebekmisali--
03.08.2020 ••••••• @Paresilaaa
04.08.2020 ••••••• @yelizzzzzzzzzz
04.08.2020 ••••••• @UnikornSaci
04.08.2020 ••••••• Nosking Nosking
06.08.2020 ••••••• @Elysia1
07.08.2020 ••••••• @fk99
07.08.2020 ••••••• Minicikpandam Minicikpandam
10.08.2020 ••••••• @Sugar11
10.08.2020 ••••••• @Hayat 45
25.08.2020 ••••••• @maygirl59_
30.08.2020 ••••••• @sutlaacc
Bendee varim🙋 2 Ağustos adet tarihim. İnşallah olmam 🥰🙏

Amin canım çok mu zor yumurta büyütmek anlamıyorum 10 aydır beni oyaliyor her yer Perşembe günü randevum var açık açık konuscam bu sefer sonucsuzluktan yoruldum artık
Biliyorum çok sıkıcı bi cümle ama Her nasip vaktinin esiri 😖

Gene dayanamadım ovulasyon testi sipariş ettim, ya kendimi şartlandırmak istemiyorum ama adetten hemen sonra başlayalım dedik tamam güzel ama böylede mecburi gibi oluyor eşime dedim sen istemiyonmu havasına girdi ben şartlandırmadım istediğim için yapıyorum diyor🙈 ama bende işten geliyorum yorgun oluyorum en azından yumurtlama günleri sık ilişki olur dedim 😁
Yumurtlama tarihini atlamamak iyi değerlendirmek için şart ya

Teşekkür ederim. Klomene başladım bugün 2.günüm. Ama ben bu ay da pek umutlu değilim klomenin başarı oranının düşük olduğunu duymuştum.
Ben hiç bilmiyorum benim daha 5. ay olcak bu ay Allahtan umut kesilmez ol der olur belli mi olur

sanirim bende buralara ugrayacagim :))) cok kairisk durumlar olud birde siz bakin bir az önce baska topige yazmistim ..

ufak bir guncelleme yapayim..

ben 18. haziran adet oldum benim adetim pko dan dolayi uzun sure 12 gun filan ve yine ayni sebbeten dolayida ara kanamalarim olur yada kahverengi lekenlmeler.. adetim benim her ay 4 veya 5 bazende 7 gun erken gelir.. nitekim öylede oldu 10 temmuz adet olmaya basladim batimdan cok daha erken geldi ara kanama sandim ama degil baya baya adet sökulmesi.. sogan kurude buna sebeb olmus olabilir ama sonucta zaten erken adet oluyorum herseferinde.. hem 1 hafta yada bir kac gun erken gelir hemde 13 gun filan surer bu demek oluyorki ben adet biter bitmez hatta tam bitmeden yumurtluyorum demek oluyor yani ben yanliz zamanda ariyorum ovulasyonu..

ovu testleri elime gec ulastigi icin adet bitiminden baslayamamistim ama yinede adet btiminden 2 gun sonra degerlendirdim 2 gun yani 05.07 ve 06.07 bu iki gunu degerlendirdim .. 8 temmuzdada ovu testlerine basladim anca elime gecmisti cunki o teslerdede negatif oldugu icin degerlendirme olmadi zaten testlere bakarken adet oldum.. acikcasi arada ovu testlerine bakmaya devam edicem cunki adetli iken yumurtlama ihtimalim var ins degildir en azidan son gunu filandir.. sizinle yaptigim testleri paylasim bir degerlendirin benim dusuncem adet bitiminde ovulasyon olmus olma ihtimali ve zaten testlerdede giderek acilma vardi her nekadar hafif oolsa bile..hergun daha bir acildilar sanki..birde siz bakın lütfen gerçekten adetim biterken ovulasyon olmuş olabilir mi ?

20200710_215406.jpg

Bunuda bugün yapmıştım..

20200712_021549.jpg
10 dk olmasina ragmen böyle kaldi sonuc neden böyle oldu bilmiyorum ikisinide ayni anda yaptim biri tuhaf cikinca..

her neyse simdi duusnuyorum adetim 1 temmuzda bittiyse ve ovulasyon hemen bitiminde olustuysa ve catlamada 02 veya 03 temmuz olsa 05.07 ve 06.07 degerlendirme gunlerinde tutmus ihtimali olabilirmi suan regl olmama ragmen ??

İdrarı çok damlatmışsın canım 8 temmuzdan önceki günlerde yumurtlama olmuş ..Tutma ihtimali var tabi inş tutmuştur adet olduğu halde hamile olan elbette oluyor çok nadirde olsa yanda üzerine olup sonra olmayadabilirsin

İdrarı çok damlatmışsın canım 8 temmuzdan önceki günlerde yumurtlama olmuş ..Tutma ihtimali var tabi inş tutmuştur adet olduğu halde hamile olan elbette oluyor çok nadirde olsa yanda üzerine olup sonra olmayadabilirsin

Sağol canim.. şu son testimi diyorsun çok damlatmisim diye ? Bugunki yani? Aslında hepsine aynı yaptım 4 damla yazıyor pakette öyle başlayınca öyle yaptım herseferinde.. belki damlarlar iriydi..

Vallaha inşallah dediğin gibidir canim .. testler açılma yapınca şüphelendim bakalim Hayırlısı.. arada yapmaya devam.edicem belki yeniden koyulaşma olursa sonra biraz geçince gebelik testi de yapabilirim..

Ben ekim'e attım eylülde sınavlarım var çünkü yani inşallah ekimde çalışmalara başlayacağız. :)

X