- 22 Kasım 2020
- 2.560
- 2.574
- 83
- Konu Sahibi turuncu agac
-
- #1.881
Evet kuzum karisik durumlardan da aklim kalmisti zaten sende. Cok şükür düzeldiyse herseyTatil güzel olmaz mı canom ya valla hemen bitti her güzel şey gibi. Döngümün bozulması canımı sıkıyordu ama bugün yumurtlama günümü gördüm şükür keyiflendim. Daha sık gelirm artık, bende durumlar karışıktı bahsetmiştim ancak normalleşiyorumBat ne zaman?
Test yapsanaBana da öyle geliyo kuzum. Dün gece eşim çok sıcaksın ateşine baktın mı diye sordu bugünde göğüslerim sızlıyo ara ara süt doluyo gibi prolaktinim yükseldi sanırım karnım ağrıyo olcam gibi de ama olmıycam gibi de daha sivilcem pörtlemedi
Olmazsam öbür gün yaparım aşkoTest yapsana
Oo çok iyi şifa olur inşallah kuzumEvet baby fitil de yapa bilir,bu ay çok ilaç kullandin o yüzden de gecike bilir,benim adetim kendi isteyimle geciktieş paketi gelene kadar bekledi )))
Adet döngüne göre kullanmaya basşlıyorsunKızlar adetimin 6. Gününe girdim bu gece. Hiç ovulasyon testi kullanmadım hiç bir bilgimde yok hangi marka ve Nerden almalıyım nasıl kullanmalıyım hangi günler önemli ve nasıl kullanıyoruz günde kaç kere yapıyoruz bu testi? Bilen biri bana yardımcı olabilir mi?
Benimde 4 günüm var aşkoKızlar adete 4 gün kala ovulasyonum böyle koyu çıktı, yumurtlamadan bir hafta sonra da lekelenmem olmuştu. 22-24 Temmuzda yumurtlama olmuştu. Normalde aşırı silik çıkar da bi ümitlenmedim değilfotodakinden azıcık daha koyu aslında
Askom inşallahBenimde 4 günüm var aşkobu ay sen bebiş haberi ver bi dahaki ayda ben peşinden gelirim belki
Bende bugün tekrar yaptım ve dünden daha koyu çıktıKızlar adete 4 gün kala ovulasyonum böyle koyu çıktı, yumurtlamadan bir hafta sonra da lekelenmem olmuştu. 22-24 Temmuzda yumurtlama olmuştu. Normalde aşırı silik çıkar.fotodakinden azıcık daha koyu aslında. Böyle adete yakın koyulaşma olup adet günü t çizgisi kipkirmizi olup gebelik testinde pozitif görenleri okudum, bi ümitlenmedim degil
Kaç gün var adetinizeBende bugün tekrar yaptım ve dünden daha koyu çıktı
Bende şuan böyle takip ediyorum
Şuan yeni güne girdik . 5-6 gün diyelimKaç gün var adetinize
Anladım benimde 3 gün kaldıŞuan yeni güne girdik . 5-6 gün diyelim
Yani 28 gün bazen 27 de olurum
28 den sayarsak şuan 6 gün var
Yumurtlama 19.07Anladım benimde 3 gün kaldıyumurtlamadan kaç gün geçti peki
Ayy inşallah kuzumAskom inşallahartık son bulsun bekleyişlerimiz
Estağfirullah. Çok teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum inşaAllah ilk seferde ile yararAdet döngüne göre kullanmaya basşlıyorsun
Mesela ben 28 günde bir adet görüyorum ve hemen adetten sonra başlıyorum .
Her gün aynı saate yapılmalı bu test ve asla ilk idrarla yapılmamalıdır
Uzmanlara göre 14-20 arası öneriliyor bu test
Ben mesela hep 15 ye yapıyorum
O test çift cizgi yani control cizgisi (C) ve test çizgisi kopkoyu olana kadar yapılır mesela fark ettin ki koyulaşmaya başladı değerlendirme yapıyorsun yani ben önceki günü de değerlendiriyorum
Sonra bu testlere hep aynı saate devam o ikinci cizgi silikleşmeye başlayana kadar ( yani yumurta çatlayana kadar )
Ben ay sonuna kadar devam ediyorum hep aynı saate birşey kaçırmamak için
Umarım kötü türkçemle biraz yardımcı olmuşumdur sana :)
İnşallah öyledirKırmızı iplik gibi şey yerleşmedese oluyor ama
Ne demekEstağfirullah. Çok teşekkür ederim. Almayı düşünüyorum inşaAllah ilk seferde ile yarar
Belli olur bi kaç güne inşallah öyledirYerleşme umududur belki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?