- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.921
Oyleyse de yanlis sabah 10-14 arasi aksam 20-22 arasi hormonlar aktfSaati söylüyor bence 14-20gibi))) adet günlerini değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyleyse de yanlis sabah 10-14 arasi aksam 20-22 arasi hormonlar aktfSaati söylüyor bence 14-20gibi))) adet günlerini değil
Gebelik haberi alsam belki cikaririmAma neden yaa zor değil ki bu tür düşünceleri beyninden çıkar
Aylardır öyle diyorduk artik o heyecanim kaçtı benimİçinizde bi şeyler gerçekten istemese bunca zamandır beklemezdiniz bence, bu sürecin verdiği psikolojik yorgunluktan olabilir böyle düşünmeniz ki çok normal hiç kolay bi bekleyiş değil yaşamayanlar bilmiyor
Bir de çocuk fikri hiç bi zaman %100 hazır olunacak bi şey olmayabilir de ben böyle düşünüyorum ilk çocuk için özellikle hiç tecrübe ettiğimiz bi şey değil çoğu şeyi gelince anlicaz inşallah ama ya ben yaparım bu işi dedik mi istemiş oluyoruz bence Allah en hayırlısını versin tez vakitte bizlere de tattırsın bu meyvesini
Hap kullandım ama tekrarladıHap ile içten tedavi olmaya çalış . Tekrarlanan mantar ancak öyle gider
Hiç yapmadim ki ovulasyon testi o yüzden hangisi doğru bilmiyomOyleyse de yanlis sabah 10-14 arasi aksam 20-22 arasi hormonlar aktf
Yok yapmicam gelirse direk adet gelsin negatif görünce cok üzülüyorum benİnsallah o sansli gruptan olursun ama benim daha koyu cikiyor adete yakin ve adet günüm sanirim lh artmis oluyor vucudumda adet olacagim zaman adete 5-6 gun kala ovulasyon ve gebelik testim hatirlarsin kuzu. Hep bu sekilde koyu çıktı sonrakilerde. Ama senin lekelenmen falanda oldu bi test yapsana
Eşiniz de tedavi oldumu? eğer tekrarliyorsa eşinizle birlikte tedavi olunHap kullandım ama tekrarladı
Vucut isını ölçtünmü aşko?Yok yapmicam gelirse direk adet gelsin negatif görünce cok üzülüyorum ben
Adet geçmeden test yapmam artık 3 gün kaldı zaten bakalımCanım inşallah bebektendir ama sen yine de temkinli ol ben bunu da yaşadım hep pik gibi koyuydu kaç ay önce ve lütfen bebetime yapma artık bu ay
Yok olmadıEşiniz de tedavi oldumu? eğer tekrarliyorsa eşinizle birlikte tedavi olun
UnuttumVucut isını ölçtünmü aşko?
O yüzden tekrarliya bilir,ben yillar önce olmuştum ,doktor eşin de kullansin ilaçları ,yoksa senden ona,ondan sana geçer durur dediYok olmadı
Nayırrrrr nnolamazzzzUnuttum
Günaydın kızlar insallah güzel bir gün olur herkes içinkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Benide eklermisin 1agustos
Yap 14 günde çıkar ben on günde regl oldumGünaydınlar bugün çatlatma iğnesinin 14. Günü test yapmalı mıyım yoksa beklemeli miyim negatif çıkınca çok üzülüyorum
Yanlış bilgi yokYanlis bilgi benim 8-12 günler arasi pik yapıyor 14 ten sonra yaparsa kacirabilir
Benim doktorum öyle önerdiOyleyse de yanlis sabah 10-14 arasi aksam 20-22 arasi hormonlar aktf
Ben aylarca yaptim çiçeğimHiç yapmadim ki ovulasyon testi o yüzden hangisi doğru bilmiyom