- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 37
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.661
Ah canım benim, bekle bakalım heyecanda verir beklemek, ben iyi şeyler hissedyorum sendeSabah yine aldım testi elime ve geri koydum
Kendime verdiğim sözü tutmak adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım benim, bekle bakalım heyecanda verir beklemek, ben iyi şeyler hissedyorum sendeSabah yine aldım testi elime ve geri koydum
Kendime verdiğim sözü tutmak adına
Ay hayırlı olsun süper haberKızlar ben hamileyim
ayyyy yeni ay yeni heyecanlar hadi bakalım. Ben de innovita ile takipteyim bize uğurlu gelsin yaKizlar bugun letuya basladim adetimin 2. Günü.. Netten innovitaninda ovulasyon testini siparis verdim. Takip etmen gerekli dedi doktor. Ayin 16sinda randevum var ama doktor adet tarihime göre 16 demisti. Ben 2 gun onceden adet oldum Bakalim bu ay neler bekliyor beni
Umarım hislerin doğrudur ay inşallahAh canım benim, bekle bakalım heyecanda verir beklemek, ben iyi şeyler hissedyorum sende
Ben bugün test yaptım çift çizgi öğrendim inşallah dizinde öyle olur bence korkmayın yapın benimde 2 gün gecikti reglimYa aslında her ay adetten bir gün önce adet oluyorum dün yani diğer aylara göre olmam lazımdı ama olmadım bugün adet günüm bugün beklemedeyim heyecandan ölecem sanki bir yıl iki aydır bekliyorum test yapmaya bile korkuyorum
çok teşekkür ederim . Sanırım catlama sonrası ilişki önemli değil mi ?Merhaba canım,
evet tutma ihtimali var çünkü spermler 48 saat belki daha fazla yaşayabiliyor.
çatlamadan 14 gün sonra regl olunur
Sende belirti oldu mu ?Ben bugün test yaptım çift çizgi öğrendim inşallah dizinde öyle olur bence korkmayın yapın benimde 2 gün gecikti reglim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inslalah bende yarına kadar olmazsam yarın test yaparım tşk ederimBen bugün test yaptım çift çizgi öğrendim inşallah dizinde öyle olur bence korkmayın yapın benimde 2 gün gecikti reglim
Yaa hosgeldin kuzu ozlendin valla. Nasilsin. Bu arada benimde hsg sonrasi cok degisikti adetim ve erken regl olmustum. Bende bugun innovita siparis verdim insallah cabuk gelir. Cuma tatile cikicamayyyy yeni ay yeni heyecanlar hadi bakalım. Ben de innovita ile takipteyim bize uğurlu gelsin ya
Beni de yazar mısınız? Bat 6 ağustos :)
ooo tatilde bam güm bam güm hadi bakalım Gerçi yumurtlamaya denk gelmez heralde ama olsun. Hsg bizi bi garip yaptı tövbe ya. İnşallah yumurtlama olur da güzellllce bi buradan anneler topiğine gideriz. Ve ben de özledim çokYaa hosgeldin kuzu ozlendin valla. Nasilsin. Bu arada benimde hsg sonrasi cok degisikti adetim ve erken regl olmustum. Bende bugun innovita siparis verdim insallah cabuk gelir. Cuma tatile cikicam
Teşekkürler canımDöngünün 21. Günü bakılıyor canım
Burda bariz var canım gözün aydınyarın benimde bat elimde bir tane kaset test var yapsammı bunu görünce bi coştum2. Testi yaptım ondada böyle çıktı kızlar
2. Testi yaptım ondada böyle çıktı kızlar