- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.621
Amin canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip Rabbim
Teşekkür ederimmmm Allah isteyen herkese nasip etsinMaşallahhh hayırlı olsun
Yumurtlamayi tam net biliyor musunuz? Gec dollenme olduysa yine de lekelenme olabilirBende anlayamadım ki valla internetten baktım adetten 2-5 gün önce diyor benim bat yarın boyle ara lekelenmem de şimdiye kadar hiç olmadı
Evet bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. 18 Temmuz yumurtlamaydı 19 Temmuz Temmuz test silikleşti.Yumurtlamayi tam net biliyor musunuz? Gec dollenme olduysa yine de lekelenme olabilir
Dongunuz ne kadar suruyor?Evet bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. 18 Temmuz yumurtlamaydı 19 Temmuz Temmuz test silikleşti.
29 veya 30 oluyor. Yumurtlamayı gördüğümden 14 gün sonra mutlaka kanamam başlıyor.Dongunuz ne kadar suruyor
Sizin ya 2 ya da 3 agustos oluyor bat tarihi. Yerlesme kanamasi en son yumurtlamanin 12.gununde geliyor. Adet vaktinde gelen yerlesme kanamasi olmaz. Sizin yerlesme kanamasi olma ihtimali var29 veya 30 oluyor. Yumurtlamayı gördüğümden 14 gün sonra mutlaka kanamam başlıyor.
Evet 2 veya 3 Ağustos bat tarihim. İnşallah yerleşme kanamasıdır cevabınız icin teşekkür ederimSizin ya 2 ya da 3 agustos oluyor bat tarihi. Yerlesme kanamasi en son yumurtlamanin 12.gununde geliyor. Adet vaktinde gelen yerlesme kanamasi olmaz. Sizin yerlesme kanamasi olma ihtimali var
Rica ederim canimm. Hamilelik olursa bana da haber verir misin? Bence bir gecikmen olsun iki uc gun sonra falan test yapEvet 2 veya 3 Ağustos bat tarihim. İnşallah yerleşme kanamasıdır cevabınız icin teşekkür ederim
Benim de regle bir hafta var, bazen sol bazen de sağ kasığıma sancı giriyor, uzanınca gerilemiyorum kasıklarım ağrıyor ve doluluk hissi var, sende de olmuş muydu canım, mesela şuan otururken bile sol kasığıma hafif sancılanıyor. Her şeyi gebeliğe yormak istemiyorum aslında ama benim 1 Hafta öncesinde bu şekilde belirtiler olmazsa regle 1 ya da 2 gün kala sancılarım başlardı göğüs hassasiyetm de bir hafta öncesinde başlardı ama şuan hiç göğsümde ağrı VS herhangi birşey yokBen 4 gün regl sancısı girdi cıktı sürekli bacaklarıma indi oldum sanıyodum hep ped tasıyordum ama dün gebe olduğumu öğrendim ins sizde olesinizdir
Saglı sollu kasık batmalarım oldu canım benimde ins bebiştendirBenim de regle bir hafta var, bazen sol bazen de sağ kasığıma sancı giriyor, uzanınca gerilemiyorum kasıklarım ağrıyor ve doluluk hissi var, sende de olmuş muydu canım, mesela şuan otururken bile sol kasığıma hafif sancılanıyor. Her şeyi gebeliğe yormak istemiyorum aslında ama benim 1 Hafta öncesinde bu şekilde belirtiler olmazsa regle 1 ya da 2 gün kala sancılarım başlardı göğüs hassasiyetm de bir hafta öncesinde başlardı ama şuan hiç göğsümde ağrı VS herhangi birşey yok
Tüm bu belirtiler bende de var ama yine de test yapmadan beklicem adet tarihimi, sonra çok üzülüyorum çünkü geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım, zaten bu ay da olmazsa tüp bebek düşünüyoruzNabız gibi değildi canım kasıktan böyle pıt pıt attı sonra sancı girip çıktı 10 saniyelik falan sürdü ztn
Sanki hafif pembelik var ben gördümBat tarihim 5 inde kızlar bu test 10 dk sonra çıktı 2. Sıradaki resim ilk 3 dkda çıktı yorumlarınızı alabilir miyiimmm ????
İns bebişin seninledir kuzum sen güzel düşün stres yapmaTüm bu belirtiler bende de var ama yine de test yapmadan beklicem adet tarihimi, sonra çok üzülüyorum çünkü geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım, zaten bu ay da olmazsa tüp bebek düşünüyoruz
belli belirsiz bi şey var sanki hadi hayırlısıBat tarihim 5 inde kızlar bu test 10 dk sonra çıktı 2. Sıradaki resim ilk 3 dkda çıktı yorumlarınızı alabilir miyiimmm ????
Ben hayaletin de hayaleti bir cizgi goruyorum. Gozlerim epey keskindir hamilelik var gibiiBat tarihim 5 inde kızlar bu test 10 dk sonra çıktı 2. Sıradaki resim ilk 3 dkda çıktı yorumlarınızı alabilir miyiimmm ????
Ayyy inşallahhhSanki hafif pembelik var ben gördüm