- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.681
Kızlar çatlama olmuş mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik testi negatif cıkıyor. bat 5 ağustos benm de. ay cok kafam karısık bıktım şimdidenbusraninprofili canım senin ovülasyon koyu çıkmıştı sanki gebelik negatif mi çıktı :/ ben bugün de yaptım ovülasyon yine silik kafam karıştı bat 5 ağustos
eveett piki gördün mü?Eki Görüntüle 3105678
6 Ağustos benide ekler misinizkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Evet dün gördümeveett piki gördün mü?
İnnovitayı ben denedim 4 ay ve ovitrel..ama letu hiç doktor bana yazmadı..femara bile yazmamış..diyorum acaba deneyimmi onlarıKizlar bugun letuya basladim adetimin 2. Günü.. Netten innovitaninda ovulasyon testini siparis verdim. Takip etmen gerekli dedi doktor. Ayin 16sinda randevum var ama doktor adet tarihime göre 16 demisti. Ben 2 gun onceden adet oldum Bakalim bu ay neler bekliyor beni
Bak bunu gördüm inşallah bebişin seninledirKızlar yarım saat sonrada böyle oldu
bunu daha daha iyi gördüm hemen sorayım belirtilerin nelerdi günün geçti mi vs2. Testi yaptım ondada böyle çıktı kızlar
Benmde 8 gün kala 2.30 çıkmıştı. Şu an 1 gün kaldı inşallah gebelik vardırHayır hiçbir yere gitmeyin ben şubat ayında gözden bi operasyon olacaktım bebek olma ihtimali de var diye bat tan 3 gün önce kan testi vereyim dedim. Olsa kesin çıkar dediler kan testinde. 1.55 çıktı yok dediler. Hatta burda arkadaşlar bekle bakalım 1.55 yükselebilir dediler ama ben beklemedim mart ayı gebelik düşünenler topiğine geçtim 4 gün sonra da öğrendim gebeliğimi
Yapıyo kuzum mal ediyor insanı valla benim psikolojim bozulmustu klomen letu femaradan bu ay çatlatma kullancak mısısn peki askoS sultansultan90 aşkoo hamiş arkadasim benimmm bisey sorcam letu ictim bugun ya bende uyku hali yapti fena gözümü acamiyorum. Cocuklari kresten almaya gitcem zor kalktim inanki sende de yapmismiydi böyle bi durum.
İnşallah vardır umut edelim. Benim için de dua eder misinizBenmde 8 gün kala 2.30 çıkmıştı. Şu an 1 gün kaldı inşallah gebelik vardır
Ayy hayirli olsun insallah ne guzeel kan testinde de cikmamasi cok enteresan olmus. Demek ki sizin gec dollenme olmus. Benim gec dollenme degil ama ona eminimHayır hiçbir yere gitmeyin ben şubat ayında gözden bi operasyon olacaktım bebek olma ihtimali de var diye bat tan 3 gün önce kan testi vereyim dedim. Olsa kesin çıkar dediler kan testinde. 1.55 çıktı yok dediler. Hatta burda arkadaşlar bekle bakalım 1.55 yükselebilir dediler ama ben beklemedim mart ayı gebelik düşünenler topiğine geçtim 4 gün sonra da öğrendim gebeliğimi
Evet benimde öyleydi dün. Hareket ederken bile acıdı sol taraftaydıKızlar ya bişey soracam dün yumurtlama günümde feci bir sancı girdi yarım saat sürdü bugün yine çok sancım var kasıklarm aşırı ağrıyor ilk defa böyle oluyorm var mı benim gibi?
Evet geç döllenme ymiş. Ama 5 aylık gebeyken kaybettim bebeğimi şimdi yine buralardayım işteAyy hayirli olsun insallah ne guzeel kan testinde de cikmamasi cok enteresan olmus. Demek ki sizin gec dollenme olmus. Benim gec dollenme degil ama ona eminim
EvettttEki Görüntüle 3105678
Ovülasyon hala pozitif mi peki canım t daha mı koyu yani cden halagebelik testi negatif cıkıyor. bat 5 ağustos benm de. ay cok kafam karısık bıktım şimdiden
Yaa cok gecmis olsun. Rabbim bir daha yasatmasin. Bu ay ins hamilelik olur yine. En azindan hamile kalabiliyorsunuz. Biz daha yeni basladik ama aklimda bu sorular dolasiyor cogu kisi hamile bile kalamiyor maalesef dahaEvet geç döllenme ymiş. Ama 5 aylık gebeyken kaybettim bebeğimi şimdi yine buralardayım işte
Merhabalar umarım mutlu haberi alırız hep beraber 11 Ağustos
Merhabalar umarım mutlu haberi alırız hep beraber 11 Ağustos
Evet oldu kasıklarım ağrıdı baş ağrısı olduSende belirti oldu mu ?
Ne zaman başladı belirtilerin ?