- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.641
Çok sağoluuun hayırlısı inşallah bugün kan vermeye gideyimm iş çıkışındabelli belirsiz bi şey var sanki hadi hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağoluuun hayırlısı inşallah bugün kan vermeye gideyimm iş çıkışındabelli belirsiz bi şey var sanki hadi hayırlısı
Ayyyy çok heyecanlıyımmm şuaann öğle arasında yapayım dedim akşam kan vermeye gideyimmBen hayaletin de hayaleti bir cizgi goruyorum. Gozlerim epey keskindir hamilelik var gibii
Bizi de haberdar et. Simdiden hayirli olsun inslalahhAyyyy çok heyecanlıyımmm şuaann öğle arasında yapayım dedim akşam kan vermeye gideyimm
Ay inşallah canım yaSaglı sollu kasık batmalarım oldu canım benimde ins bebiştendir
İnşallah canım, çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bizlere de dua et nolurİns bebişin seninledir kuzum sen güzel düşün stres yapma
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar ben hamileyim
Tabiki haber veririmbence de erken yapınca bazen çıkmayabiliyormuş en iyisi biraz daha beklemek sanırımRica ederim canimm. Hamilelik olursa bana da haber verir misin? Bence bir gecikmen olsun iki uc gun sonra falan test yap
Çok hafif bir çizgi görünüyor inşallah hamilesinizdirBat tarihim 5 inde kızlar bu test 10 dk sonra çıktı 2. Sıradaki resim ilk 3 dkda çıktı yorumlarınızı alabilir miyiimmm ????
Haber vereceğim hemennn çok sağoluuunBizi de haberdar et. Simdiden hayirli olsun inslalahh
Kızlar yarım saat sonrada böyle oldu
Bu test 100 HCG üstü algılıyor sanırım betan 30 civarı olabilir canım benimde böyleydi Mayıs ayında ilk yaptığımda. Hayırlı olsun canımKızlar yarım saat sonrada böyle oldu
Tebrik ederim belirtilerin var mı ?2. Testi yaptım ondada böyle çıktı kızlar
Merhabalar umarım mutlu haberi alırız hep beraber 11 Ağustoskızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Hayır hiçbir yere gitmeyin ben şubat ayında gözden bi operasyon olacaktım bebek olma ihtimali de var diye bat tan 3 gün önce kan testi vereyim dedim. Olsa kesin çıkar dediler kan testinde. 1.55 çıktı yok dediler. Hatta burda arkadaşlar bekle bakalım 1.55 yükselebilir dediler ama ben beklemedim mart ayı gebelik düşünenler topiğine geçtim 4 gün sonra da öğrendim gebeliğimiAminn insallah. Siz kac gun once yapmistiniz testi? Ne zamana kadar negatif cikmisti. Bir de erken gebelik testi miydi? Benim de su an Eylul grubuna giresim var
Ya aslında her ay adetten bir gün önce adet oluyorum dün yani diğer aylara göre olmam lazımdı ama olmadım bugün adet günüm bugün beklemedeyim heyecandan ölecem sanki bir yıl iki aydır bekliyorum test yapmaya bile korkuyorumAdet kaç gün gecikirse test yapmalıyız?
Döngünün 21. Günü bakılıyor canımKaçıncı gün yaptırmıştı acaba hatırlıyor musun canım onu da çok teşekkür ederim dönüşüne, 2-3tür mesajlarıma kimse dönmüyor heralde görülmüyo benim mesajlarım dedim
Tamam artik kesinlesti hayirli olsunn!2. Testi yaptım ondada böyle çıktı kızlar
Kızımı bu şekilde cok cok silik bi çizgiyle ogrenmistim. İçine dikkat et testin eğer kirmizilik pempelik varsa pozitif tir. Ama grilik varsa testin kendi cizgisidir canimKızlar yarım saat sonrada böyle oldu