- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah yine aldım testi elime ve geri koydumKızlar günaydın yok mu sabah testi yapanlardan güzel haberler, az neşemiz gelsin![]()
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.bat ne zamandi.Kızlar ben hamileyim![]()
İçime doğmuştuKızlar ben hamileyim![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar ben hamileyim![]()
Bence yine de ümidi kesmeyin. Bazen değer hemen yükselmiyor. Kırmızı kartı görene kadar maç bitmiş sayılmaz.Adete 4 gun var su anda. Bugun erken gebelik testi yaptim. Negatif cikti beni de silebilirsiniz listeden![]()
Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar ben hamileyim![]()
Daha 4 gün varmış bu kadar umutsuz olmayın. Gününüz geçmeden hiçbişeyi bilemezsiniz. Benim önceki gebeliğimde 3 gün kala kan testinde 1.55 çıkmıştı. Yok demişlerdi. Sonra günüm geçince hamile olduğumu öğrenmiştim. İdrarda geç belli oluyor onu düşünün bir deAdete 4 gun var su anda. Bugun erken gebelik testi yaptim. Negatif cikti beni de silebilirsiniz listeden![]()
Test 6 gune kadar %99 sonuc veriyormus amaBence yine de ümidi kesmeyin. Bazen değer hemen yükselmiyor. Kırmızı kartı görene kadar maç bitmiş sayılmaz.
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.bat ne zamandi.
2 gün önceHayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.bat ne zamandi.
evet bende o testten yaptım negatif çıktı ;(Test 6 gune kadar %99 sonuc veriyormus ama![]()
hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin <32 gün önce![]()
Bu dimi sizin deevet bende o testten yaptım negatif çıktı ;(
Beni de yazar mısınızkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bizeListe hamilelik haberleriyle dolar taşar
Geç döllenme olduysa? Ayrıca bu testlerin hiçbirinin %99 doğru olabileceğine inanmıyorum ben. Mümkün değil ha onlar pazarlama reklam için yazarlar ama herkeste doğru sonuç verecek diye bi kural yokTest 6 gune kadar %99 sonuc veriyormus ama![]()