- Konu Sahibi turuncu agac
- #1.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yine aldım testi elime ve geri koydumKızlar günaydın yok mu sabah testi yapanlardan güzel haberler, az neşemiz gelsin
Hayirli ugurlu olsun insallahhKızlar ben hamileyim
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.bat ne zamandi.Kızlar ben hamileyim
İçime doğmuştuKızlar ben hamileyim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar ben hamileyim
Bence yine de ümidi kesmeyin. Bazen değer hemen yükselmiyor. Kırmızı kartı görene kadar maç bitmiş sayılmaz.Adete 4 gun var su anda. Bugun erken gebelik testi yaptim. Negatif cikti beni de silebilirsiniz listeden
Hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar ben hamileyim
Daha 4 gün varmış bu kadar umutsuz olmayın. Gününüz geçmeden hiçbişeyi bilemezsiniz. Benim önceki gebeliğimde 3 gün kala kan testinde 1.55 çıkmıştı. Yok demişlerdi. Sonra günüm geçince hamile olduğumu öğrenmiştim. İdrarda geç belli oluyor onu düşünün bir deAdete 4 gun var su anda. Bugun erken gebelik testi yaptim. Negatif cikti beni de silebilirsiniz listeden
Test 6 gune kadar %99 sonuc veriyormus amaBence yine de ümidi kesmeyin. Bazen değer hemen yükselmiyor. Kırmızı kartı görene kadar maç bitmiş sayılmaz.
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.bat ne zamandi.
2 gün önceHayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah.bat ne zamandi.
evet bende o testten yaptım negatif çıktı ;(Test 6 gune kadar %99 sonuc veriyormus ama
hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin <32 gün önce
Bu dimi sizin deevet bende o testten yaptım negatif çıktı ;(
Beni de yazar mısınız bat 31 temmuz gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm daha henüz kan testi yapamadımkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Geç döllenme olduysa? Ayrıca bu testlerin hiçbirinin %99 doğru olabileceğine inanmıyorum ben. Mümkün değil ha onlar pazarlama reklam için yazarlar ama herkeste doğru sonuç verecek diye bi kural yokTest 6 gune kadar %99 sonuc veriyormus ama