- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Tamam canimm. Ayni ben bende cok incelerim testiTestin icini acip bakiyim derken bozdum kontrol cizgisi de gittiattim gece bugun alabilirsem yenisini yapicam ozaman atarim canim
Temmuzdaki kankilerimin akıbeti belli olsun da, burayı da takibe alıcam zatenhatta sizin için transfer olduğunuz anneler grubunu da takip edicem
Nasip canim hic belli olmazBiz geçen ay sadece çatlama gününü değerlendirebildik evde kalmadığımız için.bu şekilde hamile kalınmaz değil mi birde adetlerim düzensiz
Sağol canım uğurlu gelsin inşallahGeldik canimturuncu agac hayirli olsun topigin kuzum yaz 2 agustos
Keske rahim filmi cektirseydin mesela benim kapaliymis tuplerim filmden sonra açıldıKızlar az önce doktordan çıktım yine femara verdi bu ay 3 tane verdi ve bu ay da olmazsa rahim filmi dedi cok yoruldum bu ne ya
Daha 7 ay önce çektirdimKeske rahim filmi cektirseydin mesela benim kapaliymis tuplerim filmden sonra açıldı
Ben hic cektirmeden doktor hormon tedavisi veriyor sandim canim. Benimde 3. Ayim bu ayDaha 7 ay önce çektirdim
Bu ay 3 2 3 2 yöntemiyle deniyorum.ve eş paketi..Kızlar bu ay için farkli çalışmaları planları olan var mi ?
Hsg sonrası gebelik oluştu mu peki ben hsg sonrası 2. Ayda hamile kalmıştı düştü şimdi tekrar korkuyorum sağ taraf kapalıydı yine kapalı cıkacak diyeBen hic cektirmeden doktor hormon tedavisi veriyor sandim canim. Benimde 3. Ayim bu ay
Hadi inşallah canim Allah yardımcınız olurBu ay 3 2 3 2 yöntemiyle deniyorum.ve eş paketi..
Amin Allah canım.Allah hepimizi sevindirsinHadi inşallah canim Allah yardımcınız olur
İkiside mi kapalıydı canım bir de nerde çektirdin ben 7 ay önce sonomedde çektirmiştim şimdi başka şehirdeyim doktorum çekicek ama tedirginimKeske rahim filmi cektirseydin mesela benim kapaliymis tuplerim filmden sonra açıldı
Her zaman ki gibiAminnnnnnnn insallahhh başı biz çektik insallah güzel haberlerle baslasın topic sen ve ben gene ahahahah
Sende beta takibinde bizi etiketle unutma
MerhabaKeske rahim filmi cektirseydin mesela benim kapaliymis tuplerim filmden sonra açıldı
Canım istanbul kadıköydeki yerdemiydi ?İkiside mi kapalıydı canım bir de nerde çektirdin ben 7 ay önce sonomedde çektirmiştim şimdi başka şehirdeyim doktorum çekicek ama tedirginim
İstabuldaysanız sonomedde cektirebilirsiniz ben çok memnun kaldım sağ tüpüm kapalıydı açtılar acımıyorsa üstelik ben tüp kapalı diye biraz adet sancısına benzer bir ağrı olmuştuMerhaba
Bende rahim filmi istedi dr
Siz nerede çektirdiniz ve nasıldı ağrılarınız oldu mu ?
Tabiisi deeeeHer zaman ki gibi
Sende beta takibinde bizi etiketle unutma
Sizde aneztezili şekilde mi çektirdiniz ?İstabuldaysanız sonomedde cektirebilirsiniz ben çok memnun kaldım sağ tüpüm kapalıydı açtılar acımıyorsa üstelik ben tüp kapalı diye biraz adet sancısına benzer bir ağrı olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?