- Konu Sahibi turuncu agac
Yaa hayırlısı olsun inşallah üzülmeyinBen elendim insallah siz hamilesinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hayırlısı olsun inşallah üzülmeyinBen elendim insallah siz hamilesinizdir
Hangi yöntemle korunmuştunuz?Yaa inşallah cok beklemeden kavusursun meleğine sende canim. Bizim de 12. Ayımız hiçbir problem yok ama olmadi hâlâ
İnşallah güzel haberler gelir sizdenYok adet günümü bekliyorum
İnce düşüncen için çok teşekkür ederim kuzumm. Valla bugünki yaşadığımdan sonra bebek konusundan bile soğudum diyebilirim zaten akşamına da adet oldum modum yerle bir oldu iyice . Zaten zor bela kendimizi mutlu etmeye calisiyorken her ay hüsranla karşılaşıyorken böyle drlarla denk gelmek çok üzücü . Bi an önce özle gitcem başka türlü geçmicek gibi zaten ..Temmuz grubunda tamda sizin problemi araştırıyordum bende hastanede bir olay yaşamışsınız galiba birde devletti düzgün doktora denk gelmek çok zor artıkk o yüzden özele gidin imkanınız varsa sanki arkadaşların da yazdığı gibi prolaktin hormonunun baya etkileri oluyormuş acil onu ölçtürün ihmal etmeyin lütfen çok geçmiş olsun
İnşallah isteyen herkese nasip olsun banadaİnşallah güzel haberler gelir sizden
Korunmadik kiHangi yöntemle korunmuştunuz?
Pik göremedim ya benKızlar günaydın sıralı yumurtlma testlerm, sanırım 10.günde çatlamış değil mi, umarım yakalamısımdr
erken gebelik testi mi canım buEki Görüntüle 3103701
Kızlar ben dayanamadım test yaptim bata 6 gun olanlar kaldi ve sonuc ...
Yok canım normalerken gebelik testi mi canım bu
o zaman cok erken bence canım test için, umuda devam :))Yok canım normal
O test evde durdukca ben duramiyordum illa yapacaktim zaten belirtim de yok kio zaman cok erken bence canım test için, umuda devam :))
:))) ahahah iyi yapmışsın o zaman. bence bata yakın birdaha yap:)O test evde durdukca ben duramiyordum illa yapacaktim zaten belirtim de yok ki
Kızlar günaydın sıralı yumurtlma testlerm, sanırım 10.günde çatlamış değil mi, umarım yakalamısımdr
O test evde durdukca ben duramiyordum illa yapacaktim zaten belirtim de yok ki
şimdi şöyle ben ilk gebe kaldgmda da bu yolla kalmıstım, hala da saklarım testler :) onlar bunun gibiydi aşırı koyulaşmamıştı çizgiler. ben sadece diğer günlere göre koyulaşıp daha sonra silikleşmesinden anlıyorum yumurtlama olayını. neyse umarım umduğumuz gibi olur da tutmuştur :))Canım normalde t cden daha koyu olunca yumurtlama oluyor deniyor o yüzden 10. Gün de yeteri koyulukta değil gibi ama kesin de bi şey söyleyemiyorum tabi inşallah olmuştur ve döllenmiştir
Bat gecerse yaparim heralde ya daha hic gecmedi de:))) ahahah iyi yapmışsın o zaman. bence bata yakın birdaha yap:)
Allah razi olsun çiçeğim doğru diyorsun test için de hormonlarin yukselmesi icin de daha cook erken gecikmeyi de bekleyemiyoruz ki gecikmeden önce yapmak sacma aslinda. Ama iste insan burda 5 gun 10 gün erken öğrenenlerin görünce belki bir umut diyorNormal testte 6 gün önce çıkmaz zaten bence de arkadaşım umudunu yitirme bir de belirti olayına çok takılmamak lazım sanırım ya kendimden biliyorum arayınca insan buluyo ama gebe falan da değildim halbuki, doktorların hep esas ilk adet gecikmesi diyolar, hamile kadınlar major belirtilerinden bulantı vs gibi hep 6dan sonra başladı diyolar biz 4 dolmadan belirti arıyoruz belirti olmasa da olmuş olabilir bence. Dün yine topik olarak dua ettim valla inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay amin