- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 25
- Konu Sahibi turuncu agac
Temmuzdan 1 saat önce elenip hiç zaman kaybetmeden buraya gelmem peki
Beni de eklermisin BAT: 24 Ağustos
turuncu agac
turuncu agac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birkaç güne başlayacaktır sizin belirtilerdeAnladım. Teşekkür ederim yorumunuz için 5 Ağustos bat bekliyorum. Belirti ne zaman başlar? Başlayan varsa neler yaşıyor arkadaşlar merak ettim
Kuzu bende elendiğim gün topici açtımTemmuzdan 1 saat önce elenip hiç zaman kaybetmeden buraya gelmem peki
turuncu agac
İnşallah diyelimBirkaç güne başlayacaktır sizin belirtilerde
Benim midem çok kötü yemek yerken tiksiniyorum ve buara hiç düzgün yemek yiyemiyorum herşey kokuyor gibi geliyor midem kalkıyor geçen gün istifra ettim zaten dünde çok ateşlendim vücudum değişik tepkiler veriyor anlamadımAnladım canım belli olmuyor belirtiler herkeste farklılık gösteriyor
Hadi inşallah bu belirtiler güzel sonuçlar versinBenim midem çok kötü yemek yerken tiksiniyorum ve buara hiç düzgün yemek yiyemiyorum herşey kokuyor gibi geliyor midem kalkıyor geçen gün istifra ettim zaten dünde çok ateşlendim vücudum değişik tepkiler veriyor anlamadım
Temmuz grubunda tamda sizin problemi araştırıyordum bende hastanede bir olay yaşamışsınız galiba birde devletti düzgün doktora denk gelmek çok zor artıkk o yüzden özele gidin imkanınız varsa sanki arkadaşların da yazdığı gibi prolaktin hormonunun baya etkileri oluyormuş acil onu ölçtürün ihmal etmeyin lütfen çok geçmiş olsunTemmuzdan 1 saat önce elenip hiç zaman kaybetmeden buraya gelmem peki
turuncu agac
Kaşıkta ağrı bende de oluyor 10.günüm bugün. Yumurtlama olabilirMerhaba kızlar bayadir yazmıyordum nasılsınız benim bugün 12. günüm iki gündür akıntım var kasıkta ağrı değil ama elimle hafif bastırdığımda içerde bir hareketlilik guruldama mi desem gaz sancısı mi desem tanımlayamıyorun biseyler oluyor gibi aynı şeyleri yaşayan var mı.
Amin inş bakalım bak şuan bile midem fena istifra etsem rahatlıcam sankiHadi inşallah bu belirtiler güzel sonuçlar versin
Benim de 11Canım benim ya 10 gün var, sayılır mı?:)
Test yapmadınız mıAmin inş bakalım bak şuan bile midem fena istifra etsem rahatlıcam sanki
Sindiremiyorshn değil mi bende öyle olurdumAmin inş bakalım bak şuan bile midem fena istifra etsem rahatlıcam sanki
Benimde ekler misin regBeni de ekle bakalım 13 Ağustos
l dönemim 31 temmuza denk geliyorkızlarrr diğer topicte sorun vardııı burdan devam edelimmm
Umarım bu ay herkes o iki çizgiyi görür mucizemiz gelir bize Liste hamilelik haberleriyle dolar taşar
Benimde 3 gün var adetime zor tutuyorum kendimi test yapmamak için Aşırı bir kaşık ağrım var inşallah bu ay tutmuşturEki Görüntüle 3098517 bat a 3 gun kala yaptim dayanamayip tabiki hüsran bu test olayi hobi gibi bisey oldu artik benim icin
Yok adet günümü bekliyorumTest yapmadınız mı
Evet değişik ya bilmiyorum yemek yerken sanki bir yudum daha yesem kusucam gibi geliyor buara bişey yiyemiyorum hep sıvı biraz daha bekleyelim bakalım nasipSindiremiyorshn değil mi bende öyle olurdum
Ben elendim insallah siz hamilesinizdirBenimde 3 gün var adetime zor tutuyorum kendimi test yapmamak için Aşırı bir kaşık ağrım var inşallah bu ay tutmuştur