- Konu Sahibi turuncu agac
-
Ahahahah bende o düşüncelerdeydim ama şimdi neler neler araştırıyoruzÇok aktif bir grup vardı kuzum valla ben o grubu okumadan önce hemen yapıyoruz bi gün işte çocuk oluyor zannediyordumbu kadar yumurtlama çatlama ovulasyon testini bile buradan öğrendim arkadaşım vardı onun sayesinde buralara katıldım ara ara uzun zamandır takip ediyorum neler neler yapıyorlardı
Bencede jinekolojiBenda tereddütte kaldm sonuçta gebelik planlıyorz ya ikisininde ayrı ayrı randevu olmasına şaşırdım
Evet bilgi akışı çok fazlaydı 4-5 sene önce olanlar hep tutturmuştu sonrakilerde de kız bebek ağırlıklıydı bu da düşündürüyor tabi hepsi tesadüf mü yoksa gerçekten işe yarıyor mu diyeAyyy aynen baya aktiflerdi onlar ben baştan okumaya başlamıştım baya detaylı hesaplama yapıyorlardı ne güzelll
Gerçekten şimdi teknoloji geliştikçe herşeye erişimimiz olduğu için hemen soruyoruz Google amcayaAhahahah bende o düşüncelerdeydim ama şimdi neler neler araştırıyoruz
Hep bu çıkmaz içerisindeyimEvet bilgi akışı çok fazlaydı 4-5 sene önce olanlar hep tutturmuştu sonrakilerde de kız bebek ağırlıklıydı bu da düşündürüyor tabi hepsi tesadüf mü yoksa gerçekten işe yarıyor mu diye
İnşallah kuzum hep birlikte kalırızRahatladım valla hep sol diye çarptı da gözüme bende sağda oluyor çünkü ara sıra, ümitlenmemeye çalışarak bekliyorum bakalımValla topik olarak dua ediyorum inşallah hep beraber hamiş olalım kızlar aminnn
Evet benim çevrede de çoğunluk kız bebek haberi geldi ya da bize öyle denk gelmiştir. Amiin en önemlisi sağlıklı olmaları gerisinin hiç önemi yokHep bu çıkmaz içerisindeyimgruplarda genelde yıl içerisinde çok sayı olunca genelleme oluyor bazen doğru da çıkıyor kız bebek yılıydı bu yıl etrafıma bakıyorum çoğu kızdı son dönemde erkek çocuk yılına döndü gibi sanki kimi sorsam erkek Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
Erkek bebek için bu geçerliSıcak yerine erkek için soğuk duş öneriliyor. Özellikle bu sıcak havalarda testislere soğuk su tutmak faydalı. Sıcak spermlerin düşmanı.
Erkek derin ilişki sırasında boşalmalı.
Doğrudur. Cinsiyet olarak özel bir çalışma konusunda fikrim yok.Erkek bebek için bu geçerli
Ne Dr yazıları okudumDoğrudur. Cinsiyet olarak özel bir çalışma konusunda fikrim yok.
Kesinlikle sağlıkla gelsin bendeEvet benim çevrede de çoğunluk kız bebek haberi geldi ya da bize öyle denk gelmiştir. Amiin en önemlisi sağlıklı olmaları gerisinin hiç önemi yok
Karın ve kasıkta ara ara oluyor ama gögüste yokBende 2 senelik evliyim inşallah bu ay olacak içini ferah tut kasık bölgende göğüslerinde ağrı var mı
torbalı devlet serhat beye gidiyorum çok güzel ilgileniyor ama başka bir doktorda denemek istiyorumHangi hastane ve dr a gidiyorsunuz acaba?
Canım benim 6 gün kala başlamıştıHerkese iyi akşamlarKasıkta batmalar , akıntılar tam olarak bata kaç gün kala kala oluyor ?
Anladım canım belli olmuyor belirtiler herkeste farklılık gösteriyorKarın ve kasıkta ara ara oluyor ama gögüste yok
Anladım. Teşekkür ederim yorumunuz içinCanım benim 6 gün kala başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?