- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 37
- Konu Sahibi turuncu agac
-
5 oldu geçen hafta:) valla en belirgin ve tek hatırlaadıgım aynı adet olacakmış hissi ve rahimde kramplar vardı.Hayırlısı olsun inş canım, kac yaşında ilki?
Hamilelik belirtilerino hatırlıyor musun?
Doktor olmadığımı nerden biliyorsunuz ? Bilimsel bilgiyi neye göre reddediyorsunuz spermogram üzerine kaç çalışma yaptiniz ?biz doktor değiliz bilemeyiz sizde değilsiniz ama o gün sayısının 5 olduğunu hiç sanmam max 3 gün ortalama 2 gün her doktorun söylediği bilimsel bilgi bu değildir de
5 gün ne ya... olabilir bilgisi verin bence insalara net bilgiler vermeyelim doktor değiliz ya hani net kesin cümleler hiç mantıklı değil 5 gün zaten mantık dışı yok 1 ay
Arkadas kendini prof saniyor galiba hiçbir arastirma yapmadan bilimsel bilgiyi gelmis reddediyor bir de doktor musun diyor..Yoo bende Dr dan duymuştum nadirde olsa 5 gün kalabilen var diye arkadaş doğru diyor.
Ay ins hamileliktir ya progestron yüksek çıkmış hadi inşBen bugün kan verdim adete 4-5 gün var hcg 3.5 progesteron 40 çıktı bi kaç güne tahlili yenilicz dua edinnnn
Ben fevri davranmiyorum demi arkadasta problem var. Hicbir bilgisi olmadan gelmis birde doktor musun diyor. Evet doktorum yapılan arastirmalara göre sperm vajinal salgilarda 5 güne kadar yaşar. Gel de laf anlat böylelerineDoktor kız kardeşimden bizzat cok nadirde olsa bi haftaya kadar yaşayabileni duymuştum. Bence biraz kendi mantığınla kıyaslayarak sen büyük tepki veriyosun gibi geldi bana
Pardon amacınız ne?Arkadas kendini prof saniyor galiba hiçbir arastirma yapmadan bilimsel bilgiyi gelmis reddediyor bir de doktor musun diyor..
fıyatı neydı canım ? bırde c kollu mu cıhazİstanbul Ataköyde canım HSM Radyolojide çekildim gerçekten çok güzel ilgileniyorlar hemde çok uygundu fiyat olarakda. Baya ünlü biryer
Diliniz ust perdeden ve kibir kokuyor, "arkadaşda problem var" falan, bu üslup hoş degil böyle bi yere varmakda şık değil.Ben fevri davranmiyorum demi arkadasta problem var. Hicbir bilgisi olmadan gelmis birde doktor musun diyor. Evet doktorum yapılan arastirmalara göre sperm vajinal salgilarda 5 güne kadar yaşar. Gel de laf anlat böylelerine
Merhaba Bende ikinci femera kullanışım bu ay sizde yumurta gelişiyor mu kaç tane oluyor boyutları nasılCanım ben yarın kontrole gidicem doktora 3 femara protokolüm var deyip duruyor bu 3. Olacak iğne isticem femraya ek bu sefer hep istedim 2 ay vermedi onun yanında gynositol balık yağı d vit kullanıyorum hayırlısı olsun bakalım
İnşallahBiraz erken bence, bi kaç güne iyi haber alırsın inş
Adetin 11. Günü 19 mm filan oluyor ama döllenmiyor ne yazıkki genelde 1 ya da 2 tane oluşuyor sizinkiler nasıl kaç kez deneyeceksiniz femarayıMerhaba Bende ikinci femera kullanışım bu ay sizde yumurta gelişiyor mu kaç tane oluyor boyutları nasıl
Benim de aynı şey oldu 2 gün çok yoğun geldi bugün sabahtan beri hiç kanama yok5 gün kadar sürer. Bu kadar yoğun yıllardır olmamıştı. Ve bir anda bitti.
Ben geçen ay dört yumurta vardı 19-16-16-15 ve hepsi çatladı ama döllenme olmadı bu ay iki yumurta oluştu 19-20 çatladı ama beklemedeyim bakalım nasip kaç kere kullanılıyor bilmiyorum doktor bişey demedi hiçAdetin 11. Günü 19 mm filan oluyor ama döllenmiyor ne yazıkki genelde 1 ya da 2 tane oluşuyor sizinkiler nasıl kaç kez deneyeceksiniz femarayı
canım sen burda yanlış anladın, sana yanıtlamış ama cevap vermek istedgi kişi sen değilsin, bence gerilmeyelm önemli bi konu yok ortada :) hepimizin amacı güzel:)Pardon amacınız ne?
Ustte yazdım.bende, bu bilgiyi banada bizzat Dr um demişti.
Yok canım 3. Femara bu ay da olmazsa hsg dedi doktor bakalım sen kaç kez denemiştin ben 5 ay önce fostimon iğne + femara kullanıp hamile kalmıştım bu sefer günde 3 kez kullandım femarayı ilk kezYa bu beklemeler ne heyecanli ya.
Ilk takibin mi?
Benim geçen sene olmuştu sonuç alamadik sen alırsın inş kalbini ferah tut
Bende de 4 yumurta oluştuğu zamanlar olurdu mantık olarak kısa sürede bu kadar çok yumurta oluşunca kalitesi düşüyor işte günde 2 kez mi aldın femarayıBen geçen ay dört yumurta vardı 19-16-16-15 ve hepsi çatladı ama döllenme olmadı bu ay iki yumurta oluştu 19-20 çatladı ama beklemedeyim bakalım nasip kaç kere kullanılıyor bilmiyorum doktor bişey demedi hiç
Evet bende öyle düşündüm çok yumurta kalitesiz iki ideal bence günde üç kez içiyorum ben doktor öyle verdi kardeşimin bir yumurtası vardı hamile kaldı bakalım nasip inş bizde kalırızBende de 4 yumurta oluştuğu zamanlar olurdu mantık olarak kısa sürede bu kadar çok yumurta oluşunca kalitesi düşüyor işte günde 2 kez mi aldın femarayı
Bu ay iki yumurta da aynı yumurtalıktan mı yoksa sağ sol ayrı yerlerden mi büyümüşBen geçen ay dört yumurta vardı 19-16-16-15 ve hepsi çatladı ama döllenme olmadı bu ay iki yumurta oluştu 19-20 çatladı ama beklemedeyim bakalım nasip kaç kere kullanılıyor bilmiyorum doktor bişey demedi hiç
Hsg filan çekilmiş miydiniz inşallaj sonuç alırızEvet bende öyle düşündüm çok yumurta kalitesiz iki ideal bence günde üç kez içiyorum ben doktor öyle verdi kardeşimin bir yumurtası vardı hamile kaldı bakalım nasip inş bizde kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?