- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.481
Sonuç ne oldu sizin?Adetime daha çok var ama bilemedim işte 8 gün falan var bugün yaptım bu şekilde şuan beklemiş hali ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne oldu sizin?Adetime daha çok var ama bilemedim işte 8 gün falan var bugün yaptım bu şekilde şuan beklemiş hali ama
HamileyimSonuç neymiş?
Benim 19 gün pik oldu24 ü pik olan var mı?
5 gün öncesin, yumurtlamadan sonra belirtilerin başladı mı?Benim 19 gün pik oldu
Canım eş paketine başlayalı 8 gün oldu, advictor kullanalı bir ay olacak. Ben hep 30-35 günlerde adet oluyordum. Yani genelde 20 li günlerde yumurtlama belirtileri yaşıyordum. Bu ay 12-13. Günlerde kasık ağrılarım ve yumurtlama akıntılarım oldu. Umarım sperm akıntısı ile karıştırmıyorumdur bu sebepten hayatımda ilk kez erken yumurtlama görüyorum sanki. Bu da mfk takviyeleri sayesinde olduğunu düşünüyorum. 13 Eylül gibi bat. Şu günleri değerlendirmeye çalışıyorum. Yumurtlama zamanalrındayım. Umarım birbirimize güzel haberler veririz Var mı sen de bu ay farklı hissettiğin bir şeylerCanım nasılsın var mı hayr haberlerin?
Benim bata 1 haftam kaldı.
Normalde 3-4 gün kala başlardı.Akıntı adete kaç gün varken başlıyordu sizde?
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimHamileyim
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım benim çok sevindim
Bugün benim bat günüm ama gelen giden yok tabi gün doğmadan neler doğar bı fırsat bulursam gidip test Alaçam akşama kadar olmazsam egerTeşekkür ederim canım
İnsallah pozitif çıkar canım belirtin var miBugün benim bat günüm ama gelen giden yok tabi gün doğmadan neler doğar bı fırsat bulursam gidip test Alaçam akşama kadar olmazsam eger
Ayni incirden bende aldim gidip ordan. Bu ay yapicam. Ovulasyon gunune 3. Yu denk getiricem. Soyle soylediler bana orada. Persembe gunu esin ve sen birer tane yutuyorsun. Sonraki persemde 3. Yu sen yutup iliskiye giriyorsun insallah tutarKuzu bana akıl verir misin ben en son pazartesi yaptkm bugun döngünün 19 cı günü
Bugın yapmam lazım bide incir konusu var sonea anlatırım turneden gelen bi incir 2 persöebe ılıskıye giriliyor sultan Şehmus türbesinden gşedı bide cuma da yapmam lazım 21 gun yap diyolar napsam sence
Bu hafta bende yutucam o incirden. Taa amerikalardan o turbeye gittim. Cunku cok duydum Her sey once allahtan tabi insallah olur isteyen herkesin.Kızlar ben sımdı aktif olarak üç başlıktayım
Bu ay basıma bısı geldı anlatıyorum dikkatli okuyun
Mardin’de bi türbe varmıs seyhmus sultan turbe
Neyse vesselam ben simir için doktora gidiyordum
Bizim şirkette şoför arkadaş götürdü benı
Oda bizim oralı
Sonra abla bizim evim oraya da gidicez akrabalar var esenlere bırakmamız lazım dedi
Olur kardesım tamam dedim
Neyse akrabaları bındı
Aralarında baldızı da vardı baldızı üç aylık hamıle
2 kere felan düşük yapmıs
Bide bizim şoför arkadaşın amcasının eşide
vardı konu benden açıldı işte doktor gittiğim felan konuşuldu Kürtçe
Arkadan kadın bana peçeteyr sarılmış 3 tane küçük incir verdi
Kürtçe konuştu tercüme eden de şoförün baldızı oldu
Bu inciri eşim ile birlikte 2 persembe yiyicdm abdest alıp namaz kılıp ılıskıye giricekmısım
Neyse ben aldım cüzdanıma koydum bana abla sakın kaybetme dedi
Neyse aldım
Simir carsmaba oldu persembe de zaten çalışmalara başlıcakrkm annemı aradım böyle böyle diye evet Mardin’de bi türbe dedi çocuğu olmayanlar gidiyormuş
Niyet tabiki de once Allah dan dilemek sonra ermiş insan olduğu için onlar aracı oluyormus annem de Allah sana onları gondermıs kızım dedi
Neyse ben baldınız aradım oda birer tane niyet edip yedikden somra namaz kılıcakmısım dua edip brebarlık olacak dedi bu 2 perşembe oluyormus
Ben kk da da okudum bununşa ılgılı cok yazı
Bide kızı planlar sultan oğlu planlar Şehmus koyuyormuş çocuğunun adını eğer isim konulmuyor ise bile ziyaret de bulunuyormuş
Hiç duydunuz mu yazmak istedim size de
Şirk koşmak değil onlar Allah’a bağlı olan ermiş insanlar olduğu için duana aracı oluyorlar
Kötü yorum yazanlar da olmus kk da ben inanarak yedim rabbim dualarımı kabul etsin
Ben bu ay fazla dinlemedim canım sadece ayakta çok durunca bel ağrım çok oluyor onun dışında da iki gündür sabah ateş ölçüye çünkü bildiğin yanıyorum dün 36.7 di bugün de 36.8 oldu5 gün öncesin, yumurtlamadan sonra belirtilerin başladı mı?
Adet oldum canım ben bitti bileSonuç ne oldu sizin?
26si pik benim de canım24 ü pik olan var mı?
Inş hayırlı haberler alırız26si pik benim de canım
Bi dahaki aya yeni umutlarla inşAdet oldum canım ben bitti bile
Benim adete 5 gün kala böyle çıkmıştıNeden kimse bana yardım etmiyor var mı bu kadar silik hamile kalan