- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.381
Hi tamam o zaman benide etiketle bekliyorummmmmkız çalışıyorum ben gidemiyom kocam gidip alcak yapcam o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hi tamam o zaman benide etiketle bekliyorummmmmkız çalışıyorum ben gidemiyom kocam gidip alcak yapcam o zaman
Hayırlı olsun canım benim çok sevindimAmin canim insallah cok teşekkür ederim kan sonucum 293.33 cikti nasil sizce ?
tabiki canımmHi tamam o zaman benide etiketle bekliyorummmmm
Kız sende kesin var bence öyle hissediyorumtabiki canımm
ay inşallah kuzum yaaaaaKız sende kesin var bence öyle hissediyorum
Yap yap benım de simir sonucu temizmiş cok şükürbir test yapayımda
ayyyy çok sevindim kuzum yaaaaaYap yap benım de simir sonucu temizmiş cok şükür
Amh düştü benım ben athena sipairş verdim kuzum cok şükür kız hsg de şimir de temiz prolaktınım da iyileşti darısı amh ye doktor öbür ay gel dedi bi ay ara verdim doktoraayyyy çok sevindim kuzum yaaaaa
iyi yaptın yavrum kafanda dinlenmiş olurAmh düştü benım ben athena sipairş verdim kuzum cok şükür kız hsg de şimir de temiz prolaktınım da iyileşti darısı amh ye doktor öbür ay gel dedi bi ay ara verdim doktora
Bu AY kendımız yapcaz yola devamiyi yaptın yavrum kafanda dinlenmiş olur
Test yaptınız mı peki bari siz kaset test yapsanız belki de gerçekten gebesiniz ve ona göre tedavi olmanız gerekiyo ama bunu geciktiriyolarBen bile anlamadım sen düşün ağrıdan kivraniyorum ve hala adet olmadım sancı da yok belirti de yok yani ne adet belirtisi var ne gebelik sancı manci kalmadı ilaçları aldım sadece damla kullanicam kulağım için diğerlerini adet olursam kullanacam dayanılacak bir ağrı değil düşmanıma vermesin Allah herkes var gebelik antibiyotik yutma diyo benden daha çok eminler düşünün oysa ben hissetmiyorum ki bişey sadece deli gibi kulak ağrısı var iltihap varmis kulağımda
bazen ara vermek çok çok iyi geliyorBu AY kendımız yapcaz yola devam
canımm amh ııcın dedıgım gıbı saglıklı beslenmeye calıs sayı onemlı degıl .. yumosların kalıtesı onemlı..Amh düştü benım ben athena sipairş verdim kuzum cok şükür kız hsg de şimir de temiz prolaktınım da iyileşti darısı amh ye doktor öbür ay gel dedi bi ay ara verdim doktora
ben çok silik birşey gördüm gıızzzzzBirşey gören var mı
Tebrik ederimAmin canim insallah cok teşekkür ederim kan sonucum 293.33 cikti nasil sizce ?
Ay inşben çok silik birşey gördüm gıızzzzz
Bence de varBirşey gören var mı