- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 30
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.341
Karamsar olma canım yoksa da hayırlısı olsun. Ben hsgden sonraki ikinci ay hamile kaldım. Hiç beklenmedik anda oluyor merak etmeÖyle yapayım aynen test yaptım nego zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karamsar olma canım yoksa da hayırlısı olsun. Ben hsgden sonraki ikinci ay hamile kaldım. Hiç beklenmedik anda oluyor merak etmeÖyle yapayım aynen test yaptım nego zaten
Dur bi kendını rahatlat ne kadar var adete ne durumdasınValla ben adet olmamaktan korkuyorum hamilelik değilse neden günüm bu kadar fazla oynuyor diye tedirginim
Kuzu benım de doktorum koltuk altı ve goguslrıme el ile baktıBence çok önemli bu
Benim doktorum ayriyeten meme kısmını da elliyle meme kanseri için hep bakar
15 ağustos şekerimDur bi kendını rahatlat ne kadar var adete ne durumdasın
ana e gecmıs adetin kız15 ağustos şekerim
4-5 gün oynuyordu yumurtalamadan dolayı ama bu çok fazla oldu neredeyse 2 haftaana e gecmıs adetin kız
Belirti olarak yaşadığın bişi varmı kuzum4-5 gün oynuyordu yumurtalamadan dolayı ama bu çok fazla oldu neredeyse 2 hafta
yok yaa arada bir midem yanıyor o kadar yani başka hiçbirşey yokk maalesefBelirti olarak yaşadığın bişi varmı kuzum
Sen test yap bence hemen hem deyok yaa arada bir midem yanıyor o kadar yani başka hiçbirşey yokk maalesef
eşim uyanınca gidip alıcak uyanınca ben evden çalışıyorum ya hemen gidip alamıyorum tam 14 gün geciktim normal değil yaniSen test yap bence hemen hem de
Amin canim insallah cok teşekkür ederim kan sonucum 293.33 cikti nasil sizce ?Amin yavrum benimmmmm inan çok mutlu oldum çoookkkk allah hamileliğini de rahat refah sağlıklı geçirmeni nasip etsin
bence gayet iyi kuzum benim kaç haftalık pekiAmin canim insallah cok teşekkür ederim kan sonucum 293.33 cikti nasil sizce ?
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinAmin canim insallah cok teşekkür ederim kan sonucum 293.33 cikti nasil sizce ?
En büyük belirti zaten gecikmeyok yaa arada bir midem yanıyor o kadar yani başka hiçbirşey yokk maalesef
bilmiyorum yaa çok gerginim test konusunda ya çıkmazsa neden bu kadar çok gecikir ki yaniEn büyük belirti zaten gecikme
Bi test yap derim
Bence bunu vucüdün için yapmalısınbilmiyorum yaa çok gerginim test konusunda ya çıkmazsa neden bu kadar çok gecikir ki yani
evet yaa biliyorum ve söktürücü kullanmak hiç istemiyorumBence bunu vucüdün için yapmalısın
Eğer gebelik yoksa Bile adeti söktürmek için
evet o işte beni bitiriyorbu huzursuzluk ve belirsizlik var seni çok iyi anlıyorum
Kuzum telefon açıp istesene kız bence de normal değil ama korkutma da kendını hag den sonra yapılıyor korunmamazlık olmuyo nasibi şimdidir belki kötü düşünme yanıeşim uyanınca gidip alıcak uyanınca ben evden çalışıyorum ya hemen gidip alamıyorum tam 14 gün geciktim normal değil yani