- 27 Mayıs 2022
- 1.360
- 898
- Konu Sahibi turuncu agac
- #8.401
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim çok sevindim
İnşallah vardır canım elinde hiç gebelik testi yok mu ovulasyon yanıltıcı olabiliyormusMerhaba adetime 2 gün kala ovülasyon testim böyle çıktı gebelik olabilir mi 3 gün önce daha az belirgindi çizgi. Bugün daha da koyu ve anında belirdi saat 4te testi tekrar edeceğim sizce gebelik var mıdır? Bir haftaya yakındır çok uykulu ve halsizim onun dışında bütün belirtilerim adet belirtisi gibi hiçbi değişiklik yok.
Cok teşekkür ederim canım Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin inşallahTebrik ederim
Şöyle 2 gün önce gebelik testi yaptım fakat saatler sonra silik çizgi vardı çöpe attığımda o yüzden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bat çarşamba günü o gün veya o günden sonra yapmayı düşünüyorum tek gebelik testim var şuan çünküİnşallah vardır canım elinde hiç gebelik testi yok mu ovulasyon yanıltıcı olabiliyormus
Bişey kalmamış ya inşallah Çarşamba günü pozitifi görürsünüzŞöyle 2 gün önce gebelik testi yaptım fakat saatler sonra silik çizgi vardı çöpe attığımda o yüzden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bat çarşamba günü o gün veya o günden sonra yapmayı düşünüyorum tek gebelik testim var şuan çünkü
İnşBence de var
Kuzum cuma günü kanda çıkmayınca ki 4 gün kalmıştı adete yoktur diye düşünüyorum olsa çıkardı zaten kızım bata 4 kala kanda 2.92 ile çıkmıştı bu sefer değer 0.1 olsa çıkardı ya eğer yarın adet olmazsam test yapcam çıkmazsa gebelik antibiyotik öyle kullancamTest yaptınız mı peki bari siz kaset test yapsanız belki de gerçekten gebesiniz ve ona göre tedavi olmanız gerekiyo ama bunu geciktiriyolar
Ya sanki var gibi bana mi öyle geldi bat ne zamanBöyle oldu
Çarşamba ama düzensizim geçikir muhtemelenYa sanki var gibi bana mi öyle geldi bat ne zaman
yerleşme kanamasına benzer birşey yaşadım perşembe günü ondan ümitlendimYa sanki var gibi bana mi öyle geldi bat ne zaman
Olabilir o zaman kuzum sabret az daha bakalımmmm yenidir belki cokyerleşme kanamasına benzer birşey yaşadım perşembe günü ondan ümitlendim
İnş yaOlabilir o zaman kuzum sabret az daha bakalımmmm yenidir belki cok
Yerleşme kanamasından birkaç gün sonra zaten idrarda çıkar diyolar ya canım en az 4 5 gün sonra bence yarın sabah tekrarla testiyerleşme kanamasına benzer birşey yaşadım perşembe günü ondan ümitlendim
Betı bekleyeceğim ama yok yani olsa silik de olsa çıkar dıYerleşme kanamasından birkaç gün sonra zaten idrarda çıkar diyolar ya canım en az 4 5 gün sonra bence yarın sabah tekrarla testi
Aynen kuzum hayırlısı olsun naptın senbazen ara vermek çok çok iyi geliyor
Kuzu simir temiz cıktı kızzz doktor öbür ay gel dedi athena. Aldım işte dikkat edicem bu ay ekstra ekstr bak görcanımm amh ııcın dedıgım gıbı saglıklı beslenmeye calıs sayı onemlı degıl .. yumosların kalıtesı onemlı..
yesıl mercımek, yesıl sebzeler , cevız,omega3,badem tüket.
ınsallah hayırlı guzel haberlerını beklıyorum
çok güzel ,Kuzu simir temiz cıktı kızzz doktor öbür ay gel dedi athena. Aldım işte dikkat edicem bu ay ekstra ekstr bak gör
Vallla Allah hep yolumu açtı kuzum tatile de gittim geldım bakalım kaldığımız yerde. Devam adetin 3 cü günün deyim aldım mfk vallla baslıcma bende gelir gelmez sen naptın sen asıl sençok güzel ,
hadı ınsallaahhh ben ınanıyorum sana